Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tisdagssnack

Blev för sent att blogga igår, så måndagsinlägget blir ett tisdagsinlägg.

Åh, jag är så pepp på denna vecka. Några grejer i mitt huvud om veckan och annat:

→ Imorgon ska jag klippa mig. Mitt hår är verkligen kaos just nu och i desperat behov av lite uppmärksamhet. Längtar efter fräscha, nyklippta toppar. Mina toppar känns som svinto atm.

→ Annan grej jag ser fram emot är att få ihop vår nya soffa. Vi köpte modellen Nockeby som man kan byta klädsel på. Är ju superbra att man kan tvätta den och så. Men gah vilket jobb att få på klädseln. Vi kom halvvägs igår och sen gav vi upp. Ska göra klart det nu.

→ Jag har börjat posta mer på Instagram. Har haft en spärr i mitt huvud. Allt har känts så stort och allvarligt liksom, kommer aldrig till skott och postar något. Absolut ingen bryr sig, jag vet, men alla andra postar *så himla fina bilder* att mitt självförtroende körts i botten. Inget känns bra nog. Men förra veckan kände jag bara fuck it och började posta. Okej supertöntigt och jag har hör hur sociala medier-skadad jag låter – men jag känner mig fri! Så nice känsla.

→ Måste träffa Greta snart igen. Saknar henne!! Det roligaste hon vet just nu är att springa fram och tillbaka med tomma plastflaskor enligt klipp mamma skickar. Flaskan är lika stor som henne, haha.

→ Är jag den enda som inte gillar rabarber? Ser rabarber-recept överallt nu och förstår verkligen inte grejen. Har aldrig smakat rabarber i en konstellation som är gott. Jo okej, rabarbersaft kanske.

→ Någon sa på TikTok att stadsduvor är som en fågelversion av hundar. Att vi domesticerade dem i tusentals år och sen en dag bestämde oss för att vi inte ville ha dem längre och släppte ut dem. Duvorna förpassades till gatorna och nu går de runt där fortfarande stackars. Fick så ont i hjärtat av det där. Känner mig skyldig varje gång jag ser en duva.

 

105 gillar

Kommentarer (3)

  • Elin w

    |

    Håller med dig om rabarber! Rabarberpaj kan iofs vara gott, om man har liiite rabarber och myyyycket smuldeg 😅

    Svara

  • Simona

    |

    Ser fram emot att se resultatet med soffan!! 😁

    Svara

  • Fisk

    |

    Haha känner igen det där med Nockeby, är ett träningspass varje gång man har tvättat klädseln 😂
    Håller också helt med om att rabarber är överskattat. 😅

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv