Follow my blog with Bloglovin

Staycation

I annonssamarbete med Ellos

 

Den plats jag gillar mest i hela lägenheten är sängen. Kanske mest för personen som brukar ligga i den, men minst lika mycket för att vår säng är så skön. Jag älskar att bädda med massa kuddar, gärna stora. Det känns så lyxigt tycker jag. F håller inte med dock, han tycker mest det är jobbigt att lyfta fram och tillbaka alla kuddar. Haha.

Ellos har lanserat en ny kollektion – Staycation. Kollektionen innehåller hållbara material i hög kvalitét. Lite som hotellkänsla hemma. Se hela kollektionen här. Det är så mycket fint!

Min rabattkod 415414 ger 30% på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive varumärken) och 5% extra rabatt på alla produkter med nedsatt pris. Läs villkor hos Ellos.

 

Mina nya sängkläder och kuddar är från kollektionen.

Det var svårt att ge tyget rättvisa på bild, det är lättare att se mönstret ordentligt på Ellos hemsida här. Det är blå-svart och skimrar i guld. Tyget är jacquardvävt i kraftig bomull.

Det både ser lyxigt ut och känns lyxigt. Ni vet sådär tungt och mjukt på samma gång. Det är som är checka in på hotell Regina varje kväll 😌

 

Såhär blev garderobsväggen vi byggde förresten. Tror inte jag visat upp en bild på resultatet. Blev mycket nöjd. Den sväljer hur mycket som helst och passade så bra där.

 

Morgonrock här och tygpåse till tvätt här.

 

Natti 🌙

 

76 gillar

Kommentarer (23)

 • Orolig vän

  |

  Hej Regina, jag behöver lite råd kring hur jag ska hjälpa och stötta en av mina bästa vänner just nu..

  Sen många många år tillbaka är hon tillsammans med sin drömkille, de har flera barn tillsammans och för något år sen gifte de sig.

  Han har i våra ögon varit en fantastisk pojkvän och pappa, funnits där och visat kärlek på alla sätt och vis, även i hennes ögon. Nu har det kommit fram att han varit otrogen mot henne i flera år med flera andra tjejer.

  Jag kunde ha trott det om vem som helst, men aldrig om honom. Min vän är såklart helt förkrossad och i princip apatisk, vet inte vad hon ska göra, stanna kvar, lämna honom. Hon tänker på huset, barnen, ja hela deras liv!

  Vad kan jag som kompis säga som stöd? Jag är så jäkla arg på honom att han sätter henne i den här sitsen. Att hon, utan att ha gjort något fel, ska behöva tänka i de här banorna och ta de här besluten, fast det är han som gjort så jävla fel.

  Kanske har du något fint tips ❤

  Svara

  • Maria

   |

   Tyvärr erfarenhet av detta, förlät för att barnen var små och kändes fel att splittra familjen. Många år senare visar det sig att han fortsatte med samma sak bakom ryggen hela tiden. Jag har tyvärr klandrat mig själv, om jag bara varit lite mer si eller så.. men det är INTE så man ska tänka. Han äger problemet, han har gjort sitt val och det får konsekvenser, kan man ljuga och svika så obehindrat hur går det ärligt någonsin lita på honom igen? Jag ångrar att jag förlät, hade haft ett bättre liv ensam med barnen eller med någon annan -som uppskattat mig. Gå gärna i familjeterapi och be att få remiss till psykolog för egen del, det finns bra stöd att få. Men stå upp för er själva tjejer, och för varandra, ni är så värda att bli behandlade med respekt och kärlek! ❤️

   Svara

 • Robert

  |

  Nattinatti! Myspys. Blev sugen på att provligga där. Testa sängen alltså, haha. 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Så snyggt! Gillar det lagom subtila fitt-mönstret 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   🤔😂

   Svara

 • Sara

  |

  Hej! Vart kommer de fina sängborden ifrån? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ikea ☺️

   Svara

 • Linda

  |

  Ser mysigt och lyxigt ut!

  Visste du förresten att du kommer ha namnsdag 12 mars från och med 2021? Jag läste precis en tidningsartikel om att det ska läggas till 7 namn och Regina är ett av dem 🙂 blir på samma dag som Viktoria.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja! Bästa nyheten 😍

   Svara

 • Fanny

  |

  Finna det på riktigt folk som orkar bädda sängen?

  Svara

  • Egoina

   |

   Dom som gör det VARJE dag fattar jag inte, haha. Sen finns det ju nivåer på bäddning, att slänga upp extra kuddar som här orkar jag 🙂

   Svara

 • Sanan

  |

  Jag måste vara sämst på att söka men jag hittar inte namnet på den färgen ni hr på väggarna i sovrummet.
  Ser ut som jeans? Vart det den?
  Jag inser ju att det är exakt så här mitt sovrum ska se ut men med vit heltäckningsmatta 😁

  Svara

 • Sanna

  |

  Jag måste vara sämst på att söka men jag hittar inte namnet på den färgen ni hr på väggarna i sovrummet.
  Ser ut som jeans? Vart det den?
  Jag inser ju att det är exakt så här mitt sovrum ska se ut men med vit heltäckningsmatta 😁

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är Oregon grape från Flugger 🙂

   Svara

 • Lin

  |

  Åh vilken fin morgonrock, hur är den i strl? Rymlig eller liten, inte så stretchigt tyg va?
  Ha det fint

  Svara

  • Egoina

   |

   Vanlig storlek. Inte stretchig ☺️

   Svara

 • Isabella

  |

  Kanske konstig fråga haha, men vilka kuddar använder du när du sover? Använder du alla som ni bäddat med eller endast 1 och slänger ner resten på golvet? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Använder bara en och eller F 😂

   Svara

 • Sofia

  |

  Var har ni köpt garderoben?😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Ikea! ☺️

   Svara

 • Marina Linder

  |

  Var är den fina taklampan ifrån?

  Svara

  • Egoina

   |

   Minns inte märke, men har köpt den på Ellos 😊

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv