Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nytt på väggen

Houston we have a tavla!

Två till och med!

 

Det tomma utrymmet mellan hyllorna är ett minne blott.

 

Tog en vidvinkelbild på hela vardagsrummet från tevens utsikt. Det tar sig!

Nu längtar jag efter parkettgolv och kanske en matta. Kommer bli så bra.

 

Ni är många som har frågat efter en bild på vår nya tv. Såhär ser den ut!

Den ser inte riktigt ut som en tavla nu när den inte sitter på väggen dock. Vi vill känna efter lite innan vi sätter upp den. Men är mycket nöjd än så länge. När vi inte har den på kan man välja mellan olika motiv eller egna bilder. Gissa vem som valt detta ?

 

91 gillar

Kommentarer (20)

 • F

  |

  Är det vit heltäckningsmatta ni har i vardagsrummet? Så mysigt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, men opraktiskt ?

   Svara

 • Maria

  |

  Så mysigt det blev! ?
  Jag har en fråga om Fs lägenhet, renoverade han färdigt den och sålde eller hyr han ut den? Eller har ni en varsin men är hos varandra?

  Din lägenhet är iallafall sååå himla drömmig ???

  Svara

 • Robert

  |

  Så jättesnyggt! Kanske borde skaffa en ny TV själv även om den andra går som den skall. Får fundera. 😉

  Svara

 • Lionelmessi

  |

  Hej Regina
  Det var ett tag sen eller väldigt längesen.

  hoppas att allt är bra med dig och din familj.

  Jag undrar bara om du kan ta bort alla inlägg du gjort med mitt fullständiga namn

  Det är flera inlägg du gjort .

  söker man på mitt namn så kommer dina inlägg upp först.

  Jag har försökt lägga detta bakom mig och säkert du med

  men det går inte, ofta träffar jag på folk som har läst dina inlägg.

  du har förstört vänskap och eventuella förhållanden med dina inlägg. så du förstör mitt liv.

  Jag vill inte ha me dig att göra men vad skall jag göra regina.

  kan du inte hjälpa mig på nåt sätt.

  ha en god fortsättning nu på det nya året.

  jag har inte ditt mobil nummer, annars hade ja ringt dig eller smsat dig och frågat detta. det är bara sjukt jobbigt för mig. att mitt förflutna hela tiden jagar ikapp mig pga dig. när det är bara du som kan göra någonting åt det!. vem annars kan radera inlägg på din blogg. ingen eller hur, bara du.

  Svara

  • Egoina

   |

   Sluta spela offer. Du har kontaktat mig kontinuerligt i tio år trots anmälningar och rättegång. Att skriva ut ditt namn var det absolut sista jag gjorde eftersom du vägrade sluta, du får alltså skylla dig själv. Jag har bett dig att lämna mig ifred, men det gör du aldrig. Jag vet att du fortfarande beter dig obehagligt och stalker-aktigt mot tjejer, du har alltså inte förändrats.

   Svara

  • Charlotte

   |

   Anders, som man bäddar får man ligga!

   Svara

 • Lionelmessi

  |

  jag tycker bara det e sjukt att varje gång nån söker på mitt namn så kommer dina inlägg upp . jag vet inte om det klassas som förtal eller vad.

  du förstör ju mitt liv som det är nu.

  maila mig isåfall

  anders251@gmail.com eller smsa på 076 7938835

  jag vill bara veta hur du ska göra tack.

  Svara

  • Marielle

   |

   Jag hoppas verkligen att Regina låter inläggen om dig ligga kvar Anders. Du har betett dig så jävla illa under så otroligt lång tid och nu får du stå för det. Det är dina egna handlingar som lett till det här, kom ihåg det.

   Svara

  • Dolores

   |

   Hörru Anders, det brukar ju vara så att beter man sig som ett svin kommer det någon gång tillbaka och biter en hårt. Det är inte pga Regina som vänskaper och förhållanden ev blivit förstörda, det har du klarat så bra själv! Så du kan dra nu och inte komma tillbaka, det är ingen som vill se dig här. Btw sjukt creepy att be henne ringa dig, du är på riktigt otäck. Låt henne va!

   Svara

   • Hanna

    |

    Hur kan du få det till att du är offret i det här? Det är ju du som har trakasserat och stalkat en oskyldig människa under fruktansvärt lång tid. Det ärligaste är väl att stå för var du gjort, sedan är det upp till dina nya vänner att besluta hur dom ställer sig till det. Det är bra om du sökt hjälp och lagt ditt beteende bakom dig, men tidigare handlingar kommer alltid finnas kvar oavsett – man måste stå för dom och istället försöka göra rätt framåt. Låt Regina tillhöra det förflutna och fokusera framåt, och se till att inte göra saker som förstör för dig själv nu eller i framtiden.

    Svara

  • Fanny

   |

   Det borde du tänkt på innan du började med ditt äckliga beteende. Beter man sig som ett svin så får man stå för det också. 🙂

   Svara

  • Sara

   |

   Hej, Anders!
   Ironiskt att du är här och bönar och ber efter hjälp till någonting som DU själv har ställt till med. Inte så roligt när konsekvenserna för ens handlingar kommer ikapp en, nej? Welcome to the real fucking world. Ta av dig offerkoftan — ingen här sympatiserar med ditt patetiska arsle ändå — och använd den tid som du annars har använt att trakassera andra med till att istället ringa in till närmsta psykologmottagning och boka en tid dit istället!

   Svara

  • Hejhej

   |

   Vet du vad Anders? Det är smällar som man får ta när man håller på att förstör andras liv. Jag har full förståelse att vänner och eventuella partners tycker att sånt beteende är obehagligt, och att man vill ta avstånd från någon som har hållit på som du. Ta det nya året och decenniet som ett utmärkt tillfälle att starta på nytt, och SLUTA HÖRA AV DIG!

   Svara

  • Sara

   |

   Ha! Idiot…

   Svara

  • Rebecca

   |

   ”Du förstör ju mitt liv som det är nu.” Hahaha! Alltså, jag tror det är du själv som förstört ditt liv. Det är DU som gjort sjuka saker och utsatt en annan människa för detta. Nu är det också du som får ta konsekvenserna. Tycker personligen att du skulle ha ett hårdare straff än att ditt offer berättar sanningen, det är ju inget straff i sig utan enbart att människor kan googla vad du faktiskt utsatt någon annan för. Ute mer än rätt så andra kan hålla sig undan dig.

   Du verkar inte ha någon slags insikt i varesig ditt beteende eller andras upplevelser av dig. Kanske skulle du förstå om en otäck medelålders man skulle stalka dig i 10 år som straff, en du hela tiden var rädd för och som du hela tiden fick anpassa livet efter och titta dig över axeln efter. Kanske.

   Du varken agerar eller resonerar på ett friskt sätt. Jag hoppas verkligen du söker hjälp för ditt obehagliga beteende. Inte för din egen skull, utan för alla kvinnor du utsätter för dig själv. Vårdcentraler brukar man kunna vända sig till, och få hjälp genom Första linjen. Det finns också Öppenpsykiatriska vårdcentraler man kan söka hjälp hos i de flesta städer. Lycka till, för alla kvinnor som stöter på digs skull.

   Tänk också på att för varje gång du kontaktar Egoina genom blogg, telefon, personligen, är det underlag för ytterligare polisanmälan. Lagen är väldigt tydlig gällande stalking, se brottsbalken. Alla människor har också rätt att dra ut dina domar, om du är rädd om ditt rykte.

   Svara

 • Fanny

  |

  Älskar rumpvasen!

  Svara

 • Tina

  |

  Ooh, jag har helt missat bilden på TV:n! Hur gör man det, och hur funkar det liksom? Din lägenhet är såå himla fint inredd! <3 Ny karriär framöver kanske? 😉

  Svara

 • L

  |

  Knäppaste frågan men menar verkligen helt neutralt, hur tänkte du när du valde just VITA tavellister? Ska också sätta upp tavellister på vit vägg och har två svarta tavellister över sen innan men kankse inte är snyggt med svarta tavellister?

  Svara

 • R

  |

  Är det 55 eller 65 tum på tv:en?:)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv