Follow my blog with Bloglovin

5 snabba

Läget idag?

Nu är det bra. Har varit såsåså stressad att hinna med allt jag behövde göra på jobbet, men det gick till slut. Alla viktiga grejer är avcheckade och mejlade och jag kan ta heeelg!

 

Låter som att du haft fullt upp?

Ja, hela denna vecka har varit stressig och jag har så ont i ryggen efter att ha suttit som en ostbåge i soffan och jobbat, måste skärpa mig med det.

 

Men nu är det helg! Vad ska du göra?

Yaj! Har precis klickat hem några skönhetsprodukter som tagit slut och så har jag beställt tallrikar. Vi har i skrivande stund endast två hela tallrikar, som inte är kantstötta. Jag ska ha tjejmiddag nästa helg och slipper gärna pinsamheten i att duka med söndriga tallrikar, så nu är sex nya på väg hem till mig. Sen har jag precis ätit ett paket nudlar till middag. Lyxigt va?

 

Njä, kanske inte direkt. Vad har du för planer annars i helgen?

Ska på kräftskiva imorgon. Ska bli så kul! Ska fota ett samarbete också. Andra samarbetet sedan Corona kom. Går jättebra för mitt företag just nu : )) Är ett kul samarbete tycker jag i alla fall. Hoppas ni kommer gilla!

 

Vad ska du göra nu?

Lägga mig i sängen och kolla TikTok orimligt länge. Det bästa som finns.

 

Trevlig helg alla!

 

84 gillar

Kommentarer (5)

 • Maria

  |

  När ska du skriva inlägget om Britney Spears? 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Ett snabbt svar: Hoppas du får ordning på tallrikarna och detsamma! 😉

  Svara

 • E

  |

  Alltså jag tror vi har 1 kantstött tallrik så nu undrar jag vad era har varit med om… Tycker dom int om diskmaskinen? Eller beror det på sorten? Det är stora frågor det här 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Visst är det sjukt? Måste vara diskmaskinen eller dålig kvalite 🤔

   Svara

 • Maria

  |

  Den viktigaste frågan, vilka nudlar är godast? 🙊 Älskar nissin curry nudlar, svåra att få tag på dock 🤔

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv