Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Vad-listan

 

Vad gör du just nu?

Sitter och skriver detta blogginlägg vid mitt skrivbord med F vilandes i extrasängen bredvid mig. Vi ska snart iväg och hämta min nya dator, men han ville ”vila middag” först. Så jag passar på att blogga. Kontoret är klart btw!! Har väntat med att ta bilder och blogga det för att jag ville beställa överkast, kuddar osv först för att det skulle vara fint. Men nu är snart allt på plats.

 

Vad tror folk om dig?

Mycket. Men något jag tänkte på nyligen är att folk nog tror att jag är intresserad av inredning? Det är jag inte. Jag vill såklart ha det fint och det är kul att köpa fina saker. Men hade jag fått välja hade jag helst knäppt med fingrarna och så hade det varit klart. Tycker processen dit bara är jobbig.

Jag kan bläddra lite i inredningstidningar ibland och tycka det är mysigt. Men jag är inte en sån som pinnar saker på Pinterest, hänger med i de senaste trenderna…eller bryr mig nämnvärt. Blir bara stressad och otålig. Man har ju aldrig det fint nog? Och när man väl är klar gillar man inte sakerna längre och får börja om.

 

Vad peppar dig?

Att höra att jag är duktig. Mamma sa det sist vi sågs, att för henne har det alltid varit viktigare att få veta att hon gör ett bra jobb – viktigare än titel eller pengar. Samma för mig.

 

Vad vet inte folk om dig?

Att jag är besatt av att läsa förundersökningar kanske? Den senaste jag läste är om mordet på Wilma. Usch alltså. Tänker på det dygnet runt. Mår ju knappast bra av att hålla på och läsa om sånt.

 

Vad vill du helst jobba med om 5 år?

Tror ändå samma-ish som jag gör idag. Har lärt mig så otroligt mycket de senaste månaderna och utvecklats massor. Känner inte att jag vill sluta jobba med detta på ett tag, vilket jag faktiskt kände på mitt förra jobb. Då var jag osäker på om jag ens ville jobba med marknadsföring längre. Känner dock starkt att jag gärna vill förflytta mig mer mot innehåll, koncept, varumärke och kommunikation. Det är det jag tycker är roligast. Hoppas på det.

 

Vad får dig att gråta?

Allt. Haha, nä men mycket. Fina saker, glada saker, hemska saker, arga saker, ledsna saker. Gråter hela tiden. Senast grät jag när jag skulle hämta pizza och stod och väntade vid disken så råkade jag se ett klipp med en tjej som överraskade sin styvmamma med adoptionspapper. Grät ner hela jackärmen och pizzakillen såg mycket besvärad ut.

 

Vad är det sista du tänker på innan du somnar?

Att jag är tacksam över att jag är frisk. Låter påhittat och tillrättalagt, men är helt sant. Jag känner F’s kropp mot min, lyssnar till hans hjärtslag, känner hans rörelser och är så himla tacksam över att vi är friska.

 

Vad måste du alltid ha hemma i matväg?

Krossade tomater, pasta och lök. Och te.

 

Vad är det gulligaste som finns?

F berättade ett minne från när han var liten för mig i helgen. Han hade en ny silverfärgad snowracer som han älskade över allt annat. Det hade snöat ute och han åt frukost jättejättefort. Han var så stressad för att han hade bråttom ut till den. Ler varje gång jag tänker på det. Så jäkla gullig.

Annars hundvalpar och kaniner. Och ekorrar! Såg precis ett inslag med en liten ekorre som skadat sig som någon räddat och fick mata med flaska och ta hand om innan de kunde släppa ut den igen. Varför får jag aldrig rädda något djur!!!

 

Vad ska du göra imorgon?

Ska åka och hämta mitt pass! Fick mejl om att de tydligen har öppnat igen. Ska passa på att träffa min kollega också. Hoppas vi ska äta kardemummabullar : ))

 

98 gillar

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Kul med ny dator! Samma här förresten att jag inte är så mycket för pengar och titlar. Bara livet känns bra och meningsfullt så är det ok. 🙂

  Svara

 • Annie

  |

  Angående att rädda ett djur. I höstas hittade jag en skadad liten pärluggla som satt mitt på vägen. Tog med den till en viltrehabiliterare där den fick vård och några veckor senare fick jag släppa ut den på samma plats som den hittades. Alltså att ha närkontakt med en liten, underbar uggla var nog topp 5 i livet. <3333

  Svara

  • Egoina

   |

   Så avundsjuk! <3

   Svara

 • Malin

  |

  Tips! Sök på Justin Beaver på youtube. Du kommer inte inte ångra dig <3 (på tal om gulliga djur)

  Svara

 • jasmine

  |

  Var läser du förundersökningar? Det hade jag också tyckt varit intressant.

  Svara

  • Anonym

   |

   Du kan hålla koll på Flashback. Där hittar jag dem jag läser.

   Svara

  • Elin

   |

   Offentlighetsprincipen! Det är bara till att begära ut det du vill läsa. De flesta allmänna handlingar är offentliga.

   Svara

 • Ellen

  |

  Har också läst fupen om Wilma och hänger med på liverapporteringen från rättegången och följer tråden på Flashback…. mår skit!! alltså är så mörkrädd och paranoid nu när jag är hemma, är så rädd för att han ska stå nånstans i lägenheten!! Och så hemskt öde för Wilma

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Åh jag älskar att ”rädda” fågelungar som hamnat på marken, rädda inom citationstecken för enda jag gör är att kasta upp dem så de får luft under vingarna och kan flyga. En gång satt mamman och de andra ungarna och pep i ett träd nära och ungen flög dit, kände mig som en hjälte resten av dagen 😊

  Svara

 • Maria g

  |

  Jag tycker det är så skönt och befriande att kunna gråta ut. Tyvärr ser en del det som svaghet men det tycker inte jag. Så därför känner jag inte hundra procent bra när jag gråter. Men mår så mycket bättre efteråt. Jag gråter när folk är elaka och när människor och djur far illa. och till sorgliga filmer. Tycker människor som säger dom aldrig gråter verkar vara kalla och jag gillar varma och snälla medmänniskor.

  Svara

 • Josefin

  |

  Älskar ekorrar. Tipsar om en video på Youtube där en kille byggt en ninja warrior-bana åt ekorrarna i sin trädgård, otroligt underhållande! 😂

  https://youtu.be/hFZFjoX2cGg

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv