Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Greta

Igår fick jag träffa Greta för första gången. Gulligaste valpen jag sett <3

Och busigaste. Det var totalt ös, eller så sov hon. Ingen mellanting. Som om hon hade en på och avknapp.

 

Hon slocknade en kvart efter att jag kom. Utmattande att vara valp.

Någon frågade vad som hände med Stina. Stina är vapen mamma och hennes sambo egentligen hade bokat från början. Men i samma veva hittade mamma en ny knöl och rädslan för återfall och att hon skulle behöva gå igenom operationer och behandlingar igen med oviss framtid gjorde att de bokade av den. Sen visade det sig som tur var att knölen var ärrvävnad och då bokade de Greta.

 

Och här är hon nu. Gulligaste lilla Greta med den mjukaste magen.

 

Syns inte på bild hur liten hon är. Hon är verkligen pyttepytte. Men tuff som en häst.

 

Älskar henne redan <3

 

187 gillar

Kommentarer (12)

 • Jennie

  |

  Så söt 🐾❤️

  Svara

 • Imsy

  |

  Men jag dör! 😍 vi har en likadan JR, underbar hundras! Men förstår din mamma, min man fick cancer när valpen var ca 6mån så att själv ta hand om valp, barn, man etc önskar jag ingen. Än är inte faran över men valpen och jag kom ju väldigt nära varann och han fick ut mig på dagarna så nu är han typ min bebis. 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Annie

  |

  Åh herregud vilken sötnos! Jag förstår hur liten hon är, för en sån elefant har vi till vår golden här hemma och den är extreeemt liten i förhållande till henne, haha. All lycka till din mamma med Greta, njut av valp-perioden! ❤️

  Svara

 • Andrea

  |

  Ja okej kanske att mina hormoner slängt in mig i en blödig fas men JAG GRÅTER över hur söt hon är! Magen!!! 😭😍❤️ Hon är lyckligt lottad som fått bli en del av er familj.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Svara

 • Cecilia

  |

  Så söt hon är!😍 Valptiden är härlig men just att det är fullt ös hela tiden kan vara väldigt utmanande också.

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, Hej! På Greta.

  Svara

 • Åsa

  |

  Så galet söt, snälla en Greta om dagen please 😍😍😍

  Svara

 • Martina

  |

  Inget ont som inte har nåt gott med sig – jag tror det var meningen att de skulle vänta på Greta!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tror det också <3

   Svara

 • Alma

  |

  Bara jag som tycker tapeten i bakgrunden är den absolut finaste som finns? Orla kiely, min dröm i livet

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv