Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Lördag: skannad mat, kontorsstol & en överraskningsfest

Var på Ikea igår. Vill möblera om och köpa denna soffa. Modellen heter Nockeby. Men F tycker att den är för mjuk. Funderar på att strunta i det och köpa den ändå, haha. Den har nämligen exakt rätt mått vilket tydligen är jättesvårt att hitta. Gillar färgen också. To be continued.

 

Lunchade också såklart. När vi skulle betala vår mat satte man den under en skanner och så dök allt man tagit upp på skärmen. Alltså WHAT? Blev så imponerad över detta att jag nästan ställde till med en scen. ”VA?! Men hur kan den veta??? Jag fattar ingenting. WOW” ropade jag och F som jobbar med sånt skämdes lite. Hehe.

 

Förutom Ikea blev det ett besök på Kicks. Slog till på denna foundation som jag velat prova sååå länge. Fick tummen loss när mamma rekommenderade den.

Denna foundation (eller CC cream om man ska vara petig) har hög täckning och sägs vara ”7 produkter i en”, exempelvis ska den agera primer också. Är skeptisk när produkter lovar det och använder primer ändå, men kvinnan på Kicks som hjälpte mig välja färg sa att resultatet kan bli sämre om jag använder primer. I alla fall. Provade den igår kväll och blev amazed. Verkar mycket lovande!

 

Anledningen till Ikea-besöket var som sagt att hämta min kontorsstol. Här är den! Tycker att det blev så fint ändå. Har vägrat en kontorsstol då det är så fult, en tankegång min rygg inte är så nöjd med.

 

Modellen heter Hattefjäll. Finns en modell med högre rygg också, men jag valde denna då den gav bättre stöd till min svank.

 

Vi spolar fram tiden några timmar. Till Felicias överraskningsfest! Felicia trodde att hon och Hannah skulle vina och blev så chockad när vi alla stod i köket och ropade SURPRISE.

Tur hon inte fyllde 30 btw, hade varit svårare att vända ballongerna då : ))

 

Det blev lekar, snacks, hot shots och en piñata. Hannah hade styrt upp det så fint. En riktigt kul kväll!

 

99 gillar

Kommentarer (27)

 • Anonym

  |

  *To be continued

  Svara

  • Egoina

   |

   😉

   Svara

 • Molly

  |

  Vi har en Nockeby och ääälskar den! Så skön 🙂

  Svara

 • Stina

  |

  Du skriver så skoj om det vardagliga enkla😂

  Svara

 • A

  |

  Jag har Nockeby hemma och tycker den är superskön, är mycket nöjd! Smidigt också med avtagbart tyg om man som jag är klumpig och spiller ofta, plus att det går att byta enbart tyget om man vill ha en förändring men inte vill köpa en helt ny soffa 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Hur kan en soffa vara fööör mjuk?! Låter ju bara bra att den är mjuk 😄
  Kontorsstolen är riktigt fin, passar bra in i det rummet.

  Svara

 • Hanna

  |

  Superfin kontorsstol!! Så borde alla se ut, hehe.

  Svara

 • Jenni

  |

  Hej! Märklig fråga, men hur har dom löst det med gardinerna i burspråket? Att det går runt hörnet? Har oxå ett burspråk och funderat och letat så mkt efter en sån lösning! Så snyggt!

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh nej inte it cosmetics 😬 tips: läs på @surfejs på Instagram om din nya cc-cream

  Svara

  • Hanna

   |

   Oj, vilken bra sida!

   Svara

 • Robert

  |

  Hon fyllde 32 alltså? En ny stol hade jag också behövt. Eller kanske en ny foundation istället? Får tänka vidare. 😉

  Svara

 • Andrea

  |

  ”Tur hon inte fyllde 30 btw, hade varit svårare att vända ballongerna då”
  … Ehm. Jag fattar inte? 😅

  Svara

  • Deo

   |

   Hon fyller alltså 32 och inte 23. Hade hon flytt 3 och vänt på siffrorna hade hon fyllt 03 vilket de flesta nog inte gått på 😇

   Svara

   • Andrea

    |

    Jahaaaa då är jag med. Tack! 😁

    Svara

 • Therese

  |

  Har nockebyn och neeej köp ej. Hade hellre lagt pengar på en annan. Den blir så nedsutten (kan man säga så??) så den blir lätt knölig i mitt tycke. Har nog med mjukheten att göra 😢

  Svara

 • Fredrika

  |

  Ser sååå sjukt ut och typ naket haha när man ser alla utan munskydd. (Bor i södra Europa och som resten av hela världen måste man ju självklart ha munskydd på tex Ikea mitt i en pandemi )

  Svara

 • Hanna

  |

  Hörde om en explosion i centrala Helsingborg på radion! Det är väl där du bor 😱. Är du okej?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag är okej, tack som frågar ❤️ Det var i ett industriområde.

   Svara

 • Annika

  |

  Hej en liten fråga ( ingen kritik utan nyfiken) hur tänker du kring att lägga ut andra människors ansikten på din blogg? Tänker på bilden på Ikea, de som sitter bakom och kom med på bild . Är de tillfrågade ? Om så inte är fallet , kan man inte blurra deras ansikten då, så du ändå kan använda bilden
  Som sagt ingen kritik utan nyfiken på hur du tänker / Annika

  Svara

  • Martina

   |

   Fast är man ute på offentliga platser finns ju alltid en ”risk” att man hamnar på liknande bilder, det vet man väl? det är ju inte olagligt att lägga ut bilder på främlingar, som en del missuppfattade det som ett tag.

   Svara

   • Teresa

    |

    Men så då behöver man alltid vara på sin vakt då när man är på offentliga platser för att inte hamna på bild? Och om man nu ser att någon tar en bild, hur ska man veta vad personen ska ha bilden till? Jag hade blivit sjukt besvärad om någon lagt upp bilder där jag ofrivilligt är med. Har precis som Annika tänkt på det många gånger varför man lägger upp bilder där andra ovetande människor är med utan att sudda ut ansiktet eller liknande. Det kan ju finnas tusen anledningar till varför man inte vill synas?

    Svara

    • Martina

     |

     Ja men så är det, ser du någon fota dig bör du absolut fråga personen vad den ska ha bilden till om du är orolig över det. Säger du att du inte vill vara med på personens bild så får den inte fota dig, men det är först om personen struntar i det som det blir ett brott.

     Svara

     • Annika

      |

      Fast nej, jag tycker nog det är personen som fotar som har ansvar för att alla är ok med att bli fotade. Inte den som kanske blir fotad utan att vara medveten om det. Tycke Inte man ska behöva var uppmärksam på att ev bli fotad mot sin vilja .
      Därav min fråga till Regina 😊
      / annika

 • Marie

  |

  Jag har soffan Madison från Mio och rekommenderar verkligen den. Man bygger ihop den efter önskemål 🙂. Har även provat att tvätta en soffkudde efter att bebis spydde på den och det blev ingen fläck på det tyget vi har 😁. Nackdelen är att den är åt det dyrare hållet beroende på vilken modell man väljer.

  Svara

 • Mila

  |

  Hur har du klarat dig så länge utan skrivbordsstol? Jag gjorde misstaget att sitta vid matbordet i torsdags och hela fredagen knaprade jag Diklofenak och fick ta paus en gång i kvarten för ryggen höll på att mörda mig. 😮 Men nu har jag lärt mig av mitt misstag haha..

  Svara

 • Manu

  |

  Åh du måste skriva en recension på cc creamen 🤗

  Svara

 • Frida

  |

  Vill bara höja ett varningensfinger för CC-creamen från It Cosmetics.. som någon tipsade om tidigare så gå in på Surfejs på Insta och kolla både infon och kommentarerna. Krämen har en galet och onödigt lång ingredienslista som innehåller bland annat tre olika typer av PFAS och aluminium. Många får allergiska reaktioner – en del älskar den.

  Tipsar även om detta klipp på youtube: https://youtu.be/pTYi324WI1I

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv