Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hur är det möjligt?

Nä men alltså nu.

Detta är bara FÖR SJUKT. Mamma ringde mig för några timmar sedan och sa att hennes sambo svimmat på jobbet, slagit i huvudet och var på väg in till sjukhuset med ambulans. Alltså vad händer? Hur är det möjligt? Trodde först hon skämtade. Säger som Sofie sa när jag berättade ”nu får vi fan slå in dem i bubbelplast”.

Det gick bra med honom röntgen visade ingenting. Så det är skönt. Men de ville ändå övervaka honom över natten, så han kommer hem först imorgon.

Vad är det här för år egentligen? Blir ju knappt förvånad längre.

 

Bild från igår när jag och mamma fikade. Hon säger att det är okej om jag vill lägga ut bild på henne, men vet inte om ni kanske tycker det är läskigt? Hon ser nästan exakt ut såhär ändå, så emojin passar bra <33

 

157 gillar

Kommentarer (11)

 • Lina

  |

  Men vad ända in i glödheta h-vete?! Fy nu får det räcka! 😩 usch inte konstigt om man blir nojig när allt bara kommer efter varann sådär 😓 bara går och väntar på att nåt nytt ska ske 🥺

  2020 är verkligen inte mitt år heller ☹️ Först dog pappa knall och fall i en stor hjärnblödning i februari (då hade vår relation dött ut sen förra sommaren pga massa tragiska omständigheter) – dödsbo är inte kul att ha hand om!
  Sen strax upptäcker vi en autoimmun sjukdom på äldsta barnet (6 år, alopeci – håravfall) och så strax därefter så beslutar vi om skilsmässa så för 1 v sen flyttade han ut och idag har vi haft förhandsvisning på huset. Jag letar nytt, ovissheten är jobbig. Mitt i allt har det varit jävla Corona och svärmor har nyligen opererats för tarmcancer efter tusen andra saker som hon råkat ut för de senaste åren.. spola fram tiden ett halvår eller så tack ja! 😫

  ❤️❤️❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej men fy!! ❤️ åh kämpa!

   Svara

  • Ellen

   |

   ♥️

   Svara

 • Hannah

  |

  Det är ett prövningens år verkar det som. Vår son fick ligga på neo en vecka när han föddes, sambon har varit inlagd för njursten och jag har just opererats akut för brustet magsår…

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Hilda

  |

  Lägg ut på henne om du vill ❤️

  Svara

 • Robert

  |

  Vi vet ju hur hon ser ut ändå så det går bra ändå. 😉 Hoppas det ordnar sig för er. Lite ”typiskt” på nåt sätt att det blir så på nåt sätt. Ungefär som gamla par där båda personerna dör kort efter varandra. 😛

  Svara

 • Hanna

  |

  Men vafan? Jag hoppas verkligen inte att 2020 är ”början på slutet” för mänskligheten. Typ att det bara är att vänja sig…. för jag tycker också att det hänt en massa skit, både privat och på det stora hela. Sjukt!
  Hoppas att din mammas sambo (och din mamma) kryar på sig fort!

  Svara

 • Lisa

  |

  Din mamma är ju den finaste som finns! ❤❤ Inte läskig jättevacker ju ❤

  Svara

 • Mila

  |

  Men åh, hoppas han snabbt blir bra och detsamma med din mamma. <3 Så hemskt när olyckorna avlöser varandra.
  Ser att många andra haft det kasst i år. 🙁 Om man får skänka lite balans till det så måste jag säga att förutom ökade psykiska besvär med ångest så har jag och mina nära faktiskt haft ett riktigt bra år (även om vi så klart oroat oss för corona och så). Hoppas det nu får lugna sig lite för er med. Kram

  Svara

 • Sara

  |

  Nej men vad händer… Hoppas de båda blir bra snabbt! Kram!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv