Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Helgen: skor på taket, suröl & den enda norska uppfinningen

Jag har haft en så bra helg! Haft mysigt, roligt, varit ute i solen och fått massa saker gjort. Här är det som hamnade på bild:

 

Impregnerade mina nya sneakers. Snart på mina fötter! Praktiskt med ett stort tak utanför fönstret.

 

Rengjorde och fotade möbler vi ska sälja, bar saker upp och ner från källaren, städade och fixade med grejer. Pausade med summer rolls-lunch i solen. Beställer dessa på Banh mi king.

 

Sen satte vi upp den nya badrumsspegeln! Eller vi och vi, min gulliga handyman gjorde. Jag var verktygsräckare. Blev superbra förresten! Ska visa er. Ska bara sätta upp en ny duschhylla också.

 

På kvällen satte jag på mig en klänning. Det är fortfarande svinkallt ute, men jag låtsas. Oj vad jag längtar efter värme och att kunna använda alla mina klänningar.

 

Hade på min nya örhängen som jag fått i födelsedagspresent av F’s mamma. Har fått presenter så utspritt denna gång att det känns som att jag fyllt år i en hel månad. Lyx.

 

På kvällen gick vi hem till Hannah för traditionsenlig spelkväll.

 

Vi provsmakade suröl och spelade Smart 10.

 

<3

 

Haha det här. Jag sa att det är Norge som uppfunnit osthyveln. ”Vad mer har ni uppfunnit”, frågade någon. Jag funderade och funderade, men kunde inte komma på något mer. Vi kollade upp det och mycket riktigt. Hahaha. Nåväl. Stolt är jag! Vad skulle man gjort utan osthyvel!!

 

Idag var vi på visning i ett drömhus. Vi hade bestämt oss för att lägga 500.000 över utgångspris och få till en snabb deal, men vi var inte ensamma om intresset. Budgivningen var uppe i 2 miljoner över utgångspris innan vi hann göra något. Helt galet. Men när vi såg hur mycket det var att göra på huset känns det helt okej ändå. Det var mer att göra än vi räknat med.

 

Vi svängde förbi F’s syster för att hänga med dem i trädgården. Vi ger alla mina Skincity-dockor till hans syskonbarn. ”Regina, kan inte du beställa fler krämer så att jag kan få fler dockor?”, frågade E. Haha äntligen någon som stöttar mig i min skönhetsshopping.

 

Efter det tvättade F bilen medan jag åt choklad och scrollade Instagram : ))

 

Så fin helg! ☀️

140 gillar

Kommentarer (14)

 • C

  |

  Hei,

  Fra Google («norske oppfinnelser»):

  «Sprayboksen er muligens verdens mestselgende oppfinnelse med norsk opprinnelse. Bindersen, tripptrapp-stolen, ostehøvelen og Rottefella-bindingene er alle klassiske norske oppfinnelser. Men visste du at gassturbinen, røngtenkontrastvæska og kunstgjødselet også ble funnet opp her til lands?»

  Litt mer enn ostehøvel 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Vilken tur!! 😂👌🏼

   Svara

 • Carolina

  |

  Apropå hudvård, har du sett nya dokumentären på SVT ”sanningen om hudvård”?

  Svara

  • Egoina

   |

   Yes! Bara hunnit se halva av andra avsnittet dock. Känner mig så kluven till vad jag tycker om deras undersökning. Vad tycker du?

   Svara

   • Carolina

    |

    Har bara sett första eftersom jag främst är intresserad av anti-aging. Också kluven. Tråkigt att en billig fuktkräm är det enda som egentligen behövs. Vill ju ha mirakelkrämer! Men samtidigt skönt att inte känna press över att behöva använda hundra olika serum och preparat. Jag kommer behålla de delar av min hudvårdsrutin som är härliga utan att känna press och stress.

    Svara

    • Egoina

     |

     Skönt att du känner så! Menar inte att ”man måste använda serum osv”, men jag känner inte att denna undersökning ändrar något för mig. För det första tycker jag den är märkligt utförd (man kan tex inte jämföra fuktkräm med en toner, vissa produkter som de ställde mot varandra makade ju ingen sense) och man kan inte dra slutsatser om retinol från en så kort testperiod. Och självklart behöver man ju fuktkräm!!

     Svara

 • Robert

  |

  Snygga örhängen! Tror jag iaf. Inte tänkt så noga på hur snygga resp. fula örhängen ser ut. 😉

  Svara

 • Linda

  |

  Men vad fina örhängen! Vad är det för märke?

  Svara

  • Egoina

   |

   Lily and rose ☺️

   Svara

 • Sofia

  |

  Superfina vita sneakers:) var har du köpt?:)

  Svara

  • Viktoria

   |

   Vill också veta, perfekta sommarskor ju 🙂

   Svara

   • Egoina

    |

    Det är vita Vans ☺️

    Svara

 • Sara

  |

  Oj, 2 miljoner över utgångspris! Det är ju extremt mycket…håll lite koll så att den mäklaren inte alltid har så hög prisökning, det är ju inte ok.

  Svara

  • Alicia

   |

   Var och tittade på ett hus för 10mkr för någon helg sedan.. senaste budet låg på 18mkr när jag tittade senast :)))))))

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv