Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Konferens, tryffelpasta & 19 våningar upp

Hej mitt i natten! Jag är på marknadskonferens.

 

Har hängt här hela dagen.

 

Och här. Men alltså så fint. Ville flytta rakt in.

 

Efter konferensen blev det VR efter tips från mig. VR är ju så kul! Förutom kanske momentet där man ska hoppa från plankan. FÖRSTÅR INTE folk som bara hoppar rakt ut. Tänker att de är typ självmordsbenägna?

 

Dags för middag. Det blev italienskt på Epicuré. Jag valde smörslungad tryffelpasta med svamp.

DOG.

 

När dagen var slut var det dags att bege sig till hotellet. Känns så busigt att bo på hotell i Malmö. Och onödigt. Jag pendlar ju liksom hit flera gånger i veckan. Men ändå skönt att slippa åka hem då det blev en sen kväll och kommer bli en tidig morgon imorgon.

 

Mitt hotellrum då!

 

Bor på Scandic hotell på 19:de våningen. Hej där nere Malmö!

 

Det finns badkar, så jag gjorde det enda rätta och tinade upp min kropp. Som jag saknar badkar : ((

 

Men kanske tur att jag inte har något ändå. För plötsligt blev klockan mitt i natten och jag måste sova BUMS.

Mer än så hinner jag inte prata. Ska bädda ner mig nu så att jag kan vara smart imorgon. Sov gott. Puss och kram!

 

114 gillar

Kommentarer (13)

 • Sara

  |

  Tittade snabbt på bilden med dig i badrummet och såg toalettringen i badkaret. Badar hon med den? Eller rengör hon den där i? Vad fan gör en toaring i badet?! Sen såg jag att det var en reflektion, hej morgontrött ??

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Marielle

  |

  ÅÅÅÅÅÅÅH vad jag älskar de här liveblogginläggen eller vad man nu ska kalla dem. Känns så otroligt mycket mer personligt.

  Om jag önskar att alla kunde blogga solm om det vore 2010 igen? Svar ja.

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra! ? Saknar också 2010-bloggande.

   Svara

 • Robert

  |

  Hej! Det var en bedårande utsikt där. 😉

  Svara

 • Helena

  |

  Åh gud får panik bara av tanken att åka den där glashissen till 19:e våningen. Bodde på våning 6 i somras och fick spaghetti-ben av den lilla turen ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, ja det var lite läskigt faktiskt.

   Svara

 • Stina

  |

  Åh, innan jag kopplade tänkte jag, wow bakmaskin, vad 1988 (årets julklapp mitt födelseår) , innan jag fattade vad du menade, jag trodde bakmaskin var en sån som bakar brödet färdigt och den snygga på bilden är en köksassistent/hushållsassistent. Så tips så du inte får 80-talsvarianten av någon som är gammalmodig som jag.?

  Svara

  • Stina

   |

   Hahahaha det här blev ju galet var inne och kommenterade hos Spiderchick och hamnade här ??????? sorry!

   Svara

   • Egoina

    |

    ??

    Svara

 • Hanna

  |

  Halloj, hur kommer det sig att du jobbar på malmökontoret när ”huvudkontoret” är i Ängelholm som är närmre? (Min bror jobbar också där så därav kollen haha) eller sitter din avdelning endast i Malmö kanske?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tillhör främst Malmö-kontoret för att det var behovet de hade. Men är i Ängelholm lika mycket och har ett fast skrivbord där med ☺️ Haha kul! var jobbar din bror?

   Svara

 • lanja almlöf

  |

  vilka fina gröna möbler:)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv