Follow my blog with Bloglovin

Några snapshots från veckan som gått

Startade veckan på bästa sätt – lunch med mami! Hon skulle till sjukhuset här i Helsingborg för att kolla sin bihåla. Hon krossade den i olyckan, men har haft problem med den redan innan. Det verkar som att de kan fixa den. Sen är hon som ny <3 Förutom att hon fortfarande hör dåligt på ena örat, men tydligen hör hon så sjukt bra på andra örat att det inte är ett problem, haha.

 

Efter lunch fikar vi, det är standard. Jag som inte dricker kaffe lyxade till det med varm choklad.

 

Alltså hur fin är hon inte!! <3

 

Innan vi skiljdes åt köpte vi present till Freddy som fyller år 11 maj. Mamma ville ge den i förskott för att hon var osäker på storleken. Han blev mycket glad när han fick komma hem till present efter jobbet.

 

Och tröjan blev ju perfekt!

 

På tal om presenter hämtade jag ut ett paket från Ida. Hon hade skickat födelsedagspresenter till mig! Alltså när man inte tror man kan få mer presenter. Har nog aldrig varit så bortskämd på min födelsedag som i år.

 

Fick choklad, enhörningsljus och ett doftljus. Så vårigt och fint, man blir ju så glad!

 

Det har varit extrapris på jordgubbar i min närbutik i flera veckor nu. Mycket lyxigt, äter jordgubbar till frukost varje dag.

 

Har beundrat mina nya naglar.

 

Och gjort ett samarbete som går ut på sömn. Inget passar väl mig bättre. Snart i en blogg nära dig!

 

Igår hade vi egentligen planerat middag, men när vi väl skulle laga kände jag att det enda jag var sugen på var Donken. Jag fick min vilja igenom och valborgsmiddagen blev såhär, haha.

 

Med snusklubba till efterrätt. Bara jag som alltid läser snusk-lubba?

Sen såg vi Seaspiracy, men jag behövde paus efter halva, så vi gick och lade oss och Tiktokade istället. Kan inte sluta tänka på en grej som jag såg på Tiktok angående namnet Seaspiracy förresten. Varför heter den inte bara Conspirasea istället? Conspira-SEA. It’s right there!

Idag är det lördag! Haft en mycket produktiv dag hittills och fixat med deklaration, tvätt, vattenfilter, svara på mejl och annat tråkigt. Nu ska vi göra något kul!

 

88 gillar

Kommentarer (13)

 • Kicki

  |

  Har du aldrig druckit kaffe eller är det jag som är ute och cyklar när jag har för mig att du alltid drack tomtelatte eller liknande när du pendlade? Haha inser hur obehaglig jag känner mig som minns vad någon brukade dricka för flera år sen

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha helt rätt! Tomtelatte är livets dryck 😋 Men jag slutade med kaffe för några månader sedan. Kanske börjar igen någon gång, men just nu mår jag bättre utan 🤗

   Svara

 • Erika

  |

  Men alltså vad fina skor din mamma har! 😍 Och snusklubba, bästa klubban ❤️. Hittar den aldrig i min stad längre dock tyvärr.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag hittade den på Hemmakväll. Eller hur, bästa klubban 😍

   Svara

 • Erica

  |

  Kan det vara p.g.a filmen Cowspiracy som dom valde namnet Seaspiracy? Jag har inte kollat om filmerna har nått med varandra att göra men det var vad jag utgick ifrån iaf!

  Svara

  • Egoina

   |

   Googlade och jepp du har rätt! Makes sense då 😅

   Svara

 • En annan Regina

  |

  Alltså åh vad jag saknar hemmakväll! Det ligger en nära mitt kontor. Haha det är mest därför jag längtar tillbaka till att få jobba från kontoret igen 😂

  Svara

 • Robert

  |

  Klart man läser snusk-lubba. Läste igenom texten uppifrån och ner innan jag läste ”snusk” och var tvungen att stanna upp och skrolla tillbaks för att kolla en gång till, haha. 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Tråkigt att din mamma har nedsatt hörsel på ena örat, men tur att hon hör så bra på det andra! Jobbar som Audionom så hade mer än gärna hjälpt henne med hörseln om hon behövt 😊💕

  Svara

 • Mia

  |

  Vad fina ni är. Du ser ut som Törnrosa och din mamma är jättefin i kortklippt snyggt. 😊

  Svara

 • Sara

  |

  Var gjorde du naglarna någonstans? Meter efter någon sommar bra på naglar som inte tar helt orimliga priser

  Svara

  • Egoina

   |

   Vietnails på Drottninggatan 😊

   Svara

 • Emelie

  |

  Hur fina skor din mamma har på sig! Var kommer de ifrån?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv