Follow my blog with Bloglovin

20 igen

 

Jag känner mig som 20 igen idag. Förutom att jag har nackspärr som får mig att känna mig som 100 år. Om någon har tips på hur man får bort det snabbt så tipsa gärna. Håller på att bli galen, har så ont. Haft ont sedan i onsdags.

I alla fall. Exakt såhär såg mina lördagar ut när jag var 20. Sov länge, god frukost, göra ingenting, springa till systemet precis innan de stänger, lång dusch med hårinpackning, ansiktsmask och göra mig i ordning i två timmar. Tada klar! Nu ska jag till Emelina på tjejmiddag. Till skillnad för hur det var för tio år sedan kommer det vara bebisar där och kvällen kommer inte sluta på en nattklubb. Haha. Men ska bli mysigt.

Ha en trevlig kväll!

 

108 gillar

Kommentarer (14)

 • Robert

  |

  Myspys. 😉

  Svara

 • Mila

  |

  Mot nackspärr rekommenderar jag att du tar Alvedon eller Ipren. När du är smärtstillad är det lättare att röra på sig så det ”lossnar”.
  Ha en trevlig kväll! 🙂

  Svara

 • Mia

  |

  Värmekudde! Hade samma idag, gick bort bums! ??‍♀️

  Svara

 • Annie

  |

  Jag har ett tips!! Tryck ansiktet mot din hand så hårt du kan, liksom pressa huvudet mot handen på den sida där du har ont. Såg tipset i den här videon för flera år sedan, det är så bra! 🙂

  Svara

 • Emilia

  |

  Usch nackspärr är ett fruktansvärt! Ett besök hos min naprapat Robin på Nordic Refit, det gör susen!

  Svara

 • Lisa

  |

  Kur med Naproxen för att dämpa inflammationen och minska smärtan. Paraflex muskelavslappnande om du kan få tag i det (receptbelagt), och värmekudde och den övningen som tipsades om ovan! ?????? Och massage eller naprapat om du vill lägga mer pengar på det! Det viktigaste är att det ska göra mindre ont och kännas mindre stelt, för annars blir det en ond cirkel.

  Svara

 • Lisa

  |

  Tillägg: även tandläkare kan skriva ut till exempel paraflex! Om det råkar vara dags för ett besök 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej! Är utbildad massageterapeut och alla tips du fått redan är toppen. Värme och FÖRSIKTIG rörelse. Kanske kan be om lätt massage av din sambo? ?

  Svara

 • Sofia

  |

  Vart kommer den fina klänningen från? Jag har för mig att du visat den förut men jag kan inte hitta inlägget.

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från H&M ?

   Svara

 • Anneli

  |

  Smörja in med ipren hjälper verkligen mig varje gång! Eller voltaren, men det är tydligen ämnen som är dåliga för fiskar i det, ett ämne som inte finns i ipren 😀

  Svara

 • Krista

  |

  Kiropraktor/naprapat ? Iaf för mig reducerar det ontet med flera dar så lätt värt.

  Svara

 • Natalie

  |

  Om inte värktabletter eller vetekudde hjälper skulle jag ärligt gå till en naprapat. Det gör jag tillslut om min nackspärr eller ont inte försvinner efter ett par dagar. Brukar tänka, varför gå runt och ha ont när det kan avhjälpas av en naprapat.

  Svara

 • Sandra

  |

  Haha, orkar inte. Skrattade as högt åt detta, vet inte hur många dagar jag känner som du. Ung fast med en 100 årings nacke eller rygg. ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv