Follow my blog with Bloglovin

7 saker jag inte kan leva utan

Innehåller annonslänkar.

Knappt dramatisk rubrik, hehe. Men 7 saker jag tycker om väldigt mycket i alla fall:

Min nya favorittröja som jag har på mig hela tiden. Trycket är så bra kvalité, den är i skönt material och jag gillar att den inte är för tjock. Kul att F bara:

F: Tänk om folk tror att du menar Friends, du vet organisationen.

Jag: Varför skulle de tro det. Alla vet ju hur loggan ser ut?

F: Nej. Inte barn.

Haha alltså. Jaja, tur båda är bra grejer.

 

Bästa torrschampot kommer här! Therese Lindgren tipsade om det och jag bestämde mig för att testa. Enligt henne blir det inte samma lager-på-lager känsla när man använder det flera dagar i rad som det kan bli med andra torrschampon och det känns inte “smutsigt” i håret.

Jag blev besviken första gången jag provade och höll inte alls med, men efter en timme blev det bättre. Det måste liksom få smälta in först. Nu älskar jag det! Håret blir inte mjöligt och det lägger sig inte som en grå dassig hinna. Funkar fint att använda flera dagar på rad dessutom. Jag känner dock absolut att jag har produkt i håret och det ger lite stadga. Men bara lite. Mvh/ person som avskyr volymprodukter och därför är känslig.

 

På tal om Therese Lindgren tipsade hon även om denna pryl. Vad är det då tro?

 

Jo, det är en selfiepinne, med en självutlösare som man kan ta av…

 

…som också kan förvandlas till ett litet kamerastativ. Hur smart! Perfekt att ha med sig på utflykter, eller bara använda hemma för all del.

 

Denna närande och återfuktande läppolja är så stört bra! Det säger jag trots att denna lilla produkt i princip förstört mitt marmorskrivbord med en stor fläck : (( Jag hoppas verkligen de gör om förpackningen för i dagsläget läcker den när den ligger ner.

MEN så bra den är! Så skön på läpparna (påminner om Clarins lip perfector), återfuktande och jämnar liksom ut läpparna. Tips är att ha den ovanpå läppenna eller läppstift, det blir så fin glans!

 

Hittade skönaste BH:arna på Lager 157! Det är som att ha på sig ingenting och dessutom är de snygga. Stort plus för reglerbara axelband och knäppning bak.

 

Jag fick produkter från FOREO hemskickade för kanske ett år sedan och skäms att jag inte skrivit om dem, för de är SÅ BRA. Jag älskar min Luna Mini.

Jag använder min vanliga rengöring från L300 och sen låter jag pulseringen och silikonknopparna göra jobbet. Det är sååå mycket enklare att få bort smink och dessutom är det rätt mysigt. Kan verkligen rekommendera!

 

Jag älskar min UFO mini också. Det är en liten apparat som man fäster en ansiktsmask på (typ som en sheetmask) och sen kör man ett program genom en app i telefonen och masserar in den genom värme, kyla och olika typer av ljus.

Men! Jag har tappat bort plastringen som man fäster ansiktsmasken med, så jag har inte kunnat använda den på länge. Så ledsen över det. Någon synsk person som har en känsla av var den ligger?

 

84 gillar

Kommentarer (25)

 • Sara

  |

  ÅhH är konstant på jakt efter ett BRA torrschampo. Snällla vet du hur det här funkar på mörkbrunt hår? Ville be dig att spraya lite på F och se hur det blir men det kanske är för mycket begärt hahah. Köpte nyligen Unite 7 Seconds Refresher Dry Shampoo efter att jag läste mycket bra om den men kände inte alls att håret blev rent utan det kändes fortfarande fettigt och ofräscht. Så jag kämpar på med batiste mörkbrun som i alla fall tar bort fettet men tycker håret känns så sjukt onice och får otrevlig struktur och mina babyhår ställer sig rakt upp och det ser inte heller bra ut. Och jag har sånt här katastrofhår som börjar bli fettigt redan på kvällen om jag tvättar håret på morgonen. The struggle jag har med mitt hår alltså 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!! Jag tycker den verkar bra på mörkt hår! Har ju själv ganska mörk hårbotten nu. Men gå in och läs kommentarer. Menar att jag läste att det funkar fint på mörkbrunt hår ☺️

   Svara

  • Alex

   |

   Till mörkbrunt hår säger jag bara: kakao! Funkar prima, kostar nästan ingenting & luktar supergott

   Svara

  • M

   |

   Moroccanoil Dry schampoo, Dark Tones!! Bästa!! Känns inte att man har produkt i! 🙌🏻

   Svara

   • Frida

    |

    +1 på moroccanoil!!

    Svara

  • Micki

   |

   Funkar finfint på alla färger på hår! Skaka flaskan, spraya där det behövs (överdosera inte!) och vänta 30 sekunder.
   Borsta eller skaka sedan ur så försvinner det överflödiga vita pulvret och håret känns fräscht ☺️

   Svara

  • S

   |

   Lernberger Stafsing är mitt bästa torrschampoo någonsin (gillar ju dock stadga) och de har ett för mörk botten. Dock har jag haft den vanliga på mörkt hår också och tycker att det funkat

   Svara

 • Kari

  |

  Ringen ligger i en väska som har mörkt foder.😎

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack mamma, ska leta 😂👌🏼

   Svara

 • Betty

  |

  Jag blev också sugen på att köpa torrschampot och kamerastativet efter att ha kollat på Therese Lindgrens video :))! Dock har jag inte gjort det ännu, men tack vare en extra påminnelse från dig så ska jag göra det NU!
  Köpte däremot hennes egna 3 in 1 facial mask (som många fler) haha blev helt såld när hon nämnde hur fin hennes hy blivit efter den 🙂

  Dessutom har jag också haft ett öga på de där topparna från Lager 157 😀 Är dom vadderade?

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh är nyfiken på den masken! Undrar om den är bättre än den från Emma S? Måste testa! Nej, de är inte vadderade. Men mycket sköna 🙂

   Svara

   • Betty

    |

    Har bara använt den 1 gång hittills men kan återkomma när jag använt den ett tag 🙂
    Kan inte säga om den är bättre än den från Emma S då jag aldrig provat den 🙁
    Åååh nää vad synd, vill gärna ha lite vadd inuti, mina bröst är så väldigt små :´)

    Svara

 • Robert

  |

  Skaffa definitivt skaffa samma grejer själv, utom selfiepinnen för jag en liknande själv. 😉 Mvh /Din mamma har säkert rätt

  Svara

 • Mia

  |

  Älskar såna här inlägg! Så mysiga 🥰

  Svara

 • Ida

  |

  Hur är storleken på bh-arna? Såg verkligen drömlikt sköna ut! Jag brukar alltid köpa lite för stort på bh då jag hatar när det sitter åt, men just den där typen behöver ju också sitta lite åt för att dem inte ska bli påsar bara, hehe. Så om jag normalt har storlek 42, rekommenderar du strl L eller XL? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh jag vet inte faktiskt. Jag tyckte att den var normal i storleken. Jag valde M och det blev perfekt. Men jag har inte så stora bröst förvisso.. Tror jag hade satsat på XL. Är ju inte skönt när det är för tight! ☺️

   Svara

 • H.

  |

  Men har du provat Light varianten från Batiste? Bästa om man hatar när det blir ”stadga” i hårbotten! Är också otroligt känslig för det and aj löööv it!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det är min favorit efter detta. Men tycker det blir mjöligt efter någon dag, man behöver använda mycket mer för samma effekt 😊

   Svara

 • Sabina

  |

  Är bh-arna vadderade? 😀 Svårt att se på bild, men ser ut som tunt tyg och jag gillar inte när bröstvårtorna syns genom tyget för då syns det genom kläderna också, känner mig så obekväm då.

  Svara

  • Egoina

   |

   De är inte vadderade 😊

   Svara

 • Jonna

  |

  Åh alltså. Living proof må tillverka fantastiska produkter, men är även glada i supermiljöboven PFAS. Brukade också älska deras grejer, men tyvärr känns det inte lika gött med snyggt hår på bekostnad av miljön!

  Svara

 • Emelie

  |

  Skulle också SÅ gärna vilja testa torrschampot men alltså jag vet inte men tycker ni inte de är svin dyrt? 😅 Kanske bara jag som är snål , men är van med batiste-pris 😁

  Svara

 • Lovi

  |

  Jag tappade också min ring, men man kan köpa nya på deras hemsida.

  Svara

 • Frida

  |

  Köpte också torrschampoot efter Therese snackade om det.. MEN jag kan inte använda den! Den luktar SÅ starkt av parfym. Blir typ illamående så starkt den luktar! Är jag sjukt känslig eller är ni bad ass dom klarar av det? Avtar doften?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv