Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

5 favoritprodukter från L300

I annonssamarbete med L300 Sverige

 

Jag gillar ju alla produkter från L300, men tänkte att det kan vara kul att se vilka produkter jag gillar extra mycket. Här kommer mina 5 favoriter!

 

Deep cleansing toner // Hyaluronic renewal face oil // Face serum intensive moisture // Face serum vitamin C // Face cream intensive moisture

 

Först ut denna toner som är super. Deep cleansing toner innehåller salicylsyra, ni vet BHA som jag tjatar om jämnt och ständigt. Sedan jag började med BHA-syra har jag finnar mer sällan. Veckan innan mens är salicylsyra ett måste i min rutin. Jag slipper inte alltid undan, men min hud är sååå mycket bättre.

 

Jag har en ny vana, att massera ansiktet 1-2 gånger i veckan med denna olja. Hyaluronic Renewal Anti-Age Face Oil är en fuktgivande ansiktsolja som innehåller arganolja och hyaluronsyra som förbättrar elasticitet och stimulerar förnyelseprocessen.

 

Jag började med detta när jag såg det på TikTok. Där påstår de att man kan ändra formen på sitt ansikte genom att dra med fingrarna på olika sätt. Jag tror inte riktigt på det, men det är en väldigt skön vana. Blodcirkulationen i ansiktet ökar, huden känns fastare och huvudvärken minskar.

 

Viktigt att tänka på är att alltid jobba nerifrån och upp. Lyft ansiktet, dra inte ner det. Det finns många bra klipp på Youtube med exempel på rörelser.

 

Serum såklart. Serum är ett måste för mig. Jag tycker det gör så stor skillnad. Kortfattat är absorberas serum lättare än andra produkter och når längre ner i huden. Det förstärker effekten av krämer du tar på efteråt. Här är ett inlägg jag skrivit om serum.

 

Gillar både Face serum intensive moisture och Face serum vitamin C. Båda är återfuktande, men jag skulle säga att intensive moisture mer riktar in sig på fukt, och vitamin C är för ökad lyster och jämnare hudton.

 

Sist men inte minst, ansiktskrämen intensive moisture. Har ju pratat om denna så många gånger att ni inte kan ha missat att det är en favorit. Den återfuktar, är barriärstärkande och hjälper huden hålla rätt fuktbalans hela dagen. Detta är den ultimata ansiktskrämen enligt mig. Den är faktiskt L300s bästsäljare, så det är inte bara min favorit.

🌸

Om du är sugen på att testa någon produkt, eller behöver fylla på med L300-produkter har Apoteket just nu 25% rabatt på hela L300s sortiment! En superdeal! Klicka här för att komma till Apoteket! Glöm inte att L300 skänker 5 kronor per såld produkt i oktober till Bröstcancerförbundet!

🌸

38 gillar

Kommentarer (12)

 • Sara

  |

  Blir sugen på att testa! Är det någon som har ojämn hy, en hel del porer och finnar men ändå en hy som känns torr som har testat?

  Svara

 • Jessica

  |

  Jag köpte ansiktskrämen, fuktserum och nattkrämerna förra veckan och är hittills mycket nöjd!! Jag har supertorr hud och får t.o.m. små flagor (heter det så?) ibland i ansiktet men sedan jag testade dessa produkter ser min hud mycket bättre ut! Ska ge det ett tag till och fortsätter det såhär bra ska jag testa fler produkter från dem. Vill tillägga att jag aldrig köper produkter som influensers rekommenderar men eftersom du verkar så duktig på hudvård och har så fin hy så gav jag det ett försök denna gång 😁

  Svara

 • Robert

  |

  Blev lite ”besatt” av färgen på tröjan där, haha, men den matchar väl omgivningen rätt bra på nåt sätt… Klart vi testar de där produkterna! 😉

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag har alltid fått lära mig av hudterapeuter etc att oljan ska på allra sist i hudvårdsrutinen för att kapsla in fukten. Alltså att man ska köra produkter från lättast till tyngst eftersom efterföljande produkter annars kan ha svårt att tränga in i huden. Men när jag läser om den här oljan så rekommenderar de att lägga den innan dag och nattkräm? Vet du om det är något speciellt med den? Blir nyfiken på vad som är rätt/fel 😁

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag är inte kunnig nog för att svara. Men läser samma sak. Ser även att man kan blanda några droppar i sin kräm. Den ska dock efter serum såklart. Jag personligen har aldrig gillat olja, tycker det lägger sig som en hinna som kliar. Men upplever inte så med denna. Så kanske den är annorlunda än ”andra oljor”? Jag har dock bara använt den vid läggdags/eller när jag går hemma, inte haft smink över.

   Svara

 • Marie

  |

  Haha här går man å väntar på ett försenat Måndagssnack 🤣

  Skickar en massa kärlek till dig! Tack för att du är du å man får följa dig här!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh, det får bli ett tisdagssnack istället. Tack själv <3

   Svara

 • Anonym

  |

  Så du tar bort tisdagssnack och du postar inga kommentarer om människor som är negativt inställda till L300? Kränkt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hej! Ja, jag tog bort det inlägget då jag inte tänkte på hur känsligt ämnet är. Jag menade att skämta och att vara ironisk och trodde det framgick, men det framstod som gnälligt och korkat. Jag förstår det och tycker det är så onödigt, så jag valde att radera denna gång.

   Vad gäller negativa kommentarer på mina samarbeten med L300 är det endast du som lämnat negativa kommentarer, en på dagens samarbete och en på förra. Förra gången skrev du att L300 är ”rena faran”, att du fått vidrig hud och att de verkligen är dåliga. Att produkterna är ”rena faran” känns ogrundat, därför godkände jag inte. Sen helt ärligt är jag trött på att du ibland lämnar negativa kommentarer här (och att du samtidigt genast går in på Bloggbevakning för att skriva om mig…..). Du vet att jag alltid brukar släppa igenom dina kommentarer och även andras negativa kommentarer, så nej jag är inte kränkt. Men det räcker nu. Lägg av.

   Svara

   • Anonym

    |

    Gällande L300 så är det säkert bra för många absolut men för oss med känslig samt torr hud kan den vara en dålig kombination och jag tyckte att du kanske borde nämnt det bara. Men sedan hade jag pms från helvetet den dagen/veckan mer eller mindre och du ska såklart skriva utifrån din hudtyp vilket jag kom på efteråt men jag var för sur för att ens be om ursäkt och sedan för ledsen och upprörd och sur igen. Jag ber om ursäkt nu i efterhand i alla fall och om du ser någon annan sur kommentar från mig någonstans så kan du räkna ut var i cykeln jag är. Eh. Förlåt så jättemycket!

    Svara

    • Egoina

     |

     <3

     Svara

   • Emma

    |

    Heja Regina! Bort med trollen!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv