Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tre saker som hände idag

Vaknade till snöstorm. Som regnade bort ganska fort som tur är. Men ho ho våren? Vad händer?

 

Muntrade upp mig själv med rosa naglar. Man blir ju glad.

 

Vi hade digital AW med jobbet.

Bästa bakgrund vann ett pris. Jag kom inte på något kul, valde till slut kändisselfien från Oscargalan efter att ha googlat ”funny meeting background” i en kvart. Vår marketing manager dök upp i endast handduk med badmössa på huvudet och bakgrunden var en bastu med nakna herrar. Han vann, haha.

 

Sen blev det quiz.

Jag är så otroligt dålig på både musik och film. Så drygt att det alltid är just det man quizar om? Men jag lyckas ändå alltid hamna i det vinnande laget, trots att det är noll procent min förtjänst. Det är ju en skill bara det.

Idag är det exakt ett år sedan vi blev hemskickade för att jobba hemifrån. Så här skrev jag då ”Undrar hur länge vi kommer jobba hemifrån? Det är ju svårt att svara på då vi får se hur allt utvecklar sig, men fram till efter påsk i alla fall har jag hört”.

Haha aw. Tänk om jag vetat.

153 gillar

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Snygga naglar! 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Vi har fått besked att innan sommaren kommer det högst troligen inte ändras något ang rekommendationerna från FHM med tanke på vaccinationerna. Så lagom till höstens alla förkylningar då 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Så fin färg på nagellacket!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 🙂

   Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Helt galet att det gått ett år redan. Och kanske sitter vi här om två år och säger helt galet att det gått två år redan… Nej det finns ett vaccin nu i alla fall.
  (Så fin stämning i regnbilden med husen i början 😍)

  Svara

 • En annan Regina

  |

  Vi gick också hem precis för ett år sen, dagen efter började min föräldraledighet och jag var så nöjd över att slippa jobba hemifrån. Jag hade verkligen aldrig trott att vi fortfarande skulle jobba hemifrån ett år senare när jag kom tillbaka!

  Svara

 • Milla

  |

  Kan inte du berätta mer om dina naglar? Är helt grön på området men har tänkt piffa upp mig lite till våren. Brukar måla själv men det skavs ju av på någon dag.. Skulle vara kul med ett inlägg om hur du gör, dina favoritfärger, hur länge det håller, om nageln under blir förstörd, om man måste fortsätta fylla på regelbundet eller kan låta det växa ut, vad det finns för alternativ på nagelområdet typ.. Ja du ser, kan inget om detta men du har alltid så fina naglar 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag fixar på salong. Är jättedålig på att göra det själv. Så jag fuskar tyvärr 🙈

   Svara

 • Vanessa

  |

  Men! Vill ju se en närbild på vinnarbakgrunden!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej det vore taskigt 😂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv