Follow my blog with Bloglovin

7 saker jag är sugen på

→ Klippa lugg! Nä men alltså sen jag skrev den där höstlistan har jag inte kunnat sluta tänka på det. Det gör inte saken bättre att Jenny i Älska mig har det finaste håret kanske någonsin.

 

Vill ha både lugg och hårfärg :,) Och en basker.

→ Dricka julmust. Förstår inte grejen med lussebullar och typ pepparkakor. Men julmust hade jag gärna druckit året om.

 

→ Måla alla väggar gröna. Gah! Om inte dovt grön med toner av grått är den finaste färgen så heter jag Arne. Vill ha allt i den färgen! Hade jag orkat hade jag målat om. Fick mamma att köpa gardiner i den färgen i alla fall. Alltid något.

→ Tyngdtäcke. Nu sover jag ju med ett livslevande, klängigt element vilket är jordens mysigaste grej, men jag gillar tanken på ett tyngdtäcke. Låter så mysigt att ha tyngd på sig när man sover? Som en kram.

 

→ En rosa mössa. Snälla nån hur fin är inte Michaela Forni i denna? Kom dock på att jag har en rosa mössa, men inte tillräckligt rosa.

→ Kanelbullar. Ja, kanelbulledagen gick ju inte obemärkt förbi på sociala medier direkt. Jag tycker kanelbullar är sjukt överskattat (hehe sorry), men det dök upp så många varianter, exempelvis kanelbullesnittar, kanelbullecrossiant eller kanelbulle med kokostosca att jag varit sjukt sugen sen dess. Är kanelbullen den nya semlan? I think so.

→ Glasögon med genomskinliga bågar. Har varit sugen på det i typ två år. Känns onödigt att köpa nya glasögon då jag gillar de jag redan har. Men det är ju så finttttttt.

 

106 gillar

Kommentarer (30)

 • Josefine

  |

  Klipp lugg!!!! DO IT!!!
  Såg på din insta att du hade en så. Fråge grej jag självklart tryckte jag JA!
  Har alltid varit väldigt feg när de gäller mitt hår men i senare dar känner jag bara ” do it”. De är bara hår – de växer ut igen och de går snabbare än man tror (iallafall mitt). Klippte mitt går säkert 15cm och gud så skönt de va. Ångrar mig inte en sekund . När du ändå så gärna vill göra de och är så sugen på de som du är nu – kommer du gå och tänka på det därför är de bättre du gör de haha 😘😘

  Svara

 • Malin

  |

  Baka med Frida har ett så sjuuukt gott recept på kanelbullesnittar! Gillar dom mer än vanliga kanelbullar!! Du måste baka!!! Utropstecken!!!!

  Svara

  • Marie

   |

   Ja de är sjukt goda! 😍

   Svara

 • Sara

  |

  Jag har likadana bågar som dig på mina glasögon (älskar dem!) men kommer nog också byta snart. Man ska ju helst göra en synundersökning vartannat år och hittills har min syn alltid ändrats och en vill ju se så bra som möjligt liksom. Har haft glasögon sen jag var 11 så har hunnit med några bågar. 😅

  Är också sugen på att måla grönt. Bor i en hyresrätt men tror att sovrummet kommer bli grönt för det.

  Svara

 • Hanna

  |

  Instämmer angående färgen!
  Men angående tyngdtäcke har jag en liten varning – ta inte för tungt bara! Jag fick ett 7-kilos i julklapp som jag knappt har använt. Det är liksom FÖR tungt, det blir jobbigt att röra sig. Meningen är väl iofs att man ska bli avslappnad och inte röra sig så mycket, men jag måste kunna göra det några varv innan jag somnar… Men, är du en person som inte snurrar runt innan sovdags kanske det är toppen 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Du måste klippa lugg!! Fejkbilden du hade med lugg var sååå fiiiiin, tror det hade passat dig jättebra.

  Svara

 • Andrea

  |

  Jag såg en tjej som såg så otroligt classy ut med kappa, höga stövlar och basker och blev sugen på att köpa en själv, tills min son pekade på den jag precis hade lagt i varukorgen och sa: “såna mössor brukar gamla människor ha”. Efter den kommentaren vet jag att jag mer skulle känna mig som tant Agda på väg till torget för att köpa plommon än som en classy Parisian. 😩😩😩

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

 • Wroni

  |

  Exakt den gröna färgen på bilden har vi vårt arbetsrum/lounge i vår lägenhet. Det passar så bra här, det är en gammal lägenhet från 1848, högt i tak och stuckaturlist i taket. Så lugn färg.

  Jag sover bättre och känner mig lugnare om täcket är tungt och håller ner mig lite. På vintern går det med extra filtar som tynger ner, men på sommaren skulle jag vilja ha ett tungt täcke som inte är så varmt.

  Svara

  • Sandra O

   |

   Hej Wroni! Du känner dig inte sugen på att dela med dig av färgkoden? Vill måla om sovrummet & den här färgen verkar vara perfekt. Den är inte så mörk eller skrikig & verkar lugnande.

   Svara

 • Sofie

  |

  Tyngdtäcke är toppen! Sjukt jobbigt när man ska byta påslakan (har ett på 10 kg) men jätteskönt att sova med något som trycker ned och håller om en.

  Svara

 • Johanna

  |

  Tänkte direkt på dig när jag såg henne i ”Älska mig” sist, hade passat dig så fint.

  Svara

 • AL

  |

  Jag har ett tyngdtäcke som jag använt konstant i ca 1 år nu och det är det BÄSTA köpet jag gjort. Har alltid haft problem med att sova, har sovit oroligt och vaknat många gånger per natt, ibland utan att kunna somna om på timmar, men alla dessa problem är som bortblåsta sen jag började med tyngdtäcket (placebo eller ej, men för mig funkar det verkligen). Dessutom känns det som att någon håller om dig hela natten, lite som en kram som du säger. Tycker verkligen du ska testa om du är intresserad 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Skall vi kalla dig Arne framöver kanske, eller kanske inte? Håller med om att kanelbullar känns överskattade men samtidigt kan det ju bero på hur man gör dem och så. 😉

  Svara

 • Johanna Grahn

  |

  Förstår mig verkligen inte på julmust, tycker absolut inte att det är äckligt bara extremt tråkigt. Dricker cirka ett glas per år haha
  Och ja, klipp luggen pga. du kommer se smashin ut i den!!!!

  http://johannagrahn.se

  Svara

  • Polly

   |

   Haha jag läste “du kommer se smaskig ut i den!” och tänkte det var en väldigt fin kommentar ändå xD

   Svara

 • Ewe

  |

  Haha tycker både kanelbullar och semlor är sjukt överskattade… är ju ingen choklad i?? 😀

  Svara

 • Jessica

  |

  Älskar gröngrå väggar 😭 vi målade dotterns rum med grönt i början av året och sedan dess har jag velat måla typ alla rum i samma färg. Min man som redan tapetserat och målat alla rum i huset, varav dotterns två gånger då, säger NEJ med versaler varje gång jag nämner det😆

  Svara

 • Dolores

  |

  Men ja, klipp lugg!! Det där så snyggt, tror du kommer passa hur bra som helst i det!
  Min man har ett tyngdtäcke som han älskar, men jag hatar verkligen eländet. Känner mig enbart instängd när jag ligger under det, får nästan panik! Skönt att vi inte har dubbeltäcke..
  Och till sist, angående genomskinliga bågar! Jag har också gått och suktat läääänge efter ett par utan att riktigt hitta några, men till slut dök de upp! Nu är de mina mest använda glasögon (har tre par samt slipade solbrillor pga köper billigt på nätet så jag kan byta ofta!). Nästa par blir ett par grå transparenta, kommer bli så snyggt!

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Kanelbullemacarons också 😇
  (Sitter i detta nu hos frisören och väntar på att klippa fram en ny fin lugg)

  Svara

 • Lanja Almlöf

  |

  Julmust är så himla gott 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  ÄLSKAR gröna väggar. Målade vårt sovrum med auro gråpäron. Världens mest perfektaste färg!

  Svara

 • Michaela

  |

  Puss på dig! Unna dig en rosa mössa tycker jag 🤍

  Svara

 • Annika K

  |

  Mio har halva priset på tyngdtäcken just nu 👍🏻
  Köpte ett idag 🙂

  Svara

 • emelie

  |

  Gick 100% in i badrummet (med kökssaxen pga är absolut ingen frisör) och klippte lugg efter detta inlägg. ÄR KÄR i mitt hår nu. SÅ SKOJIGT och SÅ TJUSIGT! Tack för inspo till dagens infall. 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha yaj!! <3

   Svara

 • Emelie

  |

  Angående kanelbullar, fridasvegobak har ett recept på kanelbullebiskvier som jag är sååå sugen på att testa 😍😍

  Svara

 • Angie

  |

  Ja klipp lugg! Du kommer ångra dig första veckan. Men sen! När du har vant dig och alla små luggstrån anpassat sig och lägger sig som dom ska, då kommer du fatta att japp, det ÄR snyggt! Klippte själv lugg för nån månad sen och känner mig så mkt mer styleish och fixad nu även om smink och kläder är samma som förr. Med en lugg har man alltid en frisyr liksom.

  Svara

 • Jessica

  |

  Fahlmans hade (har?) en kanelbullesemla, alltså en slicad kanelbulle med grädde och mandelmassa! Och du, den var grymt god! 🙂

  Svara

 • Elli

  |

  Är det någon som vet vad den gröna färgen heter på bilden? Otroligt fin!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv