Follow my blog with Bloglovin

Vad jag önskar mig i julklapp

Inlägget innehåller annonslänkar.

En vecka kvar till julafton! Om jag får drömma är här sånt jag hoppas ligger under granen i år:

 

Jag har inte provat några produkter från Indy beauty än. Men denna hydrating facial mist är jag så nyfiken på.

Den innehåller hyaluronsyra(!), vitamin C och antioxidanter. Är inte en ansiktsmist-person tror jag. Men jag vill bli! Känns så härligt att spraya ansiktet under dagen.

 

Skärmhjärnan och Hjärnstark. Två böcker som jag hört bra om och gärna skulle vilja läsa. Skärmhjärnan handlar om vilka konsekvenser vår digitala livsstil har på hjärnan och Hjärnstark handlar om hur motion och träning stärker hjärnan. Mycket intresserad av hjärnan plötsligt?

Hur sjukt att hjärnan gett namn åt sig själv btw??

 

Denna tekanna är en våt dröm. Finns även i en mindre variant. Problemet är bara att jag har noll behov för den. F dricker aldrig te och när jag har folk på besök dricker vi alltid kaffe. Men drömma kan man.

 

Vi blev ju helt besatta av Ticket to ride i somras. Har därför önskat mig det av mamma så att vi kan fortsätta spela. Måste hitta kompisar att spela med också bara. Kan man önska sig såna i julklapp också?

 

Något jag sagt till F att jag önskar mig och hoppas att jag får är ett laptop fodral. Bär med mig datorn hela tiden och behöver verkligen ett.

Just nu har jag ett supergammalt fult, söndrigt som jag typ skäms över att dra upp på möten. Snälla tomten F, jag har varit snäll!

 

Jag köpte en korthållare för några månader sedan och det är ett av mina bästa köp på hela året. Innan dess hade jag bankkort och körkort löst i väskan ?

Jag använder aldrig min stora plånbok längre då den bara tar plats. Vet ju inte ens hur dagens kontanter ser ut och de flesta kort och medlemsskap är digitala numera. Men några kort har man ju och jag skulle behöva en korthållare snäppet större än den jag har så att jag får plats med det viktigaste. En liten plånbok med andra ord. Denna korthållare från Other stories är så fin.

 

Något jag är på ständig loppisjakt efter just nu är fina glasflaskor. Vill ha många olika att ha olja och vinäger i att ställa i min trälåda i köket.

?

65 gillar

Kommentarer (28)

 • Sara

  |

  Så fina grejer! Skulle också vilja ha tekannan, men dricker bara en kopp och då är det lättare med tepåse… tyvärr 😛

  Svara

 • Josefine

  |

  Jag har boken Hjärnstark, vann den i en tävling och har läst ut den – väldigt intressant läsning, rekommenderar. Om du vill skickar jag den gärna till dig, känner att det är dags att den får en ny ägare nu 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Så snällt! Det kan du göra om jag inte får den av min mamma. Har redan önskat den ☺️

   Svara

 • Anna Maja - Littermentärt

  |

  Jag och sambon har också tänkt köpa Ticket to ride till oss själva i julklapp. Vi hoppas spelet ska vara roligt att spela på två, för vi har inte heller direkt några att spela det med. 😛

  Svara

  • Madde

   |

   Hett tips från en ticket to Ride älskare, ticket to ride nordic countrys är absolut roligast att spela två på ☺️ Europe är roligare om man är 3 eller fler.

   Svara

 • Christina

  |

  Jag och min sambo söker också nya spelkompisar! Vi älskar sällskapsspel och bor i Skåne. Nu kändes detta iofs som en kontaktannons…. haha.. Vi är inte creepy, lovar!

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Sara

  |

  Kan bli din kompis om du vill spela något annat än Ticket to ride, blir så frustrerad varje gång jag spelar det ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

  • Victoria

   |

   SÅ skönt att någon annan också tycker att det är ett hemskt spel! Som en blandning mellan att spela monopol och boka tågresor D:

   Svara

 • Fanny

  |

  Om du inte sett än så finns dokumentären ”din hjärna” av Anders på SVT play. Sååå coolt att se 100 åringar träna och hur det påverkat deras hjärna, man blev verkligen inspirerad!

  Svara

 • Erika

  |

  OMG!! Facial spray är livets liv, har det på jobbet, så skönt och uppfriskande efter många timmar framför datorn…

  Svara

 • Andrea

  |

  Hej! Var det den korthållaren från Otherstories som du tyckte var årets bästa köp? Eller var det bara ett förslag på korthållare? Kunde inte helt tolka de meningarna 😀 Vill också ha en asbra korthållare som “håller” haha, hållbarhetsmässigt 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, den jag har är från Åhléns och är mindre. Tänker att jag hade fått plats med lite mer i denna ☺️

   Svara

 • E

  |

  Alltså borde de inte gå att använda tekannan till annat? Lemonad osv? Sätta is eller frukter i tensilen? Kan ju göra köpet mer värt det ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja jag kanske behöver en ändå ??

   Svara

 • Robert

  |

  Bara en vecka kvar nu. 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Ticket to ride är mitt och mannens absoluta favoritspel! Även mitt tjejgängs ?? Du får gärna joina om du får akut spelsug någon gång??

  Svara

 • Lisa

  |

  Hjärnstark är SÅ tråkig. Trodde jag skulle somna.

  Svara

 • Anna

  |

  Jag kunde bara komma på en enda sak som jag önskar mig, en olja från Lumene som jag funderat på att köpa ett tag men inte gjort. Tycker det är svårt att komma på något?

  Svara

 • Charlotte

  |

  Du och F är väldigt välkomna hem till min spelgalna familj när ni har vägarna förbi Gislaved ?. Troligen aldrig, men om ni mot förmodan har det så har ni en stående spelinbjudan. Mina pojkar på sex och fyra år är seriösa spelare dock, det får inte va massa småsnack när man spelar då blir de sura. 3 månaders pojken bryr sig iallafall inte än.

  Svara

 • Louise

  |

  Själva mistinnehållet(eeh ja) är fantastisk, MEN! Sprayen är värdelös, de blir för mycket stråle och inte så där spridd mist över hela ansiktet. Så besviken ☹️ En jag rekommenderar annars är misten från Emma s, den är grym!

  Svara

  • Tove

   |

   Håller med angående misten, luktar supergott men tyvärr är spraydelen på flaskan dålig. Trodde jag hade fått en defekt produkt första gången, men var likadant andra gången jag köpte den.

   Svara

 • Linda

  |

  Men herregud vad mindblowned jag blev när jag insåg att hjärnan gett namn åt sig själv!! Så sjukt att greppa?

  Svara

 • Jennifer

  |

  jag tänkte “men FY vilken ful kudde” innan jag insåg att det var ett brädspel haha

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Sofia

  |

  Min familj älskar också ticket to ride och har nog 6-7 olika varianter. Om ni är fler som spelar skulle jag verkligen rekommendera ticket to ride asia där man spelar i lag(helst 6 st så det blir 3 lag) Så himla kul!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv