Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

TORSDAGSLISTA

Hittade en lista hos Spiderchick som jag lånar!

 

Beroende av?

Linsbågar, torrschampo och yoghurt från Lidl.

 

Vem behöver du mest just nu?

Hmmm Meredith i Greys typ? Nädå, behöver ingen. Mig själv.

 

Vad tror folk om dig?

Att jag är PK.

 

Stämmer det?

Ja. Det gör väl det. Jag vill vara en bra, god och rimlig person. Men kanske verkar mer så än det faktiskt är. Över 10 år på sociala medier har ju lärt mig hur man undviker stormar så gott som det går. Jag ska öva på det, att försöka vara lite mindre rätt och lite mer människa.

 

 

Vad får du oftast komplimanger för?

Av er att jag är rolig/vettig/klok/bra (så snälla) och IRL mina naglar och mitt hår.

 

Brukar du skratta för dig själv?

Nej, det sker sällan FÖRUTOM när jag ser ett gulligt djur. Då låter det såhär: Åhhhhåhåhåahahaaaahaha.

 

Hur svarar du i telefon?

Jag svarar inte i telefon.

Jo okej. Ibland. Är det mamma eller F svarar jag ”Heeej” (ganska tillgjort), är det ett formellt samtal jag väntar på (måste veta vem som ska ringa och när, annars svarar jag inte) svarar jag ”Hej, det är Regina”.

 

Vem ringde dig senast?

Min chef som ville lösa en akut nyhetsbrev-fråga.

 

Antal timmar sömn inatt?

9 tror jag. Jag tycker det är läskigt att tänka på hur länge jag hade lyckats sova om jag låg i ett helt mörkt och ljudisolerat rum. Jag hade kanske aldrig vaknat igen??? Jag väcks ju alltid av något. Alarm på telefonen, byggnadsarbetare eller av F. Hur länge hade jag sovit om ingen hade väckt mig?

 

Brukar du komma i tid?

Ja. Och då snackar vi PRICK i tid. Knappt med några sekunders marginal. Måste vara en superkraft ändå?

 

När mår du bra?

När jag ska gå och lägga mig och vet att jag inte behöver iväg tidigt på något dagen efter. Nog mest för att jag slipper välja vad jag ska ha på mig och lägga fram kläder till dagen efter kom jag på nu? Haha. Nog normalt.

 

 

Var du aktiv i skolan?

Lågstadiet -> mellanstadiet: Oerhört. Räckte upp handen varenda gång jag kunde något (vilket var varenda fråga). Älskade läxor och var frökens favorit.

Högstadiet: Ja, men ville helst vara osynlig. Räckte alltså inte upp handen, men fick alltid bra betyg på prov och arbeten.

Gymnasiet: Första två åren ja. Sista året nej. Hittade något mycket roligare att göra (=bloggen) och skolkade en del. Vilket gjorde min lärare sjukt förvirrade med hur de skulle bemöta det hela då jag fortfarande skrev MVG på alla prov.

 

Favoritdryck på morgonen?

Kaffe eller juice.

 

Är du blyg?

Mja. Jag är nog det i den mån att jag inte tycker om att stå i centrum, särskilt inte bland människor jag inte känner. Men till skillnad från högstadiet så kan jag om jag måste. Jag tycker om att smälta intryck och lära känna min omgivning innan jag tar plats. Men jag kan.

 

Sysslar du med någon idrott?

Haha nej. Men försöker gå mina 10.000 steg om dagen i alla fall.

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Nej. Verkligen inte. Tror absolut inte att jag har förmågan att se vem skulle vara en bra match för mig och tror noll sekunder på att kärlek kan utvecklas bara för att man tittar på varandra. Attraktion kallas det. Kärlek vid första kyssen – det tror jag på däremot. Klickar den första kyssen och man vill ha mer vet man att man är man biologiskt kompatibla. För ärligt, en person kan vara hur attraktiv som helst, men om inte kyssen funkar så funkar den inte. Sen är ju inte fysisk kemi allt såklart, men ändå en stor viktig del.

 

103 gillar

Kommentarer (14)

 • Anna

  |

  Vad är det för yoghurt ? Brukar handla på Lidl men det blir alltid de små färgglada förpackningarna ?

  Svara

 • Jennifer

  |

  Jag trodde inte heller på kärlek vid första ögonkastet – tills jag träffade min nuvarande. När han såg mig i ögonen och sträckte fram sin hand för att presentera sig, då visste jag redan då att det skulle bli vi. Blev helt störtförälskad och det har bara växt och växt sedan dess. Ringde mamma och vänner redan dagen efter och sa att jag hade träffat den jag vill spendera resten av mitt liv med. Trots att jag redan i början kände mig kärare än vad jag någonsin upplevt, blir det starkare för var dag som går! Så nog finns det!

  Men med det sagt så menar jag inte att det är sämre på något annat sätt. Man kan bli kär från första sekund, kär efter 15 år som vänner, kär efter ett par månader. All kärlek är olika, men all kärlek är lika bra :))

  Svara

  • Egoina

   |

   Men woow! Vill höra mer om det här. Alla jag känt så med har visat sig vara douchebags. Så antingen har du haft tur, eller så är jag sjukt dålig på sånt och kan ej urskilja ?

   Svara

   • Mila

    |

    2007 var jag utomlands, några killar hörde mig tala svenska och ropade ”Hej!” från en balkong på hotellet. Jag gick dit och presenterade mig och med en av killarna var det som om tiden stannade när vi skakade hand. Blev dödskär på en röd sekund. Ett år senare möttes vi igen och blev tillsammans. Var så kär så jag inte kunde sova utan ville bara titta på honom 24/7 …Sedan visade han sig vara en tvättäkta skitstövel som ljög och utnyttjade mig. 🙂 Känslor är luriga!

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha! Det är min erfarenhet också ??

     Svara

   • Linnea

    |

    Såg min fästman första gången för 11 år sedan. Direkt jag såg honom så visste jag att det var han jag skulle vara med. Jag kan inte säga att jag blev kär i den sekunden eller ens att jag tyckte att han var den vackraste jag sett, det var mer bara ”men shit, där är ju min kille!”, väldigt skumt egentligen ? Sen hamnade vi på samma examensfirande var han blev tillsammans med en annan tjej och gav mig i princip 0 intresse (han hade alltså inte samma aha-upplevelse som jag ?), jag höll mig dock lugn på avstånd efter det för jag var så säker på att det skulle bli vi tillslut ändå. Två månader senare hade de gjort slut och jag bjöd ut honom på dejt och sen dess är det vi och nästa år gifter vi oss?

    Svara

  • Jenkan

   |

   Jag visste också från första ”hej” att det skulle vara vi två. Nu är vi inne på vårt trettonde år och vårt förhållande är både bättre och sämre än vad det nånsin varit. Vi har två små barn och ett hus som ska renoveras. Mitt i allt det dog min pappa plötsligt förra året och jag blev nog (har jag förstått nu senaste månaderna) rätt så deprimerad. Men samtidigt är vi verkligen superlyckliga och tacksamma ❤️

   Men trots allt, både glädje och sorg, vet jag att det är vi två som hör ihop! Jag visste det då (när jag var 16) och vet det nu ?

   Svara

 • Robert

  |

  Måste vara nästan exakt 10 år sen jag började kommentera i din mammas blogg kom jag på. 😉 Minns att hon visade hur man skall laga en maträtt men sen minns jag att min första kommentar var att jag skällde på henne för att hon hade dissat en man efter tio sekunder eller nåt, haha. Sen hade hon ju kommenterat i min grannes blogg också. Minns inte allt. 😉 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ?

   Svara

 • Sofia

  |

  Men guuud, jag är prick likadan vad gäller telefonen!!!! RING FÖR SÖREN INTE MIG!!! Men varför är det så??:( haha. Jag har försökt resonera fram en rimlig förklaring men jag vet inte??? SNÄLLA säg att du vet eller iaf har en grym Regina-analys om varför man är sån trevlig typ:):):)

  Svara

 • Sandra

  |

  Stod i kön till en nattklubb för snart 8 år sen, såg en kille som stod med sina kompisar en bit ifrån (de försökte nog avgöra om det var värt att gå in pga sjukt lång kö den kvällen). Sa till min kompis ”han ska jag ha!”, snart kommer vårat andra barn så ja.. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • S

  |

  Som följdfråga på kärlek vid första ögonkastet och kemi i första kyssen:
  Hur vet man om personen man dejtar är rätt att fortsätta dejta? Jag tycker det är så svårt att dejta via t.ex. Tinder för att det är svårt att efter en dejt veta om det är värt att bygga vidare på, efter en första dejt ofta är rätt stel och nervös. Visst att man märker om det är lättsam stämning och man kan samtala med varandra på ett bra sätt, men hur vet man om man någon gång kommer få det där ”klicket”? Så vårt tycker jag, så det skulle vara kul att höra vad du tycker eller har för erfarenheter. När vet man och när vet man inte?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv