Follow my blog with Bloglovin

7 randoms

Några ej publicerade bilder jag hittade i telefonen ba:

 

Skickade en pepp-present till Ida. Avokado-pyjamas, choklad och ett kort. Så mysig grej att göra ändå. Skriva ett långt kort och skicka med posten. Undrar vad hon tänkte när hon hämtade paketet, typ åhh nej vad har jag nu glömt att jag beställt (eller kanske bara är jag som tänker så haha). Hon blev mycket glad i alla fall!

 

Jag har köpt en ny väska! Var på outlet och slog till på den svarta till vänster. Redan använt den massor. Den sväljer typ allt. Så rymlig men ändå inte så stor. Bästa är att man kan hänga den över axeln. Får panik på väskor man måste hålla i hela tiden.

 

Har lagat bakad sötpotatis med fetaoströra och stekt svamp. En favoriträtt helt klart.

 

Höll mamma med sällskap mellan hennes undersökningar på sjukhuset en dag. Förevigade mig själv med en hissbild.

 

Bästa med sommaren är nog ändå kvällspromenad för att köpa gelato. Min favorit är pistage och choklad. Här hade jag valt lime/mango-sorbet. Ångrade mig.

 

Sommarkvällar <3333

 

F väntar ibland med att välja skjorta tills han vet vad jag ska ha på mig, så att vi kan matcha. Tycker det är så töntigt gulligt.

 

205 gillar

Kommentarer (15)

 • Malin

  |

  Vad är det för outlet? 😃

  Svara

  • Egoina

   |

   Hede Fashion outlet 🙂

   Svara

 • Sophie

  |

  Att han väntar så han kan matcha dig, typ det gulligaste jag nånsin läst 😭😍

  Svara

 • Sara

  |

  Älskar allt med detta inlägg!

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, man skall aldrig skippa pistagen. Grundläggande regel. 😉

  Svara

 • Agnes

  |

  men gud så bra idé att skicka en pepp-present till en vän, tack!

  Svara

 • Ida

  |

  BÄSTA pepp-presenten! Fina fina fina du! 😭❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Lina

  |

  Men vart är pyjamasen från? Sååå fin 😍

  Svara

 • Lina

  |

  Skit i det andra, VAR KÖPER JAG AVOCADOPYJAMAS?!

  Svara

 • Jenkan

  |

  Det där med att vänta på sin partner, så man kan matcha… Det är något jag och min man bör ta efter 😂 Det händer alltför ofta (en gång i veckan, minst) att vi klär oss EXAKT likadant!

  Häromdagen, medan min man sov, tog jag på mig en jeansskjorta och svarta byxor och gick till jobbet. När jag kom hem mötte jag min man i jeansskjorta och svarta byxor! Visste inte ens om att han hade jeansskjorta, men tydligen 🙈😂

  Svara

 • Erika

  |

  Jag har också 🥑-pyjamasen. Älskar den, har den även med pommes på 😊 Är dock sjukt ledsen över att det är t-shirt och shorts vilket gör att jag bara kommer kunna ha den några veckor på sommaren pga fryser när jag ska sova 😂.

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😘

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv