Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En dag i veckan

LUGG HÄNDE!

Jag har jobbat hemifrån i snart ett år och har nu gått varvet runt i faser kring mitt utseende känns det som. Från att varit superfixad varje dag, till att börja släppa på det mer och mer, till att inte bry mig överhuvudtaget. Använde min plattång igen häromdagen efter månader utan och det kändes så märkligt. Hur använder man ens en plattång? Haha.

Jag är nu i en fas då det känns kul att göra sig fin igen. Kanske är det vårlängtan, kanske är det pandemitrötthet. Jag vet inte. Men nu har jag bestämt mig för en superpiffdag i veckan! En dag i veckan känns som en rimlig nivå. Smink, kläder, hår – hela rasket. Och strunt samma att jag bara sitter hemma. Jag ska inbilla mig att jag ska på AW efter jobbet.

Sagt och bestämt.

Sen klippte jag lugg såklart!

Har ju längtat efter att få tillbaka min gardinlugg. Känns plötsligt som att jag har en frisyr.

 

Tänker mig att jag ska vara lite mer tillgivande mot den denna gång. Låta den leva sitt eget liv. Vara lockig och knepig. Och såklart stylad ibland.

Japp. En-dag-i-veckan-snygg börjar nu! Vilken fas är ni i?

 

136 gillar

Kommentarer (21)

 • Sara

  |

  Wow så fint med luggen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍

   Svara

 • Robert

  |

  Så snyggt! Tror jag också skall köra en-dag-i-veckan-snygg så jag ligger i fas(höhö) med dig. 😉

  Svara

 • Cecilia

  |

  Jag pendlar mellan att vilja raka av mig håret och att färga det i alla regnbågens färger. Gör inte av det, än så länge iaf.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

 • Lina

  |

  Pandemin har inneburit tvärt om för mig och jag har övertidsstressjobbat mig hela vägen till en sjukskrivning. Så för mig börjar nu en hemmavardag med mjukiskläder och ofixat yttre.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Jessica

  |

  Du är SÅ SNYGG i luggen! 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍

   Svara

 • Erika

  |

  Åh så fint med gardinlugg! Blir alltid sugen på att gå tillbaka till det när jag ser folk som har det, men jag får påminna mig om att jag inte kan hantera den. Vet inte vad som är fel på mig, min frisör har visat hur jag ska styla den typ 10 gånger men det slutar alltid med att jag hatat den pga kan inte få den fin 🙄. Ska nog ta mig i kragen och köra på din linje med en piffdag i veckan. Tyvärr är jag inne mer inne i skabbstil 7 dagar i veckan 😂. Hudvårdsrutinen håller jag dock fortfarande i, må aldrig den också tas ifrån mig känner jag haha.

  Svara

 • Elisabeth

  |

  Jag är i fasen inte-bry-mig-överhuvudtaget och jag börjar bli rädd att jag aldrig kommer ta mig ur den, ens när pandemin är över 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Så skönt ändå! Tror också min mer chilliga inställning kommer hålla i sig 😄

   Svara

 • Nina

  |

  Men guuud vad fint det blev på dig, wow!!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Hanna

  |

  Jag kallar mig själv för Sunken…

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

 • emma

  |

  Tycker ändå att ”en dag i veckan” borde funka för folk oavsett var man är. Blows my mind att folk sminkar sig och fixar håret (hur fixar man ens håret jag vet inte) varje dag. hur…huuur? En gång i månaden känns lagom för mig…

  Svara

  • Mila

   |

   Fast för oss som gör det så är det lite som att duscha och borsta tänderna – något man bara gör för det hör till vardagen 🙂

   Svara

  • Sara

   |

   Fattar inte helller… fast jag sminkade mig varje (jobb)dag tidigare, men med småbarn hemma så bara…nä, inte prioriterat. Det värsta tycker jag är om man kanske ändå vill ha typ mascara någon gång i månaden (eller varannan månad snarare) – den är ju gammal då??? Ett stort problem ju.

   Svara

 • Sofi

  |

  Fixade mig precis som vanligt länge i våras trots distans, men dess har jag också växlat mellan olika faser. Just nu är jag inne i ”mjukt, skönt och varmt”-fasen. Men efter att jag i förra veckan hade video(morgon)möte i pyjamas känner jag att det eventuellt kan vara dags att steppa upp nivån igen 🙄

  Svara

 • Therese

  |

  1. Så jävla snygg i din lugg.
  2. Så jävla snygg i den färgen på blusen!
  Människor borde våga mer färg..

  Min fas är; gravid med tvillingar i v25, ser ut som att jag är i v35. Så trött på att vara gravid, har ont. Hatar Corona och allt som har med det att göra.
  Och ser ut som en hemlös; varje dag. En tjock hemlös.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv