Follow my blog with Bloglovin

Onsdagshej

 

Bild från dagens lunchpromenad! Något av det bästa med mitt jobb är friheten och alla förmåner vi har. Exempelvis får vi lov att träna två timmar i veckan på arbetstid. Jag har ju varit förkyld mer eller mindre sedan jag började, så jag har inte kommit igång med någon träning. Men jag brukar passa på att ta promenader i alla fall. Guld värt.

Någon frågade hur jag får ihop allt nu när jag jobbar heltid och alltså det sjuka är att det känns som att jag har mer tid över? Är ju såklart trött i huvudet som man är i början och orkar inte lika mycket som annars.

Men i ren tid är det inga problem alls. Jag har förtroendetid vilket i princip innebär att jag kan jobba var och när jag vill så länge jag kommer på alla möten och gör det jag ska. Det gör det tusen gånger lättare för mig att få ihop allt och då jag ser mig själv som en väldigt effektiv person (hehe) betyder det också att jag inte sitter av en massa tid ”bara för att”.

Men nog om det. Känns svintråkigt för er att jag babblar om mitt jobb. Eller? Nu blir det AW! Skulle egentligen träffa Hannah, men det blir inställt så jag drar med F istället ?

 

136 gillar

Kommentarer (7)

 • Amanda

  |

  Nej, love it! Jag uppskattar mer “smarta” inlägg som inte “bara” handlar om smink och inredning!

  Hehe tänker på Joey och “sorry” när jag gör så många “”

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Sarah

  |

  Förtroendetid kan vara det bästa jag någonsin har hört! Där jag jobbar kör vi fortfarande stämpelklocka, både när vi börjar/slutar och när vi har lunch/fika. Blir galen på det där. Värst av allt är det i perioder då vi har mindre att göra och man ändå måste ”sitta av” sina åtta timmar. Anser att jag är fullt kapabel att ansvara för att få jobbet gjort. Borde kvitta hur många timmar jag sitter på min stol…
  Låter som att du har en jättebra arbetsgivare! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Det känns som framtiden att ha det så (vad gäller jobb där det funkar såklart). Tror till och med att det gör att man presterar bättre! 🙂

   Svara

 • Lina

  |

  Jag gillar jobb-inläggen! Låter som du trivs på jobbet ?

  Svara

 • Robert

  |

  Hej! Det viktiga är ju att man gör det jobb man skall göra. Inte var man sitter. 😉

  Svara

 • Johanna

  |

  Är detta Ängelholm månne?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv