Follow my blog with Bloglovin

Antiklimax, gula naglar & Celine Dion

Förra veckan summerad:

Veckans antiklimax: Vi hade matkasse förra veckan också. Den skulle levereras ganska sent i måndags och vi övervägde om vi skulle fixa något annat då det skulle bli sent att äta, men bestämde oss för att vänta. Vi tänkte att det var värt att vänta på då rätterna brukar vara sååå goda. Kassen kom kvart i 9 och hungriga och irriterade slängde vi ihop den snabbaste rätten. Förstå besvikelsen när det inte var gott överhuvudtaget.

 

Minipizza med potatis, grekisk yoghurt, lök, kapris och zucchinisallad. Ingredienserna är ju goda, men tillsammans såhär blev det magplask. Man ska inte säga äckligt om mat, men det här var fan äckligt. Usch vilket antiklimax.

 

Veckans störiga: På tal om matkassen var en av rätterna en indisk gryta där vi gjorde currypaste på färsk gurkmeja. Jag hackade den och sedan dess har mina naglar varit gula. Jag har som tur är svartmålade naglar just nu, men under naglarna och nagelbanden är gula och det går inte bort! Ser ju lagom fräscht ut.

 

Veckans paket: Fick två ätbara paket:

 

Nyheter från Cloetta…

 

…och nötter från Talanda. Visste ni att nötter ska förvaras i kylen? Jag visste inte det. Har fått ett utskick från Talanda tidigare (äääälskar deras bars), men då förvarade jag det i skafferiet och allt härsknade. Så nu åkte det in i kylen direkt!

 

Veckans unn: Unnade mig en julkalender i år! Jag har ju provat de flesta och i år ska jag prova Glossybox. Längtar till december nu!!! Ska bli så kul att prova nytt och få nya favoriter.

 

Veckans bästa: Skrev ju på kontraktet! Så skönt att få det svart på vitt också. Jag skrev förresten på online. Inte helt samma känsla om jag ska vara ärlig, men dagens teknik är imponerande.

 

Veckans roligaste: Måste ändå vara denna konversation jag och Caroline hade i en grupp där hon frågade om någon vill gå på Celine Dion konsert med henne:

 

?

127 gillar

Kommentarer (18)

 • Jenny

  |

  Åh, du måste gå på konserten! Jag & två av mina systrar var på Celine Dion i Stocholm för nåt år sen,magiskt!?

  Svara

 • Hanna

  |

  Är mest imponerad att ni kunde på långa Celine Dion-texter! ?

  Svara

 • Hanna

  |

  MÅNGA. inte långa. ?‍♀️

  Svara

  • Granada

   |

   ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

   Svara

 • My

  |

  Åh så fint att du unnar dig en adventskalender! Funderar också skarpt på det. Men vet inte, hatar spoilers och tycker det är dålig stil att öppna upp och avslöja innehållet såhär tidigt. Ibland på storys och ibland på hela videos på youtube. Hur känner du? Vissa kanske behöver spara innan man kan köpa dem, kan man inte bara lägga upp ett klipp efter nyår typ så kan man få omdömen då också ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Kommer undvika spoilers så gott det går. Vill bli överraskad ?

   Svara

  • Julia

   |

   Haha åh! Tycker precis tvärtom, älskar att titta på när folk öppnar kalendrar. Kalendrarna är sjukt dyra och jag har inte riktigt dom pengarna att lägga om jag inte vet att jag kommer använda det. Förra året hade jag rituals och har fortfarande väldigt mycket grejer som står oanvända… Funderar på body shops stora i år och har därför kollat på video för att se vad som var i! När det väl närmar sig december har jag redan glömt vad det var, så blir en överraskning ändå haha.

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, åt det sista där. Ingen jätteexpert på Celine Dion men jag tror jag fattade. 😉

  Svara

 • Lina

  |

  Åh, funderar också på att unna mig kalender. Tänker på bodyshops stora, den ska vara något utöver det vanliga i år sägs det och otroligt prisvärd. Sett att folk redan öppnar på Youtube, vägrar titta utifall att jag bestämmer mig för att köpa.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh så spännande! Jag kan kolla spoilers och sen säga om den är värd det eller inte ?

   Svara

  • Jessica

   |

   Jag har sett när dom öppnar årets stora kalender från Youtube och jag tycker absolut att den är värd det! 😀 Hade jag haft råd så hade jag köpt en. Har du råd så löp och kööööp 😀

   Svara

 • ab

  |

  Tror det är potatisen som gör att pizzan inte funkar.

  Svara

 • Simona

  |

  Haha, dör på Celine Dion-konversationen! ?

  Svara

 • Agnes

  |

  potatis & lök på pizza som är så gott! bli nyfiken på vad som va äckligt.. kanske att det saknades ost? eller du kanske glömde skriva det bara. här har du iaf ett suupergott recept på pizza m potatis & lök.. https://www.koket.se/flatbread-pizza-med-potatis-och-parmesan . lovar att det är värt att prova. alla jag bjudit den på älskar den

  Svara

 • Felicia

  |

  Vill ha recension av vattenmelongodiset! Ser gott ut, speciellt om det är sötsyrligt

  Svara

  • Tuva

   |

   Jag tycker det ser ut som dom man kan köpa vid plockgodiset. Älskar dom!

   Svara

 • Matilda

  |

  Vad sjukt att man kan tycka så olika! Jag hade samma kasse, gillade alla rätter och nästan främst zucchinisalladen i denna? Överlag gillade jag faktiskt hela rätten med, mums ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Vaaa. Vi kanske gjorde fel? För alla ingredienser är ju egentligen goda. Men vi tyckte att det blev torrt, konstigt och att salvian var så himla skarp typ. Ni kanske också fick andra pizzabottnar? För våra var INTE goda. Supertjocka och torra. Haha.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv