Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mitt perfekta födelsedagsdygn

I annonssamarbete med Ellos

Om jag fick drömma hade min födelsedag sett ut såhär!

09.00

Klockan ringer. Jag ligger kvar i sängen och vaknar sakta, läser bloggar, klickar mig igenom storys på Instagram och kollar mejlen utan att öppna ett enda. Det behöver man inte på sin födelsedag.

09.30

Drar på mig en snygg svart morgonrock med spets, eller kanske en rosa, mysig pyjamas från Ellos och sen öppnar jag kylen där det tydligen står en gigantisk prinsesstårta? Kokar upp vatten i vattenkokaren medan jag skär upp en generös bit. Sedan äter jag tårta, dricker grönt te med smak av melon och fläder, i sällskap av Youtube där jag ser Therese Lindgrens sambo Anders komma hem till ännu en märklig situation.

 

Morgonrock // pyjamas

Det här är den perfekta svarta morgonrocken enligt mig. Och hallå pyjamasen? Hur fin! Är ingen hemlighet att myskläder är min svaga punkt, haha. Stort plus att byxorna har mudd nertill.

10.15

Dags att göra sig ut-och-äta-lunch-fin! Ett projekt som jag lägger orimliga 1 timme och 45 minuter på i badrummet. Men jag fyller år och får göra precis vad jag vill. Min lunchoutfit blir en blus i glansig satin med en svart kjol med fina detaljer. Hmm men något saknas? En scarfs i håret behöver jag ju ha! Gör en slarvig uppsättning och knyter en scarf runt. Sen går jag ut utan jacka för idag blev det plötsligt 25 grader varmt och sommar! Man tackar.

 

Beige blus // rosa scarfs med leoprint // svart kjol // rosa blus

Kunde inte välja mellan blusarna, tycker båda är så himla fina och användbara. Och kjolen då? Wow! Bästa är att den är i stretch, så den är inte obekväm.

 

12.00

Kommer till restaurangen där mamma sitter och väntar med en ballong och varsin Cosmopolitan vid vårt bord. Gulle mamma! Hade du ju inte behövt! Sen beställer vi något gott från lunchmenyn och skrattar åt något knäppt som garanterat kommer hända.

14.00

Vinkar hejdå till mamma vid tåget och när jag vänder mig om står F där med en blomma i handen. ”Kom vi ska gå hit”, säger han och jag följer förvirrat med. Sen vill han frivilligt kolla på inredning?? Efter shoppingen tar han med mig till ett museum som har gamla reklamskyltar och före- och efterbilder på städer.

17.00

Vi är hemma igen, vilar, hänger i soffan, äter chips och spelar Mario Kart.

18.30

Dags att bli äta-middag-fin! Jag lockar håret, tar på mig örhängen, smetar på lite läppstift och går in i ett moln av parfym. Sen öppnar jag garderoben och vänta…va? Där hänger tre sprillans nya klänningar från Ellos! Vilken tur!

 

Prickig klänning // guldig omlottklänning // svart klänning

Tre favoriter! Hade matchat den prickiga med höga stövlar och färgglatt läppstift, den guldiga är mer uppklädd och passar perfekt på en finare tillställning och en svart klänning funkar såklart alltid.

 

19.00

Jag har catwalk för F som till slut väljer den svarta för att jag är ”mycket het i den”…

19.30

Hehe oj en halvtimme försvann visst. Dags att gå! Ska nog bara rätta till håret och läppstiftet ehe.

20.00

Framme vid restaurangen där vi bokat bord. Vi beställer in bubbel och alla förrätter som finns. Sedan delar vi på dem och pratar om pest eller kolera-scenarior. Mitt favoritsamtalsämne. Till efterrätt blir det Gino såklart och restaurangen har i kiwi som man ska och inte ananas.

22.00

Sedan hamnar vi på en bar där vi dricker öl, spelar shuffleboard och kastar pil. Stöter på Molly Sandén helt plötsligt som säger att hon skulle haft en privat spelning, men att den blev inställd i sista sekund. Kan hon snälla få spela för oss gratis? En hel nattklubb är ju abonnerad och ingen är där.

23.30

Vi går dit tillsammans med Molly och plötsligt ser jag att alla mina kompisar väntar utanför!! Sen sjunger vi Säg, ska vi våga tänka tanken? Det bästa kanske inte hänt än hela natten och där var födelsedagen slut.

Topp ett bästa födelsedagen jag haft 😌

Och tack till Ellos som såg till att jag var snygg hela dagen! De har så mycket fint just nu. Spana in Ellos nyheter här! Det bästa är att de har storlekar som passar alla <3

Min rabattkod 415414 ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris OCH +5% extra rabatt på alla nedsatta priser (läs villkor hos Ellos). Giltig t.o.m 31/3.

204 gillar

Kommentarer (25)

 • Hanna

  |

  Hahaha SNUSK!

  Svara

 • Cissi

  |

  stort grattis på födelsedagen först och främst! Men även stort grattis till att du alltid gör så genomtänkta och snygga reklaminlägg, så sjukt proffsigt 👍🏻

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Eva

  |

  Vilket härligt inlägg, älskar konceptet!! Så smart sätt att få in ett samarbete också, 10+ på den!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Linnea

  |

  Låter som en maaagisk födelsedag!
  Själv är jag rätt besviken på min 30 års dag så tänker att jag vill ha en fantastisk 31års dag istället. Är väl rimligt?

  Ps. Älskar att du lägger ner sån tid och energi på dina roliga samarbeten ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Jätterimligt!! Tack snälla ❤️

   Svara

 • Louise

  |

  Wow vilket bra upplägg på samarbetet, känns så genuint och inspirerande. Du är den i särklass bästa på att formulera dina samarbeten, jag förundras över det varje gång!
  Och stooort grattis på Din dag! 🙂 <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla ❤️

   Svara

 • N

  |

  Myyyyycket trevlig läsning. Hoppas du fick en sån här bra dag!!

  Svara

 • Jessica

  |

  Bästa inlägget! 😊

  Svara

 • Carolina

  |

  Men nej! Vill du vakna upp själv på din födelsedag? Ingen skönsång och tårta i sängen? Ve och fasa! 😱

  Svara

 • Anna

  |

  Men Regina!!! Stort grattis på din födelsedag, hoppas den var åtminstone hälften så bra som du hoppades på! Och tack för att du förgyllde mitt *skrolla telefon innan sova*-stund som vanligt med dina roliga och proffsiga blogginlägg!!!! Du är grym!!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Emmy

  |

  Älskar inlägget!! Du fick mig även att skratta högt och inte ”blåsa ut luft genom näsan”-skratta gällande halvtimmen som försvann😂
  Grattis i efterskott! ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😘

   Svara

 • Jackie

  |

  Jag fattar inte, hände allt det där på riktigt? 😄 Men ett stort grattis ändå! 🌞🎂🎉

  Svara

 • Lina

  |

  Gratulerar på dagen, du är fortfarande efter alla dessa år i bloggvärlden min favvo ❣️

  Svara

 • Nina

  |

  Jag fyller 30 i höst, ska nog skicka inlägget direkt till min sambo så att han får lite inspiration 😂

  Svara

 • Marina Linder

  |

  Hahhaha ”Sen går jag ut utan jacka för idag blev det plötsligt 25 grader varmt och sommar! Man tackar.”

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, men det var snygga grejer och en fin födelsedag. 😉

  Svara

 • Elina

  |

  Alltså du gör ett sånt otroligt bra jobb med dina samarbeten! Heja Heja! ☺️☺️

  Svara

 • Sara

  |

  Så bra sätt att skriva ett samarbete!! ❤️❤️❤️

  Men finns museet på riktigt!? Hade ÄLSKAT det 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, jag hittade på. Men eller hur, hade också älskat!! Mina favoritgrejer, haha 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv