Follow my blog with Bloglovin

Corona-städning

 

Det blev en riktig fixarhelg för vår del! Om det är något positivt corona fört med sig är det ju allt hemmafix. Vi bestämde oss för att gå igenom allt i garderoberna, rensa och få bättre ordning. Vi har två större garderober varav den ena är mer som ett förråd och där inne har det varit kaos på sistone.

Vi ångrade oss en aning när vi rivit ut allt, men då var det bara att bita ihop. Haha. Tolv timmar oavbrutet har vi hållit på och är inte helt klara än. Men vi får fixa resten i veckan. Det känns i alla fall så SKÖNT. Känns som att jag inte bara städat i lägenheten utan också…i mitt huvud typ. Är så lättad. Dessutom är jag ihop med en person som älskar att sortera. Alla saker är förvarade i kategorier nu. Exempelvis har vi en elektroniklåda, en ”bygglåda” och en låda med bara glödlampor. Bara en sån grej!

Fick en mycket dömande blick när han hittade min gamla väska som var proppfull för att jag tömt alla andra väskors random innehåll i den och tryck in bakom en flyttlåda : )) Tur jag är söt.

 

165 gillar

Kommentarer (12)

 • Bella

  |

  Jag håller med, det är så skönt att rensa och organisera!

  Jag är dock nyfiken på vad den där proppfulla väskan egentligen innehöll?! 😳😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Kvitton, sladdar, läppglans, påse med nötter, klämmor, näsdukar, tablettaskar, pennor, solglasögon och en termos(!) bland annat. Haha skämdes så mycket…

   Svara

 • Amelie

  |

  Haha asså du FÖRSTÅR inte hur glad jag blev när jag läste det här å inser att jag inte är ensam om att göra såhär <3 har hittat gamla tygpåsar fyllda med andra tygpåsar å deras innehåll, typ kvitton, skräp, alcogel, SNODDAR, tamponger etc etc :——))) känner sig som en riktig horder hehe.

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😂

   Svara

 • Elin

  |

  Alltså jag och min sambo är ordningssamma på olika vis. Jag är en sån som låter saker ligga framme tills jag pallar lägga dem på rätt ställe (max till nästkommande helg alltså) medan min sambo inte klarar av när saker ligger framme och stoppar in dem i närmaste skåp???? Alltså det är så konstigt. Kan liksom hitta tidningar i min ljuslåda typ och skrubben är bara en hög av saker som han gått förbi och tryckt in. Hur ska man kunna hitta sina grejer då? Blir TOKIG. haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha är exakt som din sambo!

   Svara

  • M

   |

   Är också sån. Vill ha rent utåt men öppnar man garderober mm så kan allt vara inkastat.
   Och i mina väskor kan man hitta allt möjligt. Önskar jag var mer ordningsam.

   Svara

 • Robert

  |

  Ingen ordning på nånting här bortsett från det viktigaste. 😉

  Svara

 • Jessica

  |

  När jag och min man flyttade ihop flyttade han in hos mig. Han höll på att smälla av när han såg att jag ställt in adventsljusstaken med ljus och allt kvar i städskåpet. ” Jag har aldrig varit med om någon som bara tar julen och ställer in den i ett skåp! Brann ljusen när du ställde in den också eller?” Utbrast han 😅 jag tyckte det var praktiskt att ha den redo till nästa år 😬

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Kunde varit jag 😂

   Svara

 • Hanna

  |

  Vilken fin vas! Vart kommer den ifrån?

  Svara

 • Malin

  |

  Kan verkligen se blicken framför mig haha! Kan du inte tipsa hur ni organiserar allt i förråd/garderob? Jag har precis flyttat och har alldeles för mycket prylar, eller jag har iaf inte fått till en bra ordning än så det känns som att det är för mycket!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv