Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

”Kanske man ska börja se Dawsons creek på Netflix”, skrev Sofie till mig precis. Tyckte det summerade livet just nu ganska väl. Hur uttråkade är vi liksom!! Haha.

Nej, ska inte klaga. Är inne i en mycket bra period. Jag sover så himla bra. Tror det beror på att jag börjat ta magnesium. Kanske inbillar mig, men strunt samma om det är placebo. Bara det funkar. Har även blivit duktig med mina promenader. Vilket jag till stor del har mina airpods att tacka. Tusen gånger mer behagligt att prata i telefon eller lyssna på något med trådlösa lurar. Att jag inte förstått det tidigare!

Veckans yaj: Jag har en namnsdag igen!! Regina är tillbaka i almanackan och 12 mars ska det firas. Så gulliga ni är btw. Har fått så många meddelande om det både här och på Instagram. Men inte så konstigt kanske, har drivit denna fråga stenhårt sedan 2011 då Regina försvann. Haha.

Veckans utmaning: Har bestämt mig för att börja äta frukost varje morgon från och med idag! Mer om det i ett annat inlägg.

Ser fram emot denna vecka: Jag ska nog klippa lugg igen? Ja, men det ska jag. Eller? Ja? Ja! Och sen ska jag orka styla den. Jag har, efter att ha levt i mjukis och knappt sminkat mig sedan mars, blivit så sugen på att börja piffa mig igen. Kanske jag ska ha en piff-dag i veckan? Riktiga kläder, fixat hår och smink? Chocka mina kollegor i videomöten?

Veckans fundering: Hur får kaninerna luft när de sover i gångar så långt under marken?? Jag håller på att kvävas bara jag ligger med huvudet under täcket en halv minut.

Tacksam över: Frédéric <3

 

152 gillar

Kommentarer (25)

 • Lisen

  |

  Nejnej! Börja se bridgerton istället, den serien bara swishar till!

  Svara

  • Egoina

   |

   Har ett avsnitt kvar bara 😭

   Svara

   • Carro

    |

    Råkade se hela säsongen i söndagskväll (i säng vid 2) har nu läst första boken (serien är mycket bättre, men jag har ändå en guilty pleasure med historisk romance) och tror resten av veckans lediga tid kommer gå åt resterande delar i serien.. nästan så att jag hoppas att de blir dåliga så att jag kommer ut ur manin…

    Svara

    • Egoina

     |

     😂👌🏼

     Svara

 • Robert

  |

  Lugg eller inte lugg, det är frågan? 😉 Dawsons creek är ju en klassiker annars.

  Svara

 • Regina

  |

  Åh Dawson’s creek! Jag har kvar dvd-boxen i min nostalgilåda, alltså sånt jag aldrig kommer att använda igen men inte klarar av att göra mig av med 🙈

  Svara

 • Helen

  |

  Dawsons creek!! Såå bra!
  Och jag håller med dig angående piffet. Jag har jeans och fintröja idag, fast ingen kommer att se mig. Bara för att det ska vara skönt att byta till mjukisar på kvällen!
  Längtar till ett normalt liv!

  Svara

 • Lina

  |

  Heja kärleken ❤️
  Så fint att våga visa vad man tycker och känner om dom som betyder mest, mer sånt! ❤️❤️

  Själv ska jag på en dejt ikväll (vi har båda haft Corona nyss, smittad på jobbet 😏) vi har setts en gång på promenad och ikväll blir det mer ”på riktigt” och vi har ytterligare dejt inplanerad på lördag redan 🙈😍 dagens blev en liten bonus då vi inte ville vänta så länge mellan träff 1 och den som blir träff 3 till helgen 😄 såå nervös! Men ändå inte, för det var så naturligt och lätt när vi sågs första gången. Men går inte att inte va nervös ändå, har ju ändå inte dejtat på 14 år..!! Han är så fin 😭🙏🏻 Och det är HELT galet vad mycket vi har gemensamt av både slump och erfarenheter, nästan så att det blir läskigt liksom.. Såå sjukt hur det kan bli såhär, det var inte alls meningen bara ett halvår efter separationen. Men jag är glad, och tillåter mig att vara glad och pirrig. Så länge det än varar 🥰
  Wish me luck!!

  Svara

 • Sara

  |

  Åh Dawsons creek var det bästa när jag gick i åttan <3

  Svara

 • Linda

  |

  Jag är redan förlorad.. Är redan på säsong 2 av Dawson’s Creek. Det går inte rädda mig nu.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!! ❤️

   Svara

 • Sabina

  |

  Nej usch om du ska titta på Dawsons behöver du verkligen nya serietips, inte ofta jag ger upp med serier men den var ju bara så seg.
  Rekommenderar Why women kill samt Away istället 😛

  Svara

 • Josefine

  |

  Magnesium i mitt hjärta! Sover bättre, somnar lättare, kroppen återhämtar sig bättre. Mitt förslag så fort någon oj:ar sig över dåligt sömn/stela muskler.

  Svara

 • Amanda

  |

  Jag kan inte sluta tänka på kaninerna! Måste också veta, blir tokig.

  Svara

 • Camilla

  |

  Är redan på säsong 2 avsnitt 12 på Dawson Creek..alltså vilken nostalgi o jag tror jag blev lite nykär i Pacey igen 😉 (va ju min crush när serien begav sig 😂)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh just det! Hade glömt honom 😂

   Svara

 • Josefin

  |

  Väntar fortfarande på att Josefin ska få en namnsdag, blir lika besviken varje gång det inte händer 🙈 Ganska konstigt ändå, Josefin är inte så ovanligt…?

  Svara

  • Egoina

   |

   Va! Är det sant? Så konstigt ju!

   Svara

  • Josefin

   |

   Håller med, Josefin måste ju vara vanligare än Josefina som har namnsdag.

   Svara

  • Jos

   |

   Jag väntar också! Men vi brukar fira min namnsdag samma dag som Josefina, men himla konstigt att Josefin inte står med officiellt. Precis som du säger är det mycket vanligare än Josefina. Ett mysterium sannerligen! Från en till Josefin ☺️

   Svara

 • Agnes

  |

  Var tvungen att kolla upp för jag fyller år 12 mars och mina släktingar har alltid sagt ”det är viktoriadagen” pga Viktoria har namnsdag då, och det var så jag fick mitt mellannamn. Regina får tillbaka sin namnsdag 2022, sorry om jag gör dig besviken :/ dock oklart om Viktoria ska bort helt då.

  Svara

  • Josefine

   |

   Läste också att det gäller 2022. Men Viktoria kommer finnas kvar, du får bara dela namnsdag från nästa år.

   Svara

 • E

  |

  Tips till pms-problem: seed cykling. Beroende på var man är i cykeln ska man äta olika frön som hjälper normalisera hormonerna. Ska testa själv nästa cykel och se om man mår bättre, tänker lite mer frön i kosten är ju alltid bra så why not liksom! 😄

  Svara

 • Jos

  |

  Jag har också börjat ta magnesium för någon månad sen och upplever att jag sover bättre. Framförallt drömmer jag mer, förut var kvaliteten på sömnen sådan att jag sällan drömde men det är stor skillnad nu! Men har också undrat om det kan vara önsketänkande, dock sett flera som sagt samma sak på senare (t ex Felicia Aweklev i en yt-video 😅) och det verkar vara allmänt känt att det har effekt på t ex hälsokostbutiken. Och nu du. Det stärker ju hypotesen att det faktiskt gör skillnad på riktigt. Tycker det är intressant bara, sorry för lång kommentar ☺️ och framförallt blir man glad att det hjälper något! Utan att jinxa allt nu 🤞😄 Kram, godnatt och dröm sött ☺️

  Svara

 • Bexx

  |

  Tipsar om serien ”modern och dottern” på SVT play. En turkisk serie, men såååå bra. Man kan inte sluta kolla🤯

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv