Follow my blog with Bloglovin

Frågor & svar

Hej! Ber om ursäkt att min kommentar inte kommer hålla sig riktigt till sakfrågan, bra och öppet inlägg annars! Min fråga rör din blåa soffa som finns med på en av bilderna, jag är på väg att skaffa mig precis en sådan – men det är så svårt att veta kvalitet över tid (saggar kuddarna etc.) och andra nackdelar. Frågan är alltså, är soffan underbar/värt sitt pris eller finns det några nackdelar? Vore värdefullt att få en honest opinion! ?

Jag är i det stora och hela nöjd med soffan. Tycker att den håller formen och är att okej-skön att sitta och ligga i. Ett stort minus är dock att den drar till sig hår och ludd. Men det kanske alla tygsoffor gör mer eller mindre? Jag håller den hårfri genom att dammsuga den en gång i veckan. Ett annat minus är att den börjat knarra lite.

 

Här är en länk till min soffa (annonslänk).

 

En fråga – hur ni till att ses? Jag och min “tjejgrupp” ses typ aldrig för det är så svårt att få ihop tillfällen då många/alla kan. Hjälp. PS Grym idé med dagsfest!!

Jag tror det viktigaste är att boka datum med jämna mellanrum och strunta i att alla inte kan. Kan man inte så kan man inte. Då kanske man kan nästa gång. Det är bättre att det blir av och att några ses åt gången, än att det aldrig blir av.

 

Hej! Ursäktar om detta är en okänslig fråga under detta fina inlägg som du gjort. Men jag undrar hur länge du använder olika plagg innan du tvättar dem? Kanske en udda fråga men jag är genuint nyfiken. Jag tycker bara att detta är oerhört intressant!

Väldigt olika, men färre gånger än jag vill erkänna med tanke på miljön : )) Vet jag med mig att jag svettats tvättar jag redan efter en användning. Annars är min regel att jag alltid luktar på plagget. Är mer känslig mot att plagget luktar, än att det är smutsigt. Är det en liten fläck, men känns rent i övrigt, kan jag tvätta bort den i vasken.

Är en riktig snuskis när det kommer till bh dock, tvättar dem antagligen mer sällan än man borde. Samma med strumpor, använder ofta ett par två gånger om de inte känns smutsiga. Trosor använder jag också minst några gånger innan jag tvättar.

HAHA nä bara skoja med det sista.

Så intressant det här! Dela gärna med er av era tvättvanor också.

 

 

Knäppaste frågan men menar verkligen helt neutralt, hur tänkte du när du valde just VITA tavellister? Ska också sätta upp tavellister på vit vägg och har två svarta tavellister över sen innan men kankse inte är snyggt med svarta tavellister?

Jag ville att listerna skulle smälta in i väggen så mycket som möjligt, så tänkte jag. Hade jag målat väggen hade jag målat dem också. Tycker det är snyggt. Men det är ju snyggt med svarta också! Kör ba!

 

Har du lyckats lösa kameraproblemet med din nya iphone, eller är den bara så dålig? Hade tänkt köpa en likadan (inte pro), men känns ju nästan ovärt om frontkameran är så dålig.

Nej alltså den är så SÄMST. Är så besviken. Jag funderar på att gå till Apple för att få den undersökt, för att se om det är något som är fel. Men jag är rädd att den faktiskt ska vara så.

Jag förstår inte hur de tänkte? Det är svårt att få till skarpa bilder så fort ljuset är mindre bra (både frontkameran och vanliga kameran). Men selfies är helt klart sämst. Det är helt omöjligt att ta skarpa selfies i mörker och man blir utsmetad som en lerfigur.

Någon annan med iPhone 11 pro som upplever samma?

 

Detta är den mest skarpa bilden jag fick till på nyårsafton.

 

82 gillar

Kommentarer (23)

 • Olivia

  |

  Det lär va något fel på din telefon. Kameran på min 11 PRO Max är Grym! Hade en xs Max innan och upplever jätteskillnad. Enda klagomålet jag har är att snapchat blurrar bilderna så man ser ut som en sammetsmatta men det är snapchats fel tror jag allt ?

  Svara

 • Julia

  |

  Jag upplever samma, har också en 11 pro. Fantastiska bilder i dagsljus, usla såfort det är lite mörkt. Insåg nu att det går att stänga av nattläget den automatiskt slår på när det är mörkt, men vet inte om det gör någon skillnad.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tycker inte det gör någon skillnad ?

   Svara

 • Sara

  |

  Gör typ som du angående tvätt, såvida det inte är smutsigt eller att jag vart svettig brukar jag lukta på det. Oftast håller ju sig en tröja rätt länge utan att bli äcklig.

  Svara

 • Lina

  |

  Vet där är många influensers som klagar på kameran i nya iPhone så tror tyvärr inte de bara är din

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, ett “sånt” ämne igen. 😉 Använder T-shirt, kalsonger och strumpor en gång per tvätt i normalfallet. Övriga kläder har jag inga “regler” för tror jag. Man får känna sig fram. 😛

  Svara

 • Vanessa

  |

  Haha drog efter andan när jag läste om trosorna ?

  Svara

 • Erika

  |

  Jag är också så besviken på kameran, men vad ska man göra? Ska kontakta applecare och se vad som säger. Kan man liksom kräva pengarna tillbaka? Var ju ändå kameran som skulle vara fantastiskt på denna och därför jag köpte den..

  Svara

 • Malin

  |

  Tjöt rakt ut i ett härligt skratt ang dina rader om trosor å användning/tvätt. Haha! Så jävla roligt skrivet!

  Svara

 • Matilda

  |

  Är sofftyget av naturmaterial eller syntet? Min erfarenhet är att en soffa i syntet suger åt sig massvis av hår medan bomull fungerar bättre. Vill gärna samla in mer data angående detta så att jag kan vara säker tills att det är dags att köpa ny soffa!!

  Svara

 • M

  |

  Har en ny iPhone men inte PRO (vet inte vad min heter). Kameran på min är toppen!

  Svara

 • Helena

  |

  Haha alltså tvätta bh-ar? Eeh har en svart favorit som jag använder nästan varje dag, tvättar den kanske MAX en gång i månaden? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha same ?

   Svara

 • Jessica

  |

  Trosor och strumpor tvättar jag efter en dags användning (ibland tränar jag på lunchen så då byter jag både trosor, för dom tränar jag i och blir svettiga, samt strumpor pga. känns fräschare att ta på sig helt rena efter dusch).
  Min man är dock en riktig sunker och byter kalsonger/strumpor endast när han har duschat vilket kan gå tre dagar mellan varje typ. Så när vi tvättar kan jag ha en hel hög av trosor medans han kanske ha 4 stycken hehehe.
  Är exakt likadan som du med BH:ar, alldeles alldeles för sällan – vet egentligen inte varför men har bara blivit så.
  Övriga kläder tvättar jag när dom luktar, svett eller matos 🙂

  Svara

 • Annica

  |

  Jag är väldigt varm så svettas ganska mycket, så tröjor tvättas efter en användning.
  Trosor och strumpor tvättas också eftrt en användning.

  Byxor och bh, sällan hehe. Bh blir max 1 gång i månaden, men brukar försöka varva mellan 2-3.
  Byxor, när behov finns. Kan va en gång i månaden, en gång varannan månad…

  Svara

 • Kari

  |

  Testa blanda lite sköljmedel med vatten i en blomspruta och spraya soffan. Borde hjälpa om tyget är statiskt.?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ska prova 🙂

   Svara

   • Kari

    |

    Har ni efterskruvat soffan? Kan vara orsaken till oljudet.

    ?

    Svara

    • Robert

     |

     Du har ingen teori om den mörka materien i universum som förbryllar forskarna? 😉

     Svara

 • Alena

  |

  Håller helt med gällande kameran på 11PRO. Vet inte om du har likadant, men jag hade även problem med blixten. Tog man en bild i ex Instagram-appen kunde blixten gå igång, aldrig i vanliga kameraläget. Var i kontakt med supporten och fick till att man först skulle göra en total ominstallation på sin telefon. (Såklart ta säkerhetskopia!). Om jag inte upplevde att det blev bättre så skulle jag ta kontakt för att lämna in den på hårdvarukoll. Tycker min X fortfarande tar mycket bättre bilder än 11PRO även efter en total ominstallation. Har bara inte orkat ta tag i det ännu.

  Svara

 • Madde

  |

  Haha hann höja ögonbrynen HÖGT angående byte av trosor innan jag läste att du skojade ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! 🙂

   Svara

 • Sophie

  |

  Byter alla kläder efter en användning, skulle aldrig ha ett par strumpor mer än en dag ? såna här inlägg är roliga för det är saker man inte tänkt på innan men som man bara gör konsekvent utan att fundera över hur andra gör.. Haha 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv