Follow my blog with Bloglovin

Lördagen hittills

Idag blev det frukost på McDonalds. F åt frukost där för första gången för någon månad sedan och har pratat om den nonstop sedan dess. Han var så imponerad!

 

Måste säga att jag blev rätt imponerad jag med.

 

Sen blev det lördagspromenad i Råådalen. Vi kom fram till att vi inte varit här på fyra år. Att promenera här var nämligen något av det första vi gjorde när vi träffades och det är fyra år sedan.

 

Då tänkte jag att ”här kan man ju ta coola outfitbilder”. Hade ju inte tänkt på det inför denna promenad. Men man får göra vad man kan.

 

Vi gick en lagom lång runda, vinkade hejdå till kossorna och begav oss vidare.

 

Till systemet och några andra ärenden. Mindre än en vecka till jag äntligen(!) får fixa mitt öga.

Tror ni mitt ögonlock kommer hänga efteråt btw? Jag tror ? Rättar sånt till sig/ drar ihop sig?

 

Sen blev det fika hos F’s mamma. Vi googlade gulliga hundraser och tittade på folk som målade på youtube.

Nu är vi hemma igen och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska vi på middag!

 

98 gillar

Kommentarer (10)

 • Erika

  |

  Jag har också opererat en vagel och det hängde ingenting efteråt, dock kan jag ibland fortfarande se liite skillnad på ögonlocken men inte alls så det stör ☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   Skönt att höra!

   Svara

 • Eva

  |

  Hej!
  Jag opererade bort min vagel för ett antal år sedan och jag fick tillbaka normala ögonlock. Jag hade vagelkula både över och nedre ögonlock. Men operationen var jobbig, lokalbedövning och när läkaren skrapar bort kulan med en skalpell….jag kommer alltid komma ihåg det och musiken som spelades i bakgrunden. Men så skönt och få bort den/dom.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej!! ? Men skönt det blev bra sen ?

   Svara

 • Robert

  |

  Gah! Hoppas du blir av med den där. Ordnar sig säkert. 😛

  Svara

 • Alice

  |

  Vet inte säkert men kroppen är väldigt cool och smart och anpassar sig hela tiden efter nya omständigheter. Tror faktiskt att ögat kommer anpassa sig snabbt igen efteråt. Vet dock inte säkert, har mest jobbat med lite större organ, men vet att en mage som varit uttänjd med vätska r/t icke fungerande lever som töms på typ 12 liter vätska en eftermiddag studsar tillbaka snabbt. Då borde ögonlocket ha samma elasticitet tänker jag!
  Mvh trött och förvirrad sjuksköterska

  Svara

 • Emma

  |

  Läste någonstans att om man har lätt för att få vaglar bör man inte använda eyeliner ofta. Tänkte på dig då. Men vet ju inte helt säkert ifall det är det som orsakat det för dig. Något att tänka på iaf 🙂 Hoppas det blir bra när du äntligen får bort den.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej ?? Har iofs ”bara” haft vagel två gånger i mitt liv. Vet inte om det är lite eller mycket. Men den har kapslats in varje gång ?

   Svara

 • Lovisa

  |

  Huden är elastisk där, du är ung och kroppen är fantastisk. Tror inte det kommer hänga faktiskt. Men måste fråga om du eller läkaren vet hur den uppstått, om en kan göra något för att motverka tänker jag. Hur som, ”krya på dig” eller vad man säger ?

  Ååh nej nu blev det som Joey där med ”” men du fattar ?❤️

  Svara

 • Sigg

  |

  Tycker såå synd om dig med ögat. Ser så jobbigt ut men det kanske syns mer än det känns? Skönt att du snart blir av med det. Du kanske kan boka in en ny tid om nått år med en gång;)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv