Follow my blog with Bloglovin

Fredag

Jag har varit så trött i veckan. Vi har ju en bäddsoffa i vardagsrummet just nu och det har jag utnyttjat till max. Har legat där varje kväll. Haha.

 

 

Såg ni Sanningen om hudvård på svt igår? Så intressant det var! Jag störde mig dock på att de endast testade produkterna i 8 veckor. Jag menar det blir inte rättvist att testa retinol på det sättet. Men aja, ser fram emot nästa avsnitt. Undrar hur det lät på Niveas marknadsavdelning imorse btw : ))

Fredag och just nu är maten i ugnen och vi väntar på Masked singer. Sofie tror att Johanna Nordström är Draken. Så kul om det stämmer. Visste inte att hon kan sjunga? Roboten tror jag är Nassim Al Fakir. Vad tror ni?

Åh ja, roligare än såhär är jag tyvärr inte idag. Imorgon blir det sovmorgon och förhoppningsvis ny energi 🤗

98 gillar

Kommentarer (15)

 • Matilda

  |

  Tog Johanna Nordström på alla ledtrådar förra gången och på första tonen. Hon sjunger riktigt bra och det är bara hon som har den rösten! Svårare ledtrådar den här gången. Kunde typ bara podden och panta mera.
  Stensäker på Nassim tycker man hör det jätteväl. Och isdraken klarade vi idag på ledtrådarna. Korpen och vodoon har vi ingen aning om..
  Längtar tills nästa vecka nu. Så jäkla roligt program 😂

  Svara

 • Claire

  |

  Draken är garanterat Johanna Nordström! Första ordet i sången hörde man att det var hon, samt många av ledtrådarna stämmer 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Myspysigt. Haft problem med huvudvärk i en vecka nu pga stelhet i nacken. Men allt verkar vara på väg bort. Jag har inte varit så ”kul” jag heller kan jag säga. 😉

  Svara

  • Ann

   |

   Varför en flirt emoji på alla dina kommentarer?

   Svara

 • Eva

  |

  Roboten sa förra gången att många tyckte att han var en bakvänd katt.
  Nassim = missan

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh smart!!

   Svara

 • Macilla

  |

  Är nog bara korpen jag har absolut noll koll på vem det kan vara. Både draken, enhörningen och vodoodockan tog jag direkt på rösterna. Tror helt klart att vodoodockan är Hans Rosenfeldt. Väldigt säregen och igenkännbar röst. Mer osäker på godisautomaten och sjöbjörnen men har gissningar.

  Svara

  • Lina

   |

   Sjöbjörnen är en härlig man som dömer idoler, räddar hundar och har en känd ex-fru 😉

   Svara

 • Tove

  |

  Jaa plus att alla vet väl att fukt hjälper mest mot rynkor? Retinol-toner utan fuktkräm skulle väl ingen dra på? Det är ju KOMBINATIONEN retinol plus fukt som hjälper!!!

  Svara

 • Carin

  |

  Jag är också övertygad om att draken är Johanna Nordström. Alla ledtrådar stämmer in på henne och jag tycker man hör det på rösten när hon sjunger. Roboten måste vara Nassim. Han sa något om att många ser honom som en bakvänd katt och Nassim baklänges blir missan. Enhörningen tror jag är Ellen Bergström och godisautomaten tror jag är Daniel Norberg.

  Svara

  • Macilla

   |

   Intressant, jag tror att godisautomaten är Mattias Andreasson 😄 Kändes som mycket stämde in på honom.

   Svara

 • Bea

  |

  99 procents säker på att korpen är robert wells😁

  Svara

 • Felicia

  |

  Hej! Var bäddsoffan bekväm? Vet du varifrån den kom? Letar bäddsoffa till vår källare.

  Svara

 • Pia

  |

  Haha så gör min 5-åring. Stannar upp och babblar med främlingar i butiken och jag är blygare än blygast och står o skäms… fast de han pratar med brukar tycka det är roligt så brukar stå en stund innan vi går vidare 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh! Men vad bra, lite social träning på köpet 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv