Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Vår julafton

Igår var det julafton!

Vi började hos min mamma med varma mackor och oboy. Tradition ju.

 

Jag såg ut såhär. Hade på mig en julgransinspirerad blus från Zara.

 

Tog en miljon bilder, men dessa är de enda som inte är suddiga.

Är så ledsen, kameran på min telefon är SKRÄP. Bilderna blir så himla suddiga. Särskilt med selfiekameran i kvällsljus. Måste hålla den supersuperstill och oftast blir det suddigt ändå. Är det någon annan med iPhone 11 pro som har samma problem? Tänker att jag måste gå till Apple och fråga om hjälp. Den är så sämst att jag hellre har min gamla telefon.

I alla fall. Vi bytte julklappar, drack glögg och spelade julklappsspel. Så mysigt.

 

De fick bland annat olika IQ-pussel av mig som vi testade genast. Blev mycket nöjd med att jag klarade denna.

 

Vid 14.00 tog vi bussen till F´s mamma där vi tillbringade resten av kvällen.

 

Hans syskonbarn fick så fina julklappar och blev så glada. Jag fick också fina julklappar. Bland annat en karaoke-mikrofon av F’s mamma. HAHA. Vill ni se klapparna jag fick i ett inlägg?

 

Vid 23.00 var vi totalt slut och åkte hem. F började se en dokumentär om Shenzhen(!?) och jag somnade på soffan.

PUSS hoppas ni hade en fin julafton!

 

138 gillar

Kommentarer (13)

 • Sara

  |

  Så fin dag ? visa gärna dina klappar ☺️

  Svara

 • Sofia

  |

  Tror typ det är någon uppdatering? För min ’gamla’ sjua har också börjat ta suddiga efter en uppdatering för ett tag sedan :/ god jul!!

  Svara

 • Amanda

  |

  Nu är förvisso båda modellerna antika i sammanhanget men så var det för mig när jag gick från iPhone 5S till SE och SE skulle vara som en 6:a i litet format, med mycket bättre kamera. Måste ha fått ett måndagsexemplar för kameran totalsög och jag ångrar SÅ att jag inte gick till Apple med den. Den dog nyss pga haveri med mjukvaran, knappt två år gammal. Min XR har dock börjat ta suddiga ”spökbilder” efter en uppdatering också så det ligger nog något i det Sofia säger.

  Svara

 • Jenny

  |

  Har tyvärr hört många som är missnöjda med nya iPhones kamera, tråkigt tycker jag då dom ändå är i framkant med mycket annat liksom!

  Svara

 • Pia

  |

  Min mobilkamera är också helt sämst! Allt blir suddigt precis som du säger. Men det är en Huawei. Men enligt specifikationerna skulle kameran va bättre än på min förra mobil men näää…. Kanske gör nåt fel?

  Svara

 • E

  |

  Hej! Vill gärna se vad du fick i julklapp! Jag har en fråga om julklappar som du som verkar så klok kanske kan hjälpa mig att bena ut? Jag har en sån märklig ångest kopplad till julklappar (eller presenter generellt). Jag blir såklart jätteglad över att mina nära och kära vill ge mig något, men jag får sån ångest när det handlar om saker som är ”onödiga”. Exempelvis fick jag i år en jättefin morgonrock som personen som köpte den hade sett och tänkt att den skulle passa mig utmärkt. Den var jättefin och det gjorde mig glad. Men jag har redan en morgonrock som duger alldeles utmärkt och själva ”slöseriet” ger mig sån ångest. Delvis känner jag ångest över att personen lagt pengar på något som kanske inte kommer användas, men även miljöångest över konsumtionen av onödiga prylar. Mitt i allt detta känner jag mig så otacksam, vilket jag i grund och botten inte alls är, men är rädd att jag uppfattas så, om jag ber om kvitto och byter till något jag har större användning för. Dessa ångestkänslor har slagit mig de senaste jularna och jag försöker alltid önska mig genomtänkta saker men det dyker ibland upp andra klappar också. Har du något tips och råd hur jag kan tänka?

  Svara

 • Emma

  |

  Jag har fått dålig hy på sistone och tänkte börja med några av The ordinary. använder du vanlig solkräm eller ansiktskräm med spf? Jag tänker att det är enklare att ha en ansiktskräm med spf för att slippa ytterligare ett steg. Kan du rekommendera någon?

  Svara

  • Emilia

   |

   Nu är jag inte Regina men CeraVe facial Moisturizing lotion spf 25 är min absoluta favorit dagkräm med spf till billigt pris ??

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • M

  |

  Ja du måste hålla mobilen stilla längre för att slutartiden på nya iPhone är längre dvs det som gör att det blir bättre bilder. Vill du ha kortare så ändrar du det bara men får lite sämre bilder.

  Svara

  • Egoina

   |

   Syftar på bilder utan slutartid, alltså inte när det är så mörkt att den sätts igång. Iofs är de flesta bilder jag tar på dagen också suddiga. De bästa är nog faktiskt dem med slutartid typ på natten. Så knäppt.

   Svara

 • Sandra

  |

  Jag har 11 PRO Max och kameran är AMAZING. Det är ju inte riktigt samma telefon men nästan. Kan det vara så att det ”bara” är ett dåligt ex? Jag hade testat prata med Apple supporten i ditt läge.
  /God fortsättning ?⛄️

  Svara

 • Jenna

  |

  Har du på live funktionen ? Där kan du välja bilderna någon sekund innan du knäppt bilden och någon sekund efter. Det är den högst uppe till höger på kameran som ser ut som massa ringar. Sen kan du gå in på ända i bilden och sen samma symbol de runda ringarna och dra vilken bild som blev bäst.

  Eller så har du tråkigt nog bara fått ett måndagsexemplar ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv