Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hej från lunchen

F snapchattade mig världens kebabtallrik och jag svarade med denna bild:

 

 

Kontrasten på vår lunch ändå. Så dumt när det blir så för då är vi så osynkade när han kommer hem och *är mätt* och jag vill äta middag NUNU.

Det blir oftast enklare luncher nu när jag jobbar hemifrån. Är mer snacksig än hungrig. Här är mina favoriter:

→ Majskakor med quinoafrö & havssalt med creme bonjour gräslök på.

→ Surdegsknäcke med prästost.

→ En enkel caprese.

→ Yoghurt. Gärna de där tjocka, stört goda från Lidl. Den med kokossmak?? Omg.

→ Egengjorda sesamkakor med flingsalt. Med eller utan pålägg.

→ Äppleskivor med crunchy jordnötssmör och flingsalt.

 

Hade inte tänkt att detta skulle handla om mat, men nu blev det visst så ändå. Den där lådan ställer jag förresten datorn på när jag har videomöte. Gör ni också så? Eller äger ni underifrån-vinkeln bara?

Jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna, men det börjar lugna ner sig nu. Igår var äntligen fiber-nissarna här förresten, så nu kan jag pusta ut. Älskar era kommentarer på det inlägget, log när jag läste dem.

En tråkig grej är att vi egentligen skulle på visning i veckan, men lägenheten såldes innan visning. Så störigt! Vi har inget behov av att flytta nu-nu, men håller ändå utskick då vi är väldigt kräsna och det är verkligen inte ofta det kommer ut något vi kan tänka oss.

F vill ju ha hus någon gång, men jag är inte helt såld på den idén än. Denna lägenhet var en så bra kompromiss. Över 100 kvadrat, två våningar, centralt, högst upp i huset, garageplats, stor balkong, två badrum, mycket förvaring osv osv. Jaja, det är bara att fortsätta hålla utkik. Dröjer väl ett år till nästa intressanta objekt, haha.

 

139 gillar

Kommentarer (28)

 • Erika

  |

  Haha relaterar till det där med att hamna i osynk gällande maten. Blir alltid jättehungrig på eftermiddagen och sur pga jag aldrig kan äta ordentlig lunch. Jag är en sån som kommer igång med min hunger runt 15 på dagen och min sambo äter alltid en riktig kanonlunch. Det är värre när jag jobbar hemma, typ en banan eller liknande kan det bli till lunch och aldrig något ordentligt. Så får man sitta där och bara ”jahapp” och vänta på att ens bättre hälft också ska bli hungrig pga tråkigt att äta själv 🙄

  Svara

  • Egoina

   |

   Samma här! Jag har alltid varit en hungrig-på-kvällen-person. Kan vissa dagar gå utan mat hela dagen fram till han kommer hem. Men Frédéric är tvärtom, äter hellre ordentlig lunch och något litet på kvällen. Frustrerande..haha

   Svara

  • Lizette

   |

   Jag är också i sjuk osynk med min partner, men jag har helt enkelt slutat gå på hans magkurr och istället gå på mitt eget – lagar till middag när det passar mig och sen får han värma mat om det inte passar att äta när jag är hungrig. Grinigare dock de dagar som det är han som ska stå för matlagningen, men oftast så kompromissar vi och han ändå lagar mat tidigare. Jag tycker faktiskt att den som går och är hungrig ska få lite första tjing, så kan den andra äta sedan när det passar 🙂

   Svara

 • Betty

  |

  Har jag missat nåt? 2 våningar? Menar du att din lägenhet har två våningar? :O
  Fattar ingenting just nu :/

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, lägenheten vi ville titta på 🙂

   Svara

   • Betty

    |

    Jahaa 😀

    Svara

 • Amanda

  |

  Vi letar också lägenhet utan att ha bråttom! MEN, det är ju kul att titta och det kommer ut treor med flera veckors mellanrum och av dem är en av fem intressanta liksom… Och av tre vi har velat titta på har två sålts innan visning, haha…

  Svara

  • Egoina

   |

   Tydligt att många letar efter samma sak då kanske 🙂

   Svara

 • Izabella

  |

  Tips till nästa gång ni hittar ett objekt ni är intresserade av: skriv direkt till mäklaren att ni vill bli meddelade om det blir en förhandsvisning eller om en budgivning kommer igång! Ni är inte skyldiga att delta men då har ni i alla fall total insyn i processen 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Smart! Det ska jag göra!

   Svara

   • Felicia

    |

    Håller med! Fråga om det är aktuellt med förhandsvisning och att ni i så fall vill bli kontaktade. När jag och min sambo skulle köpa hus försvann alla intressanta objekt före visning. Vi ville inte hetsa, men insåg tillslut att vi var tvungna haha. Det hus vi köpte var på förhand utan budgivning. Så kolla mäklarsidor vad som är kommande objekt. Ett tips är också att gå på många visningar, även sådant ni inte vill köpa. Vi bokade in flera samma dag. Då får ni en uppfattning om vad ni gillar, vad det kostar, och så lär ni känna mäklare och de får reda på vilka ni är och vad ni letar efter, och kan kanske kontakta er när något intressant är på gång. 🙂 Saknar att ha visningar som helgnöje haha.

    Svara

 • Enannan

  |

  Känner igen det där med att vara kräsen när det kommer till köp av bostad. Jag och min sambo började kolla på hus/liten gård för 7 år sedan när jag var klar med studierna och hade fått jobb. Vi visste i vilket område vi ville bo, problemet var dock att det nästan aldrig kom ut några objekt i området. Under dessa 7 år kom det ut 2 objekt under kategorin liten gård och inget under kategorin tomt 🙈 Det första kom ut efter 5 års letande, budgivningen var dock helt sjuk och gården såldes för ca 1 000 000 kr över utgångspriset. Det andra objektet kom ut efter 7 år och då vann vi budgivningen som tur var (kom inte ens i närheten upp i beloppet som vi hade som maxgräns). Älskar att bo där vi bor nu och det känns helt rätt att vi var så kräsna…Trots att vi fick bo kvar i en liten lägenhet längre än tänkt 😊

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej! Vill nog ha riktig mat som lunch. Blir bara en massa obalanser i kroppen annars känns det som. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Kan du inte visa bild på kokosyoghurten från Lidl, om du har de hemma någon gång? Saknar kokosyoghurten från yoplait, vill hitta en ny favorit!

  Min svärfar bor i Helsingborg och funderar på att flytta närmare sin son. Han lägenhet är:
  Nästan 100 kvadrat (96)
  Två våningar
  Centralt
  Garageplats
  Två badrum
  Bra förvaring

  Kanske kommer den ut snart, ska tjata på honom 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Men dröm!! Hoppas den ligger centralt, har balkong/uteplats och hiss. I så fall är vi intresserade! 🙂

   Svara

   • Sara

    |

    Den ligger på Bruksgatan, har uteplats och hiss. Jag måste kanske bara hitta en lägenhet till honom som han är intresserad av här… Ska jobba på det 😀

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha lycka till!

     Svara

 • Julia

  |

  Haaallåååå du får ju sluta hålla oss på halster om Free Britney snart!!! Försöker läsa mig till allt jag kan men snöar liksom in mig (och har helt klart inte hjärnkapaciteten till analytisk djupdykning). Väntar med spänning varje dag nu 😁😅😘

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ❤️

   Svara

 • Lina

  |

  Det är många mäklare som hjälper en att leta bostad också mot att dem får sälja köparens lägenhet sen. Mycket som inte kommer ut på hemnet utan säljs med direktkontakt. Som någon tidigare skrev också att skriva till mäklaren också att man är intresserad av förhandsvisning 🙂

  Svara

 • Mila

  |

  För några år sedan kollade jag och killen på bostadsrätter i Lund (suck omöjlig jäkla stad att hitta boende i) och höll på att få spel på alla gånger de såldes innan visning. 😮 Så trist när man är inställd på att titta på den…

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Va har Lidl en typ Perle de lait yoghurt (godaste tjockaste kokosyoghurten)?? 😵

  Svara

 • Karin

  |

  Vi skulle spela in lektioner att titta på live eller i efterhand på jobbet när Corona slog till. Visade sig att jobbdatorn har inbyggd kamera i UNDERKANT på skärmen. Borde vara olagligt!!! Vi köpte en lös kamera btw 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha förstår det!!

   Svara

   • Elin

    |

    Jag har blivit så relaxed med kameran nu att jag till och med kör externa möten med dubbelhakevinkel, vem är jag?! Kan dessutom springa runt med laptopen och kamera igång i lägenheten om det drar ut på tiden och jag vill hämta vatten. No fucks given

    Svara

    • Egoina

     |

     Så härligt! Du är min idol 😍 Jag blir så stressad av att ha kameran på. Inte för att jag behöver vara snygg (underifrånvinkel är iofs ingen favo 😂), men för att jag känner mig låst och det tar så mycket energi att se engagerad och lyssnande ut.

     Svara

 • Cindy

  |

  Vi har precis köpt en lägenhet innan den lades ut!
  Vi var på en visning men valde att inte visa då det var en del brister i den och mäklaren skulle komma o värdera lägenheten. Då sa han att han har en likadan lägenhet i trapphuset bredvid och vi fick gå på visning och köpte den för antagligen lite överpris men vi är supernöjda!

  Så tips är att ha kontakt med mäklarna, har 2st som visste vad vi sökte och fick då och då sms om nya lägenheter som var på g! ☺️

  Svara

 • Lanja almlöf

  |

  caprese är så himla gott!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv