Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Haj haj haj haj haj

hallå

haj

haj haj haj hallå

En granne frågade mig för några veckor sedan om jag aldrig hör papegojan. ”Vilken papegoja”, undrade jag. ”Men du vet han som bor på tredje våningen, som har en papegoja på balkongen, den säger ju ’hej hallå’ hela tiden”.

Sedan dess är det såklart det enda jag hör dagarna i ända. Ett never ending hej-hallå:ande från innergården härstammandes från en gäll liten fågelröst.

hej hallå

Har insett att jag är en person som mår bra av att se fram emot saker. Inser att detta inte är en unik egenskap för just mig. 99,9% av mänskligheten funkar så. Resterande pyttelilla procentdel är såna som F som finner det mer stressande att planera och TA REDA PÅ VARENDA DETALJ än att ha något att se fram emot.

haj haj haj hallå

hallå

Saker jag har att se fram emot just nu är tjejkväll på fredag och loppis-roadtrip på måndag. Är så pepp på båda. Kanske aningen mer på loppisen eftersom jag ska åka bil för en gångs skull.

hallå hallå

haj

Vet inte helt hur jag ska göra med semestern ännu. Hade planerat att vara ledig tre veckor från och med nästa vecka, men med tanke på vädret just nu (kaosregn och höstblåst) funderar vi på att skjuta upp det en vecka.

hallå

Men sånt kan ju ändra sig snabbt, så jag får se. Ska i alla fall vara ledig på måndag, så det blir långhelg. Det ska bli fint!

 

105 gillar

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Hej, hej! Då har du fredagen och måndagen att se fram emot, bland annat. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja 😭❤️

   Svara

 • Johanna Grahn

  |

  Åh herre, jag hade tappat det om jag hade behövt höra det dagarna i ända, kan go loco om någon harklar sig för många gånger på bussen liksom.

  http://johannagrahn.se

  Svara

 • Linn

  |

  Har en liten papegoja, och hon hakar lätt upp sig på att säga ”i love you” alternativt ”i love you mommy” sådär 100 gånger om dagen x)

  Svara

 • Therese

  |

  Sååå bra med Helsingborgsguiden för en som mig som ska besöka för första gången om två veckor. Vore ju guld att fåra del av loppis-roadtripen Också 😊

  Svara

 • Ellen

  |

  HUR löser ni dilemmat med att du vill planera och Frédéric inte vill det? Jag LEVER för att planera och se fram emot saker, medan min pojkvän tycker det är det jobbigaste/stressigaste som finns. Har nästan nått dealbreaker-nivå i somliga fall.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv