Follow my blog with Bloglovin

5 saker jag beställt

Innehåller annonslänkar.

När jag började blogga för över 10 år sedan var det en grej att folk bloggade om vad de har shoppat. Bara sådär rakt upp och ner utan att de ens fått hem det först. Tänker att vi ger liv till det konceptet igen! Det är längesedan jag fyllde på i mitt skönhetsförråd, så det var på tiden. Ska vi titta på vad jag har shoppat? Oookejdå.

 

River av två produkter snabbt som jag tjatat om tidigare. Till vänster ett serum jag tycker om massor. Det ger lyster och är lugnande och reparerande. Exempelvis baddar jag på lite vid läggdags om jag känner att en finne är på gång. Men på tal om att hålla huden i balans är ju BHA-syran till vänster bäst. Salicylsyra är ett måste i min hudvårdsrutin.

Haha, jag är ju så TikTok-skadad. Men nu har jag kommit på att jag vill prova hårspolar. STORA som jag rullar upp håret i när det är fuktigt och låter självtorka. Ska bli spännande att se hur det blir.

Nu räcker det! Nu har jag sett dessa eye patches på tillräckligt många instastorys att jag blir övertygad och klickar hem. Min ögonhud längtar.

 

Och på tal om ögonhud – en ny concealer tack. Slog till på touche éclat high cover från YSL. Jag gillar den vanliga touche éclat, den lägger sig fint, men jag tycker att den blir mer som highlighter snarare än concealer. Därför ser jag fram emot att prova denna som också ska vara ljusreflekterande, men mer täckande.

Fin jag ska bli va!!

Avslutar med två önskegrejer som jag skulle vilja ha, men inte har beställt:

Hannah har en ny parfym som doftar så stört gott: Libre från YSL. Är det weird att lukta samma som sin kompis? Kanske? Näää? Haha får se om jag slår till.

 

 

Kolla färgerna i denna palett!!! Hur fina!!! Perfekt blanding av aprikos, brunt och hint åt rosa. Jag behöver verkligen inte en ny ögonskuggepalett tyvärr. Men så fort jag behöver är Heat från Urban Decay Naked en stark kandidat.

🤡

91 gillar

Kommentarer (24)

 • Mila

  |

  Mycket nyfiken på hårspolarna! Har själv funderat på att köpa för att lugna mig lite med lock- och plattången…

  Svara

 • Robert

  |

  Vilka grejer! Var tvungen att kolla det manliga utbudet. Mest en massa kondomer och grejer som kom upp innan jag insåg att det var olika “avdelningar”, haha. 😉

  Svara

 • Josefine

  |

  Jag köpte Heat paletten och ohhhh den är så bra! Älskar den! Den är min nya favvis som jag använder väldigt ofta. Köp den – unna dig en grej till , bara för att , tja du vet…. Du fixade en vecka till med allt som man står i 💕

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så gullig du är! Kanske det ☺️

   Svara

 • Johanna

  |

  Jag är sugen på att testa spolar man värmer, men funkar det lika bra utan värme är det ju perfekt!! 🤩 angående libre säger jag KÖÖÖÖÖP är världens bästa doft

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Pernilla

  |

  Älskar sådana här inlägg! 🙏😍

  Svara

  • Egoina

   |

   😘

   Svara

 • Emmy

  |

  BHA:n från Paula’s Choice är DET BÄSTA jag någonsin ägt i hela mitt liv. Du kommer inte bli besviken! Den gör min hy helt flawless efter bara typ en veckas användning. Aldrig upplevt det med någon annan produkt och då har jag jobbat mig genom en del 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Samma här! Har använt den i typ 5 år nu 🙂

   Svara

 • Louise

  |

  Gärna en recension på concealern sen!

  Svara

 • Linnea

  |

  Har libre och aldrig fått så mycket komplimanger för en doft tidigare eller känt mig så fräsch och snygg (hur nu en doft kan få en att känna sig snygg 🙈)!

  Svara

  • Egoina

   |

   Men gah! Nu måste jag ju köpa!! 🙂

   Svara

 • Jas

  |

  Heej! Jag älskar dina skönhetsinlägg (och alla andra inlägg). JAG skulle tycka det var kul emd ett inlägg på alla dina ögonskuggspaletter.
  Trevlig helg!

  Svara

 • Jenny

  |

  Förstår inte hur alla orkar hålla på så mycket med sin hud, önskar att jag var en sån som tycker det är kul. Jag tvättar med en olivtvål och smörjer in mig. Sminkar mig. Thats it. Har du alltid varit en hudperson (kan inte komma ihåg om det var prat om det i din blogg tidigare eller har det växt fram? Vill inte lägga massor av pengar på det heller, men vill gärna ha finare hud men känns läskigt med syra?? Tänk om man glömmer spf… döden för huden då väl? Nåväl. Nu blev den här kommentaren mycket längre än jag först tänkt.

  Angående det här med parfymen, eftersom parfym luktar olika på olika personer säger jag kör bara kör!

  Svara

 • C

  |

  Hej,
  kunde du även nämna i texten att nybörjare ska vara väldigt försiktiga med kemisk exfoliering? Det står nämligen på paketet att man ska använda BHA:n under morgon och kväll, men speciellt en nybörjare ska använda max. en gång i veckan. Annars överexfolierar man sig. Och under dagstid alltid, alltid, alltid använda solkräm spf 50 i ansiktet från maj till oktober. 🙂 Mvh, en asian beauty-fanatiker

  Svara

 • Malin

  |

  Hej!
  Jag ska vara toastmaster på en fest och ska hålla i lite lekar. Du är ju Queen av festlekar och hade du inte kunnat ha en kategori där du samlar detta? Har för mig att det var något inlägg för ett tag sen där du tipsade om lekar? Vill du länka eller kommer du ihåg ungefär när det var så jag kan gå tillbaka och kolla?

  Ha en fin lördag!

  Svara

 • Decdia

  |

  Jag har hårspolar och tycker det blir jättesnyggt. Mitt egna hår är lockigt men givetvis inte lockigt på ett sätt jag tycker är snyggt.
  Minuset med spolar är att det tar en evighet att torka (och då är mitt hår ca en mil kortare än ditt). Ju fuktigare håret är desto snyggare lockar men även längre torkningstid… Jag kan inte sova med dem på så gångerna jag använder spolarna brukar tyvärr reduceras till stora event, typ nyår. Haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej!! Inte tänkt på det. Tur jag jobbar hemifrån… 🙂 haha

   Svara

 • Tea

  |

  Ååh jag har Libre parfymen och den doftar otroligt! Fun fact gällande att dofta som sin kompis… Parfym reagerar ju med oljorna i din hud och din naturliga doft. Det var egentligen min mammas parfym som hon hade köpt i tax freen när hon skulle besköka mig (bor utomlands) och jag fick prova den eftersom jag tyckte den doftade gott på henne. På mig doftade den helt annorlunda! Fortfarande gott, men inte ens i närheten av hur den doftade på henne. Frågade flera och ingen trodde det var samma parfym!

  Ha det bra!

  Svara

  • Egoina

   |

   Så sant! Men blir förvirrad över detta för oftast kan jag känna exakt vilken parfym en person har på sig (om jag känner till den då såklart), så den ändras ju inte helt och hållet. Men har varit med om samma grej, att en parfym som doftar gott på någon annan inte gör det på mig. Ska prova den! 🙂

   Svara

 • Lina

  |

  Hur kan man inte behöva en palett?

  Mvh
  En palettberoende

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv