Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nya saker hemma hos mig

Jag är inne i en period då jag verkligen inte tycker om hur det ser ut här hemma. Tycker vi har det…så fult. Haha. Det gör ju inte saken bättre att jag är hemma typ hela tiden.

Skulle vilja byta ut allt och ha helt annan inredning. Men jag vet att jag känner så ibland. Det är därför jag inte vill gå all in på inredning eller ens orkar ha det som intresse, för jag hade ju aldrig blivit nöjd. Så fort jag närmar mig mitt mål har jag tröttnat och vill ha något annat. Vad är fel på mig?

Jaja.

Jag försöker sätta ribban lågt och work with what I got. Det första jag gjorde var att ändra min tavelvägg. Det är många månader sedan, bytte ut dem redan i våras. Men har glömt visa. Såhär blev det i alla fall! Svart-vitt blev till färg och mer abstrakta motiv. En rumpa fick det bli också : ))

Känner kanske inte att det är fullträff, men gillar dessa mycket mer. Alltid roligare med lite färg ju. Min själ mår mycket bättre. De flesta posters kommer från Desenio och sen några från Dear Sam.

 

På väggen mittemot har vi satt upp en rund spegel. Samma spegel som legat under sängen sedan jag flyttade in för nästan tre år sedan. Plötsligt händer det!! Den är från House doctor. Tror jag? Haha så länge sedan jag köpte den att jag minns inte riktigt.

 

Jag är ”renlig” på ett helt stört sätt vad gäller många saker och har mina fix idéer, men när det kommer till vissa saker är jag rätt äcklig faktiskt. Som när jag såg denna bricka i soprummet och tog med mig den hem.

 

Har sanerat, tvättat och duschat den så det ska nog vara lugnt. Tyckte den var fin och synd att slänga. Blev ju bra på vårt soffbord.

 

Fick present av mamma! Denna fina portfölj som hon köpte när vi flyttade till Sverige för snart 30 år sedan. Perfekt att använda som datorväska!

 

Köpte ju nya tallrikar som jag nämnde! Det blev dessa grå-beiga från House doctor. Köpte 6 stycken, men ser att de är på 25% rabatt nu (annonslänk) så kanske borde köpa några till. Gillar dem massor och tycker att de matchar allt, även diverse porslin och glas jag köpt på loppis. Dessutom gillar F dem också, inte alltid vi lyckas enas om vad vi gillar så kors i taket.

 

Avslutar med några saker jag shoppade häromdagen. Två små skålar från märket van verre, med trägafflar till. Perfekt till tapas! Tycker färgen och mönstret är så fint. Sen blev det ljus från H&M Home. Min tanke var att göra ”twisted candles” som jag ser överallt nu. Men tydligen kan man inte göra det med alla typer av ljus. Aja. Vi får se om det går, annars är de fina som de är också.

✨

85 gillar

Kommentarer (23)

 • Sara

  |

  Superfint alltihopa!

  Svara

  • Anonym

   |

   Jurist och jobbar på domstol men svårt att se nån åklagare eller polis kommer starta en förundersökning för en sån sak 😅 polis och åklagare i Skåne har fullt upp med annat kan jag lova 😬

   Svara

   • Elin

    |

    Men.. vänta nu. Detta gör väl det inte mindre olagligt? ”Nämen de gör inte trafikkontroller nu så då är det okej att köra i 230” ?! 😂

    Svara

  • N

   |

   Sverige i ett nötskal. 😅

   Svara

  • I

   |

   Tror det är lugnt 😅 men snällt att du varnade henne.

   Svara

  • Krista / Miss Macaronia

   |

   Vilken skum grej ändå att det är olagligt. Vinst på alla håll och kanter med återbruk ju. Vet inte om jag vågar tipsa nu 😬 men man kan lägga saker i en påse och in i frysen, så dör ev småkryp också.

   Svara

  • Mariam

   |

   Förlåt men fyfan vad korkad kommentar eller? När man ställer ut saker i soprum, alltså i privata soprum och lite avsides så tänker jag att det är funktionsdugliga grejer som man gärna vill att någon tar över?

   Svara

   • Alexa

    |

    Du kan vara korkad. Inte som att det är jag som hittat på den lagen?

    Svara

 • Robert

  |

  Snygg rumpa tänkte jag skriva, haha, men det var ju en hel ok tavla. 😉

  Svara

  • Robert

   |

   Helt ok tavla skall det stå…

   Svara

   • Ann ahl

    |

    Riktigt maffigt thigh gap. Undra vart muffen har tagit vägen🤔

    Svara

 • Johanna

  |

  Funkar (tyvärr) bara att snurra ljus som är av paraffin 😒

  Svara

 • Hilda

  |

  Tycker du har det superfint 😊

  Svara

 • hanna

  |

  ÄLSKAR house doctor! Har nästan hela hemmet därifrån, hehe. Inte ekonomiskt så att säga.

  Svara

 • Andrea

  |

  Hmm kanske ser du din bostad på ett annat sätt nu just för att du spenderar så mycket av din tid där numera? Jag kan känna igen det hos mig själv. Det blir liksom ännu viktigare att bona och dona!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja 🙈

   Svara

 • Amanda Gustavsson

  |

  No way att du bott där i 3 år redan?! Hade lätt gissat på att det var typ förra året! Blir rädd över hur fort tiden går ibland haha.

  Svara

 • Karolina

  |

  Så fin bricka! Nu vet jag iofs att du är en renlig person, men varför sanera, tvätta OCH duscha den?😅 Missförstå mig rätt, fattar att det känns äckligt att plocka med sig något från ett soprum, men vad ÄR egentligen det värsta som kan hända pga att den eventuellt är ”smutsig”?

  Svara

 • ida

  |

  Man kan köpa färdigsnurrade ljus.
  Det har iallafall funnits sen 80-talet.
  Fattar inte varför man vill göra sneda och skeva själv när det finns jättesnygga färdiga i alla färger? För att inte tala om all städning efteråt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tycker det känns mysigt med pyssel och roligare när man gjort det själv ju. Något ska man ha att göra hemma, haha 🙂

   Svara

 • Annie

  |

  För att citera Tomas Tranströmers dikt Romanska bågar angående inredningsprojekten som aldrig tar slut: ”Du blir aldrig färdig, och det är som det skall.” 🙂

  Svara

 • Stina

  |

  Trixet enligt mig, vilket jag förstått och börjat uppskatta på äldre (40) dar-är att ser du till att köpa dyrare och mer klassiska möbler (dansk design etc), samt konst/stora tavlor som inte vem som helst kan köpa likadana på tex Desenio, vips så har du så mycket mer långvarig och klassisk stil att du inte kan tröttna på det. Sen blir bara stående fixet att byta plats på de vackra tingen☺️ Så spara ihop och investera sedan i klassiska designmöbler som egentligen bara stiger i värde med tiden.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv