Follow my blog with Bloglovin

Den perfekta basen

Innehåller annonslänkar.

 

Jag får ge bassmink lite extra kärlek nu när jag inte får lov att sminka ögonen på en stund. Därav detta inlägg med mina smink-favoriter för den perfekta basen! De flesta produkterna har jag nog redan visat och skrivit om, men tänker det kan vara kul ändå att veta vad som är mina favoriter just nu.

 

Först ut primers. Beauty Flash balm från Clarins är magisk. Har varit lite skeptisk till den då jag inte gillar ros-doften den har, men det är taskigt av mig att döma den på grund av det, för den gör verkligen sitt jobb. Man kan dessutom använda den som ansiktsmask! En annan superfavorit är Primerizer från Smashbox. Ett måste till torrisar.

 

Dags för foundation. Sedan jag provade denna CC-cream från Lumene har jag inte använt något annat. Jag tycker den är så lätt att jobba med, lägger sig fint utan ansträngning och täcker lagom mycket. Älskar den.

Jag har letat land och rike runt efter exakt en sån här foundationborste och hittade den äntligen för några veckor sedan. Den är perfekt tycker jag. Förstår inte varför alla foundationborstar är som breda, hårda penslar. Det blir ju inte snyggt?

 

När det kommer till concealer – spara era pengar och köp den här! Fit me från Maybelline är minst lika bra som de dyra varianterna. Om inte bättre?

 

Och slutligen puder. Jag har använt Bare minerals i tio år och älskar det fortfarande. Då byggde jag upp mineralpudret till en täckande bas, men idag använder jag det mer som en finish. Jag använder det även till att täcka finnar och små röda områden med. Tycker faktiskt att det blir bättre än att använda flytande concealer till det. Flytande concealer använder jag endast under ögonen.

Jag brukar använda transparent puder också i T-zonen, men har ingen favorit just nu så den fick inte vara med. Sist men inte minst såklart mitt älskade kompaktpuder från Max Factor som alltid är med i väskan så att jag kan toucha up under dagen. Bästa pudret!

?

62 gillar

Kommentarer (13)

 • C

  |

  Kul inlägg! Jag har testat många concealer, fit me var länge min favorit tills jag testade den från Maybelline som har som en lite kudde längst ut och så skruvar man på den för att få fram concealer. Den är den bästa jag har testat ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Har den också! Gillar den ??

   Svara

 • Robert

  |

  Håller med om allt! Mycket bra grejer det där. 😉

  Svara

 • Josefine

  |

  Kul med såna här inlägg! ? du skulle inte vilja visa dina hudvårdsprodukter också? Och rutin ? sånt är alltid skoj att läsa tycker jag???

  Svara

 • Jeanette

  |

  Det kan inte vara eyelinern som gör att du får en vagel då? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Kanske. Men jag har haft två vaglar i mitt liv och då använder jag eyeliner typ varje dag. Det är väl inte så mycket ändå? Bara störigt att de blivit inkapslade varje gång ?

   Svara

  • Ida

   |

   Jag fick vaglar hela tiden innan (typ 1 gång i månaden) slutade sen helt med mascara/ögonskugga och jag har inte haft en enda sen dess ? färgar ögonfransarna då och då och sen vänjer man sig rätt fort vid att inte ha något smink vid ögonen??‍♀️ Lägger mer fokus på att sminka andra delar av ansiktet hehe

   Svara

 • Josefin

  |

  Tack för tips om borste och foundation. Litar på din expertis (hehe) och har beställt båda ✌??

  Svara

  • Egoina

   |

   Hoppas du blir nöjd! ☺️

   Svara

 • Annie

  |

  Hej,
  tack för en rolig blogg 🙂
  Vill bara tipsa om ett bra puder. Skin Perfecting Veil från Palina.

  Svara

 • Katarina

  |

  Fit me är jättebra men varning för att den svarta märkningen på förpackningen släpper efter ett tag och det är lätt att råka kleta svarta fingrar i ansiktet efter att hållt i den.

  Svara

 • En annan Regina

  |

  Lumene CC – check, Expert face brush – check, Fit me concealer – check, avsluta med mineralsmink – check (dock Tikei!)… och just den Max Factor var en stor favorit förr… Rätt eniga ändå 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha bra smak! Gillar också Tikei ☺️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv