Follow my blog with Bloglovin

Offerter, örhängen & en namnsdag

 

GLAD FREDAG!

Behöver verkligen helg just nu känner jag. Ikväll ska vi bara ha myskväll. Laga tacos och titta på något kul. Jag är fortfarande besatt av tacos sedan jag återupptäckte hårda skal. Spelar inte någon roll vad det ens är i. Bara jag får mina hårda skal, guacamole och salsa.

Hmm. Har jag något annat att berätta? Jo!

⇒ Jag har tackat ja till en offert! Vill ju bygga väggar med skjutdörrar för att skapa ett kontor/ extra rum. Vi tog in olika offerter och valde till slut en. Jag är egentligen en väldigt otålig person som hade noll lust att ta in flera offerter och ville bara KÖRA på den första. Men F övertalade mig om att chilla. Tur var väl det, för det skiljde nästan 20.000 kronor. Hur sjukt? Nu kommer vi förvisso köra på den första offerten vi fick, men ändå – lesson learned. Man ska alltid ta in flera, för det kan skilja väldigt mycket.

Dom kan inte påbörja projektet förrän i slutet av mars dock. Lite tråkigt då jag hoppades att allt skulle vara klart till min födelsedag. Men men.

 

 

⇒ Förra helgen fick jag plötsligt för mig att jag ska börja använda örhängen. Jag har tre hål i ena örat och två i andra, men har aldrig något i hålen. Generellt tycker jag nämligen inte om örhängen egentligen och tycker det är skitfult på mig. Känner mig så fånig. Jag gillar bara stora örhängen och i så fall på fest. Men jag vill verkligen bli en person som har små örhängen till vardags. Vill bli en örhängeperson! Så nu övar jag. Sjukt att hålen var kvar btw. Inte haft något i dem på kanske 15 år.

⇒ I onsdags fick jag tillbaka min namnsdag! WOHO! Blev ju bortplockad för typ tio år sedan. Men nu är jag tillbaka. 12 mars har Regina namnsdag. Grattis alla Reginor! Nu har Sverige Smash och jag har en namnsdag igen. Jag måste ju bli svensk medborgare nu?? Ska jag kräva att Sverige tar in Villa Farris också, eller är det att push it too far?

 

132 gillar

Kommentarer (23)

  • Egoina

   |

   Tack 😌

   Svara

 • M&M

  |

  Fellow Regina här (dock i mellannamn)! Så najs att man har en ursäkt att fira igen 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Woho grattis 🥳

   Svara

 • Sandra O

  |

  Kräv römme också! Det är mycket godare än creme fraiche & jo, det är visst smakskillnad på römme & CF 😁
  När en tjejkompis bodde i Oslo brukade jag alltid bunkra upp med römme & ta med hem när jag hälsade på henne.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa römme!!! Och Piano-yoghurt!

   Svara

   • Kari

    |

    ..och Monolit!

    Svara

 • Hanna

  |

  Vill också bli en örhängesperson! Det är så snyggt, speciellt stora hoops. Men jag har inga örsnibbar, dom går rätt in i huvet. Känns som att det skulle se skitfult ut då. Plus känns fånigt. Men det är ju snyggt på nästan alla andra!

  Svara

 • Josefine

  |

  Så mycket tecken på att du borde bli svensk medborgare på senaste tiden!

  Svara

 • En annan Regina

  |

  Va? Hur har jag missat detta? Har varit så bitter sen de bytte ut Regina mot Kevin tidigare!

  Svara

 • Linn

  |

  Jättefina örhängen och du klär verkligen i det! Ha en fin helg! 🙂

  Svara

 • Josefin

  |

  Fick upp hoppet när jag såg att en ny lista kommit och tänkte att äntligen kanske Josefin/Josefine kommer med, men nej!! Hur kan inte Josefin ha en egen namnsdag än? Kan. Inte. Förstå!
  Mvh ledsen tjej

  Svara

  • Egoina

   |

   Faktiskt märkligt 😅

   Svara

  • Josefine

   |

   Har alltid firat josefine på josefina-dagen i mars. 😊

   Svara

   • Josefine

    |

    Jag med! 19 mars.
    På samma sätt som att Susanne kan fira när Susanna har namnsdag.

    Svara

  • Nina

   |

   Ja det är lustigt, är ju ett vanligt namn. Nina finns inte heller 🙁

   Svara

 • Linda

  |

  Du skrev ju fel dag för din namnsdag… du delar med mitt andranamn som är Victoria och det har alltid varit 12 mars, flaggdag och allt eftersom även vår kronprinsessa har namnsdag då. 😃

  Svara

  • Egoina

   |

   Oj! Ändrar 😉

   Svara

  • Hanna

   |

   Jag har alltid låtsas att flaggorna är för mig för jag fyller år 12 mars!
   Ger dig en liten del av firandet ;;;)))))

   Svara

 • Lovisa

  |

  Nej hit med Villa Farris pronto!!!! Står bakom till 100%

  Svara

 • Paula

  |

  Hur kan du ha kvar hålen i örat? Mina växer igen på 2 veckor och så måste jag trycka super hårt igenom skinnet (urk) för att få in örhängen. Varför är det så olika???

  Svara

 • Robert

  |

  Övning ger färdighet! Gäller även örhängen har jag hört. 😉 Mvh /Inte säker på att jag hört det egentligen men men…

  Svara

 • Sanna

  |

  På min födelsedag! Woho då kan vi fira ihop! Du, jag och prinsessan Viktoria 😉💃🥳

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv