Follow my blog with Bloglovin

Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Inlägget innehåller annonslänkar.

Om lite mer än tre veckor fyller jag 32 år. Drömma får man. Här kommer min önskelista!

 

Denna sminkspegel vore en DRÖM att äga. Kan sminka mig var som helst utan att behöva bry mig om belysning och fönsterljus från fel håll – för det är frikkin ljus i spegeln. Den har även en magnetisk förstorande spegel. Känner det vore ett lifehack att äga den faktiskt. Kan jag få en sån pliiiiz Freddy?

 

Ikea släppte nyligen denna bricka som en vårnyhet. Den har bambuhandtag, rotting i fiskbensmönster och är ju så fin! Begränsad upplaga läste jag, så mamma sätt dig i bilen direkt!!

 

Denna silverknut får gärna ligga som prydnad på en hög med böcker hemma hos oss.

 

Vår nuvarande tvålpump sjunger på sista versen. Vore nice att byta ut till denna i svart marmor. Om man vågar förresten? Välter man den spricker kanske hela handfatet??

 

Denna oljeflaska i keramik hade varit så fin tillsammans med våra oljor och kryddor i köket.

 

Färgglada ljus i alla möjliga former blir jag definitivt glad för.

 

F äter kokt ägg med toast varje helgfrukost. Han förtjänar ändå att få ha en fin äggkopp, och jag med de gångerna jag äter ägg. Tyckte om dessa. Denna variant var också fin.

 

 

En mycket tjusig vas som gärna fått bli en del av min vassamling. Passar perfekt med spretiga sommarblommor i.

 

 

Ögonfransserum är en typisk bra grej att önska sig.

 

Är också sugen på en jeansklänning. Kanske någon av dessa två? Vilken gillade ni mest? Den översta från H&M eller den understa från Bubbleroom?

 

Här har vi då den finaste jumpsuiten jag någonsin sett.

 

Jag kan så se mig själv på en vårfika i denna tröja.

 

Ljusstake Kulan från Svenskt Tenn är lite av en våt dröm (gillar varianten Bambu också). Så himla fina!

 

Men lite saftig peng kanske. Dessa var också tjusiga! Med höööööga ljus. Vill att mina ljusstakar ska kännas superlånga.

 

Men jag måste ju ha denna blåsfisk i en hylla? Gulligaste jag sett?

 

En sak som jag faktiskt redan köpt efter tips från Sofie, men som jag tar med ändå mest för att tipsa vidare, är denna jeansskjorta från Kappahl. Just nu kostar den 120 kronor. Hallå eller! Här är min kavaj med hundtandsmönster också. 120 kronor den med!

 

Det var det. Vad på listan hoppas ni på att jag får? Och vad av alla saker ska jag köpa i present till mig själv? 🎈

 

89 gillar

Kommentarer (43)

 • Elin

  |

  Wow vad mkt fint, bra önskningar. Jag fick ett extremt ha-begär vad gäller den lila jumpsuiten men fanns bara kvar i strl 32 och 34 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh typiskt! Hoppas de får påfyllning!

   Svara

   • Elin

    |

    Hoppas också!! Men för min plånboks skull så hoppas jag inte det 😂

    Svara

    • Egoina

     |

     🙈

     Svara

 • Hanna

  |

  Fina önskningar, men! Lovar att det inte är den knuten du vill ha! Eller du borde i alla fall kolla in @emmelihultqvist på instagram och kolla på hennes knutar, såå fina 😍 Två flugor i en smäll också att du kan ha jättehöga fina ljus i den också 😇

  Svara

  • Egoina

   |

   Jättefina saker! Tack för tips ☺️

   Svara

 • Anna

  |

  Du är 30 +, har ett heltidsjobb, varför önskar du dig saker i present? Köp det du vill ha själv istället. Har alltid tyckt dina ”detta önskar jag mig”, och ”kolla vad jag fick i present”-inlägg är så cringe.

  Svara

  • Egoina

   |

   Orka störa sig 😂 Jag personligen tycker det är kul att läsa önskelistor och själv drömma om fina saker. Förväntar mig absolut inte att få något av detta och köper såklart grejer jag vill ha. Sen tycker jag och min kille att det är kul att ge varandra födelsedagspresenter (trots att vi är över 30 😅). Det får man göra som man vill med. Tips är att hoppa över inlägg du tycker är cringe 🥰

   Svara

   • Maja

    |

    Det är ju jättehärligt att både ge och få presenter! I min familj (alltså föräldrar och vuxna barn) ger vi varandra julklappar fortfarande, (dock sällan födelsedagspresenter men det beror bara på att vi bor långt från varandra och sällan firar tillsammans). Vi skriver önskelistor, ofta innehåller de enkla saker som ny skärbräda, grytunderlägg, handdukar och liknande som vi verkligen kunnat köpa själv. Men det är ju så kul att få av någon annan som letat fram det istället. Fick jättefina grytunderlägg av min mamma nu i julas och tänker på henne varje gång jag tar fram dem! Mer presenter (och önskelistor) tycker jag!

    Svara

    • Annica

     |

     Håller helt med! Att få genomtänkta presenter är så härligt och när man använder eller ser dem ger det en extra positiv känsla 🥰

     Svara

   • Andrea

    |

    Jag äälskar faktiskt Egoinas önskeinlägg och att få veta vad hon fick i presenter över jul/födelsedag. Tycker vi har samma smak på prylar, så därför blir jag extra glad av såna inlägg! Varje gång jag köpt någonting som hon rekommenderat, så har jag varit nöjd <3 . T.ex den lila halsduken från cubus, läppstiftet från Kicks, eller bronzern från Idun. Tycker det är så mysiga julklappar hon får och önskar sig <3 Här på Egoinas blogg tycker jag presenterna är så personliga, genomtänkta, jordnära och plånboksvänliga, jämfört med andra bloggar som alltid ska ha promota svindyra saker. Så tack för dessa inlägg! Hälsningar från en som uppskattar dem.

    Svara

    • Egoina

     |

     Kul att höra 🤗

     Svara

   • Veronica

    |

    Jag ÄLSKAR dessa inlägg som för mig bara är inspirerande och roliga. Att aktivt läsa ett långt blogginlägg som någon lagt ner massor av energi på och sen gå in och kommentera beskt, det tycker jag är fett cringe (och jäkligt ofint faktiskt). 🙃 Tack för en grym blogg, Regina! 👍

    Svara

  • Karolina

   |

   Men guuud här var det fyrkantigt!! Varför ens bry sig haha. Att du tycker något är ”cringe” får stå för dig och inget andra ska behöva rätta sig efter:)

   Svara

   • Anna

    |

    Haha ja, det står för mig? Tycker verkligen det är löjligt att inte köpa ett par ljus om man nu vill ha. Och ser ingen tjusning i att köpa presenter som någon radat upp i en lista. JAG tycker det alltså, och tycker också jag kan uttrycka det utan att alla ska gå helt bananas.

    Svara

  • A

   |

   Haha men alltså, vilken onödig kommentar? Köper du alltid ALLT du vill ha på direkten? Tror vi dessutom är många som både gillar att skriva egna och läsa andras önskelistor. Behöver inte vara så bokstavligt, för många är det säkert mer roliga ”inspirationslistor”.

   Svara

  • Julia

   |

   Så.. Anna får inte presenter av någon när hon fyller år? Det tycker JAG låter supertrist.

   Som alltid: vad skönt att man får bestämma själv hur man vill leva sitt liv (och man kanske kan skippa att kommentera att man tycker någons annans inspo/önske-inlägg är cringe. Man kan ju också välja att tänka tanken och scrolla vidare).

   Svara

  • Mariam

   |

   Haha, tycker inte det är cringe men det ääääär något med att vara över 18 år och ha önskelista…

   Svara

 • Emma

  |

  Tips om du vill ha riktigt långa ljus, är Ikea. De har 35cm långa ljus i (vanliga ljus brukar vara ca 20cm, så nästan dubbelt så långa)! De ser verkligen lyxiga o maffiga ut när de är så lång. Och brinner förevigt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Det visste jag inte! Tack för tips 😍

   Svara

  • Egoina

   |

   Åh perfekt! Ser ju nästan likadan ut!

   Svara

   • Patricia

    |

    Och jag har en sån från Lidl 😅 med magnetspegel bakom och tre olika sorts ljus. Skit bra när man noppar ögonbrynen!! Kostade 17 euro (så typ 170 kronor)

    Svara

 • Zenab

  |

  Oh på tal om dofter måste jag få tipsa om lumizen.company.site som har otroliga doftlampor med dofter! Så fina och glittriga också!

  Svara

 • Robert

  |

  Antar att sminkspegeln och de långa ljusstakarna är intressantast. Vet inte varför, men sminkspegeln kom först iaf. Sen, vem som köper vad? Bra fråga! 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Blir alltid så imponerad över dina långa önskelistor, själv får jag kämpa för att komma på något🤣 fyller 31 om några veckor och det enda jag önskat mig är gröna krukväxter🤣
  Men sen är jag inte sån att jag vill ha en massa fina grejer/kläder utan känner att jag klarar mig bra på det jag har😅
  Jag är bättre på att köpa presenter till andra😬

  Svara

  • Egoina

   |

   Därför är det bra att ha en blogg. Jag har byggt på denna lista i månader 😂 Krukväxter är perfekt sak att önska sig 😍

   Svara

 • Anneth

  |

  Apropå att fylla år… Jag har sån ångest över min 40-årsdag och önskar mig så gärna lite pepp av dig/er läsare. 🙂
  Jag har kämpat mot depression och social fobi i hela mitt liv, trodde nog i mina mörkaste stunder inte att jag skulle komma så här långt i livet utan att jag skulle ge upp förr eller senare. Idag har jag en make, massa fina katter och kan klara av ett deltidsjobb som jag älskar – jobbet är dessutom av typen där jag ofta står och pratar inför folk, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra NÅGONSIN och jag är så stolt över mig själv.

  Men. Ett område där det verkligen fortfarande märks att min fobi är alive and kicking är att jag under dessa år knappt har lyckats skaffa några vänner. Min energi har av nödvändiga skäl fått läggas på att hantera studier och jobb och sen har det inte funnits energi kvar att spendera på att vara social och faktiskt anstränga mig för att skaffa vänner, även om jag väldigt mycket längtar efter umgänge och känner mig ensam. Nu i sommar när jag fyller år så känner jag att jag nog knappt har någon utöver maken (släkten i övrigt brukar inte bry sig så mycket) som kommer fira mig. Wohoo…

  Jag kämpar för att fokusera på hur långt jag har kommit men halkar hela tiden ner i nån sorts självömkande dike där en inre röst viskar att min ensamhet på 40-årsdagen ändå blir en sorts kvitto på hur misslyckad jag trots allt är liksom. Jag grämer mig så när min jämngamla kollega ojar sig över hur hon ska kunna fira coronasäkert med alla gäster och hur hon kommer få fira i omgångar eftersom så många vill hylla henne. Det svider… Vad ska jag göra? Hur ska jag tänka? 🙁

  Svara

  • S

   |

   Vet inte riktigt hur man kan peppa men jag förstår dig precis, så du är inte ensam iaf! Jag fyllde 30 förra året och det var det bästa (om man nu ska säga så) med corona att jag kunde skylla mitt icke-festande på det när någon frågade hur jag skulle fira.
   Trots allt blev födelsedagen rätt bra, veckorna/månaderna dit var faktiskt värre. Se bara till att din make vet hur du känner och se till att han ordnar en riktigt bra dag, hela dagen och inte bara planerar ett ”fika-firande” i en timma och resten av dagen bara är som vanligt. Om det nu inte är så DU vill ha det!
   Grattis i förskott!

   Svara

  • Mia

   |

   Har du provat appen gofrendly?
   Kanske du skulle kunna finna lite nya bekantskaper där?
   Eller bjuda jobbarkompisarna? 🌸

   Svara

 • Jessica

  |

  Jag fyller också 32 om ca 3 veckor. Jag ska önska mig ögonfransserum. Har velat testa i flera år men kommer mig aldrig för att köpa det själv så det vore perfekt att få i present 😅 just därför tycker jag att det är kul att få presenter, att någon tänker på en och ger en något som man vill ha men av någon orsak ändå inte köpt. Älskar även att ge bort presenter och se någon bli glad för att jag tänkt ut något till just den, även om hen är vuxen och KAN köpa själv. Jag gillar önskelist-inläggen 😊 tror att folk som inte gillar presenter är såna som inte ser tanken bakom en gåva utan bara ser det som ett byte av pengar. Eller kanske bara fått (och själv köper?) presenter för att man ”ska” och ingen lyssnat in vad som skulle passa att ge dem ☹

  Svara

 • Annie

  |

  En present från Olw till dig är att cidervinägerchipsen inte är utgående och att det inte finns några planer på att ta ut dom från sortimentet!! När jag såg att de såldes på Matsmart mejlade jag deras kundtjänst och fick ett lugnande svar tillbaka. 😀❣️👏

  Btw, önskar du dig inget nytt spel? Eller räcker Terraforming i nuläget? :))

  Svara

  • Egoina

   |

   TACK FÖR BÄSTA PRESENTEN!!! Haha. Önskar mig alltid spel, men vet inget just nu som jag vill ha 🙂

   Svara

   • Fanny

    |

    Du önskar dig ”just one” spelet 😉

    Svara

    • Egoina

     |

     Jaa vad kul!

     Svara

 • emma

  |

  Blir så chockad (på ett positivt sätt) över hur mycket saker du gillar och vill ha. Om jag köper ett glas eller en skål eller nåt som jag inte behöver blir jag jättestolt över mig själv lol. Kan väl bero på att jag är blind, jag vet inte, men skulle aldrig komma på ens hälften av allt det här.

  Svara

 • Mici

  |

  Nu önskar jag mig också den där jeansklänningen från HM! Och vasen ☺️
  Synd att jag fyllde år för två veckor sedan bara, haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Köp i efterskott-present till dig själv 😉

   Svara

 • Johanna

  |

  Vill bara ge en liten varning om de färgglada ljusen i diverse former. Alla dessa ljus är gjorda av paraffin som utvinns från olja, dessutom avger de gifter när man eldar, gifter som har jämförts med passiv rökning i studier 🤮

  Vill tipsa om ett bra fransserum också! Lancomes serum har gett mig riktigt fina fransar, mycket större skillnad än vad jag fått från xlash ☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh okej, får googla på det där. Tack för tips 😀

   Svara

 • Linda

  |

  Hehe, ja mitt handfat sprack av den pumpen. Nu har jag nytt handfat men samma pump.

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag blev kär i jeansklänningen från bubbleroom, den andra var för rak för min smak. Tack för tipset 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  40-års dagen är hypad (kanske alla födelsedagar). Sedan är det väl inte så att hur många som firar en är ett kvitto på hur lyckad man är? Huvudsaken är att man själv har en dag som man själv trivs med och att lyfta bort alla ”så här borde det vara”. Är det så att du vill bli firad och ha en stor fest, satsa på att lära känna människor och ha som mål att varje år bjuda in någon ny. Du måste ge dig själv marginaler och släppa på att jämföra dig med andra. ❤

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv