Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Lunch på nolltid

I annonssamarbete med Felix

I helgen lurade jag F att jag gjort egen paj till lunch. Han gick på det i en halv minut tills han undrande sa att han aldrig sett att vi har mindre pajformer och då började jag skratta.

 

Jaja, det gick nästan i alla fall. Jag ville gärna höra hans bedömning av smaken när han trodde att det var jag som gjort dem.

 

Vi delade på en Halloumi & Pesto och en Mozzarella & Körsbärstomat och åt med salsa och isbergssallad till. Tycker det är så gott med en tomatsallad till paj. När jag köper en paj på lunchen när jag är på jobbet köper jag med en tomat som jag tärnar och droppar på lite olja, vinäger och salt & peppar. Mmm perfekta lunchen!

 

Han tyckte mycket om dem i alla fall, trots att de inte var lagade av mig. Hans favorit är Mozzarella & Körsbärstomat och min favorit är det nya tillskottet Halloumi & Pesto. Älskar verkligen den smakkombinationen.

Felix väljer råvaror med stor omsorg. Pajerna innehåller svenska ägg, svensk mjölk och är tillagade i Sverige. Båda pajerna har krämig fyllning, välgräddat pajskal och smakrika ostar. Gah, blir hungrig nu när jag skriver det här. Haha.

Se alla pajer här!

 

Dags att äta!

 

Hur sjukt att klockan var 15.00 när dessa bilder togs och det ser nästan svart ut utomhus?

Felix lakto-ovo vegetariska pajer finns att hitta i frysdisken och värms på 3,5 minuter i micron eller 25 minuter i ugnen. Perfekta till en snabb och mättande lunch!

 

79 gillar

Kommentarer (2)

  • Robert

    |

    Älskar pajer. Smarrigt! 😉

    Svara

  • Sille

    |

    Regina! Du som är så grym på olika lekar och aktiviteter, kan inte du ge tips eller göra något inlägg med tips på saker att göra på en nyårsfest? 😀

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv