Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

 

Ni som följer mig på insta vet att jag har pysslat hela helgen. Lördagens projekt gick sådär, men söndagens projekt var bättre. Snart i en blogg nära dig! Helgens övriga innehåll har varit att fira fem år med F ( <3! ), äta kardemummabullar, se klart Ozark och spela yatzy.

Så mysigt det är att pyssla btw?? Jag tänker ofta att jag inte är en pyssel-person då jag har så dåligt tålamod med grejer. Det är visserligen sant generellt sett, fast när jag gör sånt jag tycker är kul har jag plötsligt världens tålamod. Så det är nog inte därför, jag tror snarare att jag inte tänker på mig själv som pysslig eller inte tyckt det varit kul eftersom mina händer skakar. Det är ju inte kul när man inte lyckas och det inte blir bra. Typ som när jag var yngre och gjorde pärlhalsband. Typisk grej som inte är särskilt rofyllt när man skakar på händerna… Haha. Men man kan ju faktiskt begränsa sitt pyssel till skakvänliga saker. Tack Corona för den insikten.

I alla fall. Vet ni vem som började på mitt jobb förra veckan? Jo Ida! Min före detta kollega Ida! Vilken dröm att få jobba med henne igen! <3 Tyvärr är det bara tillfälligt eftersom vi behöver extra uppbackning just nu, men bättre än inget. Dessutom börjar Sofie på onsdag. För bra för att vara sant ju.

Känns bra att kicka igång november! Har planerat för denna månad sen i somras och äntligen kan jag checka av saker på riktigt. Let’s go hey ho!

 

103 gillar

Kommentarer (5)

 • Simona

  |

  Kämpa på nu, glöm inte att planera in tid för återhämtning! Snart är värsta jobbhetsen över!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla! <3 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, tror du har bra inflytande på andra. Alla kommer och vill jobba med dig. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Känner att jag måste missat något här, varför skakar dina händer?

  Svara

 • M

  |

  Är det jobbet du planerat för sen i somras? Eller även privat?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv