Follow my blog with Bloglovin

4 favoriter till läpparna just nu

Innehåller annonslänkar.

Jag sminkar mig sällan mer än läpparna när jag jobbar hemifrån. Känner mig genast piffig med lite färg på läpparna. Tänkte därför att vi kan kika på mina favoriter bland produkter till läpparna!

Jag är ganska tråkig när det kommer till vilken färg jag gillar att ha på läpparna. Försöker ta ut svängarna ibland, men återkommer alltid till samma färgskala: nude med hint åt rosa eller aprikos. Syns därför kanske inte supermycket för världen att jag ens har något på läpparna, men vad gör det – jag vet ju.

Här är mina favoritprodukter just nu!

 

IDUN Minerals lipliner i färgen Bibi. Min bästa lipliner! Har den perfektaste nude-beige-rosa:iga färgen och är en go-to dagligen.

 

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i färgen Candy. Vad ska man ha på sin lipliner då? Jo, det funkar såklart med bara läppbalsam, men min favorit är den här! Återkommer alltid till den. Den är så skön att ha på sig, luktar gott, känns återfuktande och gör läpparna jämnare. Den ger inte särskilt mycket färg, utan förstärker bara läpparnas naturliga färg.

 

Max factor Lipfinity i färgen Starglow. Lipfinity är ett flytande läppstift som sitter som berget i flera timmar, man behöver bara bättra på med top coatet då och då. Jag älskade lipfinity när jag var yngre, men minns att jag aldrig hittade en färg som jag verkligen gillade. Gillade konceptet, men färgerna var sådär.

Har inte tittat åt lipfinity-hållet sedan dess och upptäckte nu att jag ju missat att de har en hel uppsjö med färger numera! Köpte färgen starglow som är så himla fin! Mitt bästa läppstift just nu. Tyvärr kan jag inte använda detta mer än några gånger i veckan då mina läppar är så torra. Men vadskamangöra.

 

Make the make Hyaluronic Lip Oil. Har bloggat om denna tidigare, men åh den är så bra! Har som sagt torra läppar, men det har blivit så mycket bättre sedan jag började sova med denna. Stort minus är att den läcker dock. Fick en fläck på mitt marmorskrivbord innan jag insåg det : (( Hoppas verkligen att de gör om förpackningen så att man vågar ha den i väskan eller liggandes i en neccessär.

💋

53 gillar

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Kör med samma produkter som dig! Håller även med om alla recensioner. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   😉

   Svara

 • Emma

  |

  Lipliner har jag aldrig testat ens, haha. Så hur gör man? Enbart längs läppens kant eller precis utanför? Eller fylla i hela läpparna? 😬😄

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag fyller i lite också 🙂

   Svara

 • emblas.se

  |

  Åh Clarins har varit en favorit länge… men just nu tillåter inte studentbudgeten sådana utsvävningar, haha^^

  Svara

  • Lina

   |

   Aco har en som påminner om clarins. Har båda och använder dagligen. Den heter Stay soft lips, 24 h moist vitamin E, Q10. Jag har i “färgen” Shimmering pink. Härligt mjukgörande, med pyttelite hint av färg, men mycket glans utan att vara klibbig.

   Svara

 • Sandra

  |

  Men stort JA på lipfinity i starglow. Aldrig varit med om att ett läppstift sitter som berget från 06-22 men detta gör verkligen det. Sjukt! Och färgen är så fin, precis lagom rosa! =)

  Svara

 • Anna

  |

  Ett bra tips för att bota torra läppar, använd Locobase Repair, den funkar även på läpparna. Reparerar och fixar småsår och torra partier snabbt. Om du inte vill vara utan lite färg på dagen, så använd den på kvällen som en nattmask.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv