Follow my blog with Bloglovin

Tårtfika, spontanvisning & en ny spegel

Startade dagen med frukost, såklart. Lingongrova och juice är ett frukost-måste för mig just nu. Så gott. Denna bild är dock från förra helgen, jag tog ingen imorse för jag visste ännu inte att jag ville dokumentera vår lördag. Men det såg typ likadant ut förutom finare väder. Idag kom äntligen våren tillbaka!

 

Vi köpte med oss tårtbitar och tog bilen till F’s mamma för att fika.

 

Hon fick sitta vid ett eget bord, men trevligt med sällskap ändå ju.

 

Vi tog en promenad på Råå. Det är så fint där. Vi har tre områden vi letar hus just nu och Råå är ett av dem. F är en riktig coronapolis som ryter till direkt när vi råkar gå för nära. ”Tänk på avståndet”, säger han.

 

Vi har sett ett hus som låg som kommande objekt hos en mäklare som vi var nyfikna på och vi gick förbi för att kika. Ägarna satt utanför och vi gick fram och började prata med dem. Vi = F. Det där är ju kanske en av de mest obekväma sociala situationerna jag kan tänka mig, haha.

Det var hur trevliga som helst och gav oss en visning av huset. Sån lyx.

 

Efter fika, promemad, visning och allt vad det heter åkte vi till Hornbach för att köpa en badrumsspegel. Jag vill byta ut vår nuvarande till en lite större spegel med led-belysning runt om istället för belysning ovanför. Köpte en! Håll tummarna för att den ska fästas på samma ställen så att vi slipper borra nya hål, vore ju drömmen.

 

Det här fick också följa med hem. Chipsen fick vi av F’s mamma och resten köpte vi på Ica. Har ni smakat Marabou popcorn? Smakar Smash!

 

Värmde rester från kylen: fiskgryta på torsk med purjolök, chili, creme fraiche, soltorkade tomater, lök och vitlök. Ser inte mycket ut för världen, men blev supergott.

Nu blir det all in myskväll framför tvn med chips & dipp, godis, melon och ananas. Hoppas ni har en fin lördag!

123 gillar

Kommentarer (2)

 • Robert

  |

  Kollade efter popcorn-Marabou på affären men den var slut. Däremot blev det OLW-chips med sourcream osv. Bra jobbat som influenser där. 😉

  Svara

 • Rebecca

  |

  Du verkar vara så himla händig när det gäller att fixa hemma! 😀
  Jag skulle aldrig ens fundera på att sätta upp en spegel, haha. Sen är ni ju visserligen två, men ändå. Jag är så rädd att något ska bli fel, se konstigt ut osv. Svårt att göra om göra rätt när det gäller sånt, tänker jag, haha. Så klart måste man ju chansa för att överhuvudtaget få något gjort, men änsålänge tar jag det säkra före det osäkra och låter min pappa hjälpa mig med det mesta, haha. 🥲 Har du några tips? Ska man googla allt? 😄

  Kram,
  Rebecca

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv