Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

 

Hej kompisar!

Så skönt att jobba hemifrån idag! Det blir ju sovmorgon eftersom jag slipper ta mig till jobbet och bara kan gå upp en stund innan jag börjar jobba. Var så himla trött. Vaknade inte ens när F gick. Det gör jag i och för sig sällan. Han säger att han pussar mig hejdå och till och med har konversationer med mig(!), men sen minns jag ingenting. Så läskigt ändå.

Denna vecka har jag många juliga grejer planerade som jul-AW och julskyltning. Annat som händer är marknadskonferens onsdag till torsdag. Då ska vi ses hela marknadsteamet och följa upp årets resultat och planera inför nästa. Olika personer från våra kontor runt om kommer så det ska bli kul att träffa dem jag inte hälsat på än. Det blir långa dagar och en hotellnatt.

I övrigt är det sista rycket vad gäller samarbeten, fakturering och årsavslut till mitt eget företag. Usch det har varit mycket nu, men jag är bara så glad att det fortfarande rullar på bra. Det trodde jag ändå inte såhär tolv år senare. Men ska ändå bli skönt att bli klar med årets grejer och sedan ta det lugnt resten av december ?

 

112 gillar

Kommentarer (10)

 • Enma

  |

  Hur fungerar det på ditt jobb med hotellnatt? På mitt förra jobb när det var övernattning tvingades man dela rum med en kollega, något jag fann väldigt jobbigt. Vill inte sova bredvid någon jag knappt känner liksom. Blev nyfiken på hur det är på ditt jobb, om alla får egna rum :)?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, alla får egna rum förutom när det är nöjesresor. Vi ska t.ex. åka skidor i februari 🙂 Tur det, hade inte orkat dela rum. Eller det hade varit väldigt jobbigt i alla fall. Måste kunna ladda upp min energi genom att få vara själv när dagen är slut.

   Svara

 • Elin

  |

  Jag slänger in en fråga här men om du har allt för mycket att göra behöver du inte svara ? Jag och min man ska till Helsingborg i helgen (vi ska bo på The Vault Hotel) och jag undrar om du har några restaurangtips? Vi gillar det mesta men asiatiskt (gärna japanskt), pasta, en god köttbit eller tapas är väl favoriterna. Har du några tips på var man äter bäst? Vi tänkte även ta båten över till Helsingør på lördagen. Finns det nåt bra ställe att äta lunch på där?
  /Elin

  Svara

  • Anna

   |

   Tipsar om mathallen i Helsingør, ligger borta vid Kronborg typ, vid museet(?).

   Ät inte på Paolos i Hbg, största besvikelsen någonsin. Pizzorna smakade NOLL!

   Annars är Helsingborg en favoritstad! ?

   Svara

   • Elin

    |

    Tack Anna! ?

    Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej! Hoppas allt går bra. 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Hej
  Jag tror jag slarvade bort min tidigare kommentar. ? Men jag undrar vilka dina bästa restaurangtips är i Helsingborg? Gärna mysigt och absolut inte hög musik. Vi äter det mesta och ska till Helsingborg i helgen (vi bor på the Vault).

  Svara

  • Egoina

   |

   Hmmm beror på prisklass, men KOL eller Fira Vin kanske 🙂

   Svara

 • Johanna

  |

  Sminkar du dig när du ska jobba hemifrån? eller skulle du ut och göra något senare? haha random fråga men skulle aldrig själv palla sminka mig när jag är hemma så därför jag blev nyfiken

  Svara

  • Egoina

   |

   Denna bild är från i söndags ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv