Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Öppnar alla luckor i min julkalender

 

Det här är tredje året jag har en julkalender från Lookfantastic. Det jag gillar med denna julkalender är att den innehåller både smink och hudvård, och en bra blandning med märken som jag inte känner till så väl sedan tidigare. Kalendern kostar cirka 1000 kronor, men värdet måste vara minst det femdubbla. När jag googlar en produkt blir jag ofta förvånad över priset. Jag minns att jag ratade en ansiktsmask förra året och blev så chockad när jag googlade upp den och såg att den kostade flera hundra kronor. Men det är bra, då testar man på riktigt utan att bli färgad av ”värdet”.

Har hittat många nya favoriter från mina julkalendrar och blivit nöjd varje gång! Kan du inte visa upp vad den innehåller, har ni frågat. Och visst kan jag det!

 

Hela kalenderns innehåll! 25 luckor har kalendern och här är alla.

Jag har delat upp innehållet i tre kategorier som bygger på min spontana reaktion när jag öppnade: mjäää, nice to haves och blev jätteglad.

Mjäää:

Vi börjar med luckorna som innehöll saker som jag inte tycker är särskilt spännande.

Jag har fått en liknande krämögonskugga varje gång och inte använt dem särskilt mycket, så behövde inte en ny. Sen var ögonbrynspennan fel färg och svart kajal använder jag aldrig. Hmm, i och för sig skulle jag kunna använda kajalen som fransradsmarkering? Ni brukar ju störa er på att jag inte gör det, så det här var kanske en julklapp till er : ))

 

Nice to haves:

Blev glad för allt i denna kategori och kommer få användning för det. Några av sakerna som jag redan hunnit testa har faktiskt blivit favoriter redan. Exempelvis läppglanset i färgen vogue som har så himla fin färg och är en perfekt mellanting mellan läppstift och läppglans, och vitamin C serumet som verkar grymt bra (annonslänkar).

Allt här är verkligen så användbart. Ser extra mycket fram emot att prova mascaran från Anastasia och Deep sleep body lotion från Thisworks exempelvis. Lucka 25 var Espa-burken i mitten och innehåller fuktkräm. Kommer ju använda den, men trodde det skulle vara något mer spännande i sista luckan.

 

Blev jätteglad för:

Slutligen är här sakerna jag blev jätteglad för! Mysiga duschgrejer är alltid en hit hos mig. Är enkel att köpa present till på det viset. Skrubben för Rituals och tvålen från Molton Brown åkte därför in i duschen direkt.

Tan drops var mitt i prick för det har jag tänkt köpa. Köpte ju sån där spray tan-grej till ansiktet, men klarar inte av att använda den så det luktar på mycket. Blev även superglad för nattkrämen från Elemis, masken från Avant och anti-rynk cremen från Filorga (som ska ha botox-effekt ojojoj).

 

Så mycket fint! Lätt ett av årets materiella höjdpunkter 🎄

 

119 gillar

Kommentarer (14)

 • Vendela

  |

  Hur är doften av tan-dropsen?

  Provat typ tre olika sorters bus, alla som påstår sig vara doftfria (senast Ida Warg som verkligen många tycker doftar såååååå milt!) Alltså får panik av den jäkla LUKTEN som sätter sig i allt hur jag än gör. Fine om det doftar ett dygn efter men det släpper aldrig när jag gör…

  Svara

  • Egoina

   |

   Inte testat än! Men den luktar säkerligen också. Men känns ändå smidigare än spray tycker jag. Höll på och kvävas när jag skulle spraya och sen stank badrummet. Testade att göra det ut genom fönstret men då blåste ju bara spraymolnet bort haha.

   Svara

 • Elin

  |

  Alltså när du ändå snackar Filorga – de är ju snordyra men hett tips att köpa till F om du vill lyxa till det nån gång! Min kille är inte mycket för krämer men fick deras av en händelse och man SÅG skillnad!! Till och med hans mor som vi typ aldrig träffar undrade om han hade gjort något särskilt för han såg ”så fräsch” ut haha. Tipstips!

  Svara

  • Egoina

   |

   Så kul! För F önskade sig en ögonkräm i julklapp och jag köpte faktiskt en från Filorga till honom. Hoppas han märker skillnad 😍

   Svara

  • Andrea

   |

   Nu blir jag nyfiken vilken kräm det var? Har lust att ge min pojkvän detsamma! Hittar ingen särskild sektion för män på Filorgas hemsida 🙂

   Svara

   • Rebecca

    |

    Filorga är ett sånt märke som är unisex i marknadsföringen. Har själv bara köpt en universalkräm därifrån och den hade en doft som vem som helst kan ha.

    Svara

   • Elin

    |

    Sorry för sent svar, men det var ”NCEF Reverse Mat Fluid” 🙂

    Svara

 • Mila

  |

  Jag gillar verkligen bus-dropparna från Estelle Thild. Väldigt lite äcklig bus-stank och fin subtil färg. 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Gah! Vet jag vad jag skall satsa på för produkter nästa år. 😉

  Svara

 • Line

  |

  Hallå, känner att jag måste skriva det nu efter att ha tänkt på det sedan du nämnde det: jag blev helt förälskad i juicy coutures parfym glace, precis som du, hade nog aldrig använt så mycket av en parfym, aldrig tagit slut på en parfym så snabbt, aldrig velat köpa om en parfym innan. Så jag blev jättebesviken när jag såg att den inte fanns att köpa någonstans! Detta var kanske.. 2-3 år sedan nu. MEN: kände deras viva la juicy, original, på en kollega och jag måste säga att de är väldigt lika! Du borde verkligen testa den! Såg att några andra kommenterat liknande så jag vill bara pusha det lite extra med min kommentar

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh!! Måste testa den! Tack 😍

   Svara

 • Mona

  |

  Tänker mest på hur himla jobbigt det blir med alla kartongsopor… 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller så har man en kille som tycker den är perfekt att spara till förvaring av småsaker 😂

   Svara

 • Nora

  |

  Ditt hår är drömmen 😍 Kan du inte lägga upp en hårrutin på när du stylar ditt hår utan värme?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv