Follow my blog with Bloglovin

Utflyktsdag med loppis och Amalfi Spritz

Igår tog jag ledigt för att åka på utflyktsdag med Hannah, Felicia och Sofie. Loppisar, lunch och Amalfi Spritz på solig balkong var några av planerna. Häng med!

 

Först åkte vi till Framtid och sedan blev det Erikshjälpen.

 

Sofie hittade ett fint glasfat med handtag. Tänk att servera ostar på detta!

 

Efter loppandet blev det lunch. Vi hamnade på Via 95. Så besviken på maten där faktiskt, men utsikten var det inget fel på. Ja, havet var trevligt det med.

 

Vad köpte jag på loppis då? Jo, bland annat detta glas som är samma som jag redan har fast typ alla är sönder. Perfekt ju.

 

Köpte även en ljusstake (försöker successivt byta ut allt guld jag har hemma), tjusiga korkar i glas och vitt porslin. Min tanke med porslinet är att måla det, men mer om det sen. Typiskt mig att dra igång ett nytt diy-projekt så fort skänkhistorien blev klar. Jag har en bild av mig själv som en opysslig person. Men vettitusan, jag verkar ju gilla sånt.

För ljusstaken gav jag 40 kronor, 20 kronor styck för korkarna och 6 kronor styck för porslinet.

 

Wow titta fatet Sofie köpte! Hon ska bjuda mig på pasta på det sa hon. Längtar!

 

Efter utflykten köpte vi med oss snacks och dricka och åkte hem till Hannah som styrde upp Amalfi Spritz till oss, som hon menar är sommarens drink. Glöm Aperil Spritz, det här är det nya. Den görs på samma sätt som Aperol Spritz, men med Limoncello istället för Aperol. Prova! Supergott!

 

Det var svinkallt hela dagen (så pass att vi fick köra förbi mig så jag kunde springa upp och byta om, höll på att frysa ihjäl i min klänning). Men lagom till drinken sprack det upp och blev sol. Sån tur!!

 

Sofie och Bella levde sina bästa liv.

 

Vi dukade fram ost…

 

…och drack hot shots. Jag älskar hot shots. Som en liten efterrätt ju.

 

Riktig pangdag. Hoppas vi gör om det snart igen!

 

117 gillar

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Smarrigt! Förutom maten där då, men naglarna var snygga ändå. 😉

  Svara

 • Decdia

  |

  Meeeen, jag har nyligen köpt hem min första flaska aperol och så säger du att det är ute?! 😱😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Bara att hälla ut 😉

   Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Men ja drinken 😍 Å man kan tydligen göra limoncello själv. Sommarens bästa gå bort-present!

  Svara

 • Emma

  |

  Vilken mindfuck bilden på Sofie med fatet var. Fattade inte vad jag tittade på innan jag läste texten? Det ser ut som att man klippt ut den biten ur fotot och ersatt med en lågupplöst version av.. en stekpanna? för det är väl hennes händer? va, nån annans händer? varför? en kettlebell? vafan är det? Ett glasfat tydligen 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

 • Elin

  |

  Vad är det för en växt som står bakom Sofie när hon visar upp det ljuvliga pastafatet? Jag vill ha en sån! 😍

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv