Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Min sista riktiga dag på jobbet var KAOS. Fy tusan. Allt gick fel och jag var så frustrerad. Kanske min värsta jobbdag någonsin faktiskt. Var först lite ledsen över att det blev så. Men det kanske är bra? Det hjälper ju min separationsångest i alla fall. Lättare att lämna med den känslan.

Jag var mos i hjärnan när jag kom hem och övertalade F på telefon (som var i affären för att köpa ingredienser till dagens middag) att vi skulle köpa pizza istället. Fick min vilja. Sen när jag skulle hämta pizzan var pizzakillen så gullig och lät mig ta hur många såser och sallader jag ville gratis. Min gräns gick vid två av varje sen skämdes jag. Haha.

Ska ha överlämning imorgon, fredag och på tisdag. Sen slutar jag. Jag har ju slutat en gång tidigare, men denna gång är det på riktgt-på riktigt då jag har ett annat jobb. Så märklig känsla efter 4 år. Inte bara att inte träffa alla, men det är så många saker som jag har börjat bry mig om som jag inte har någon insikt i längre. Som antal beställningar per dag eller ROI:n på annonserna. Kommer bli så konstigt.

 

95 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Det kommer nog gå över när du börjar på det nya och får annat att tänka på. 🙂

  Svara

 • Madde

  |

  Har du varit där i 4 år redan?! ?

  Svara

 • Linn

  |

  TACK för att du skriver om separationsångest och svårigheter att sluta på en arbetsplats, trots roligt nytt jobb som väntar. Jag är i samma sits, slutar om några veckor. Ska bli JÄTTESKÖNT pga är så trött på mina arbetsuppgifter och har jobbat rätt länge med det här. Mitt nya jobb är så spännnade och jag är så taggad!! Men det känns ändå rätt sorgligt på något sätt? Fasar inför avtackningen då det kan bli rätt känslosamt. Åter igen, TACK för att du skriver om sånt här! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️?

   Svara

 • Cecilia

  |

  Hej. Detta tillhör inte direkt ditt inlägg men jag har köpt samma lampa från Mio som du har ovanför ditt matbord. Jag undrar vad för glödlampor du har till lampan? Jag hittar inga större runda glödlampor som har E14 ingång. Lycka till på nya jobbet!! ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv