Follow my blog with Bloglovin

7 snabba frågor

Vad hade du valt som personlig grej i Robinson?

Jag har aldrig tittat på Robinson så jag vet inte vad man har tillgång till. Men om man inte har salt svarar jag det. Allt blir ju gott med salt på. Kan äta bark till och med.

 

Något du ofta klurar på?

Varför kaffet alltid blir godare när andra gör det. Kan göra exakt som F säger, men ändå blir det inte lika gott.

 

Något du inte förstår?

Frukost på sängen. Bara obekvämt, stor spillrisk och smulor i sängen väl?

 

Konstig grej du har ångest över?

När man flyttar och slutar gå till sin närbutik. En dag försvinner man bara. Tycker det är så jobbigt. Är ju van vid att se samma människor med jämna mellanrum och nu ska vi aldrig mer ses. Och dom kommer inte ens fatta vad som hände. Nä usch.

 

En unpopular opinion?

Att jag önskar att det kommer fortsätta exakt som det är nu efter corona. Önskar självklart att coronaviruset försvinner, alla blir friska osv. Men det här med avstånd, markeringar i golvet, kösystem, se till att det inte blir för fullt, inte sitta bredvid i kollektivtrafiken, mindre resande, ständig sanering av ytor, ingen mingling på ställen, att folk är duktigare på att tvätta händerna osv osv får gärna fortsätta. Älskar det.

 

Mysigaste du vet?

Efter snart 5 år(!) tillsammans har jag och F slutat sova hopslingrade. Men varje morgon typ en timme innan vi ska gå upp vaknar jag av att F drar sig till mig, eller väcker mig och säger ”kom hit” och sen sover jag i hans famn. Lätt bästa timmens sömn.

 

Sista bilden du tog?

Denna:

Tyckte fasaden var så fin. Särskilt tillsammans med den blå färgen, det vita och den bruna dörren.

 

122 gillar

Kommentarer (19)

 • Julia

  |

  Omg. Varit tillsammans med min pojkvän i 2 år. Aldrig sovit hopslingrade. Blir det inte väldigt varmt???

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, därför vi slutade 😅 vi har helt olika temperaturer

   Svara

   • Ebba

    |

    Jag och min sambo har varit tillsammans över 5år och sover alltid hopslingrade (i princip på varandra lol).

    Svara

 • Annie

  |

  Blev nästan tårögd av mysigaste du vet-punkten

  Svara

  • Egoina

   |

   🥰

   Svara

 • Ewe

  |

  Det var verkligen en unpopular opinion 😛 Jag vill att allt ska återgå till det normala asap med att resa fritt, kunna gå på konserter osv. och inte det här stela konstiga som är nu när man knappt vågar krama folk man träffar utav respekt… usch! Men visst det här med att tvätta händerna ordentligt kan ju få fortsätta :))

  Svara

 • Robert

  |

  Ja, de hade verkligen fått till det med färgerna på sista bilden där. 😉

  Svara

 • Emelie

  |

  Så roligt att du nämner problematiken när man slutar gå till en närbutik. Jag och min familj flyttade till närliggande ort för 1 år sedan, och slutade då handla i den butik jag handlat i de senaste 4 åren. Nu för någon månad sen började jag arbeta i samma område jag bodde innan, och då även ibland gått in i butiken och handlat. Efter 1 års radiotystnad. Undrar ibland om de känner igen mig, eller ens kommer ihåg mig. Vilket de säkert inte gör, men ändå. Det är en konstig känsla att vara tillbaka. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha kan tänka mig!

   Svara

 • Ida

  |

  Kommentaren om närbuktiken får mig tänka på min granne i lägenhetshuset mittemot som jag sett sitta vid sitt köksbord praktiskt taget varje kväll i 3 år. Han satt i rullstoll och kunde aldrig lista ut vad han gjorde så länge vid bordet, läste, byggde modeller? Ingen aning. Jag var deprimerad ett långt tag och det var en tröst att kunna titta ut och se honom sitta där när jag själv satt vid datorn. Plötsligt såg jag inte till honom på flera veckor och nu har ett par flyttat in där. Imorgon flyttar jag också. </3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh <3

   Svara

 • Julia

  |

  Nej salt är en osmart grej att ta med! De tar vatten från havet o kokar så bara saltet är kvar, så salt finns det oändlig tillgång till ;)mvh Robinsonnörd

  Svara

  • Egoina

   |

   Ooo smart!! Men hur de ska göra i år när de ska vara vid en sjö? Eller det kanske också är vid havet i år.

   Svara

 • Claire

  |

  Relaterar till närbutik-punkten, fast jag var den som jobbade där, 10 år i samma butik och hade endel stammisar som kom och bah ”jag ville bara berätta att jag ska flytta och kommer inte handla här mer men jag har alltid tyckt om dig så mycket” :(((<3 nu har jag bytt butik sen ett halvår tillbaka och saknar alla kunder <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej men så fint ❤️

   Svara

 • Sarah

  |

  Haha, jag vill också att det ska vara ungefär likt efter Corona! Så himla skönt att slippa obekväma hälsningar (kramar/handskakningar) med folk man känner lite halvt bara. Man behöver inte ens fundera på hur man ska hälsa längre. 😁 och att hålla avstånd är också så skönt!
  Japp, hsp:are jag också 😉

  Det där med att kaffet smakar bättre om F gör det… jag har upptäckt samma sak med matlagning, att allt smakar mer om jag själv inte lagat. Jag tänker att det beror på att när man tillagar något så är man mitt uppe i alla dofter och sånt och när man väl ska äta så är man lite ”avtrubbad”. Lite som att lukta på för många parfymer i rad, eller något.🤔

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller med om hälsningarna 🙈👌🏼

   Svara

 • Pernilla

  |

  Håller helt med om din unpopular opinion!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv