Follow my blog with Bloglovin

De ultimata bootsen

I annonssamarbete med Ellos

 

Något som saknats i min skogarderob är livets boots. Vad är det då? Jo! Ett par svarta boots som är sköna att gå i och som kan användas både på jobbet och på fest. Ni vet såna som ”funkar till allt” och alla tillfällen på vinterhalvåret.

 

Jag har hittat dem! Älskar allt med dessa. Den slimmade designen, den något spetsiga tån och klackhöjden.

Jag minns tiden då jag staplade runt i 12 cm klackar. Eh no more. Men jag gillar ändå känslan av lite klack. 5,5 cm är dessa och det är perfekt enligt mig. Känner mig så SNYGG med dem. De gör liksom varenda outfit? Plus att de är sköna att ha på sig. Jag skulle rekommendera att gå upp en storlek om man är mitt emellan storlekar. Jag brukar variera mellan 38 och 39, men fick ha 39 i dessa. Jaha sluta babbla Regina och länka dom då?? Ja oj sorry. Här kommer länk!

 

Svarta stövlar // bruna boots // sneakers // svarta boots

Här kommer lite andra favoriter från Agnes Cecilia. Mocka och djurprint är ju så snyggt.

Och hallå! Om ni är sugna på ett par skor kan ni använda rabattkoden 405438 för 30% rabatt på dyraste varan (ej möbler)! Gäller på ordinarie priser inklusive externa varumärken förutom vissa undantag (läs villkoren hos Ellos).

Klicka HÄR för att komma till Ellos!

 

PUSS!

65 gillar

Kommentarer (16)

 • Julia

  |

  Omg VAR har du köpt kappan? Sååå fin!!

  Svara

  • Egoina

   |

   H&M ?

   Svara

 • Jag

  |

  Såg reklambannern och läste sedan ”De ultimata boobsen”, tänkte ”herregud, nu har hon tappat det helt. Gör människan reklam för plastikoperationer?!???!”

  Ska nog ta på mig glasögonen -_-

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

  • Jessica

   |

   Läste samma sak ?

   Svara

  • Robert

   |

   ?

   Svara

 • Robert

  |

  Så snygga! Tror aldrig jag har mätt mina skoklackar men det kanske kunde vara ett spännande projekt. 😉

  Svara

 • Cissi

  |

  Grymt snygga skor! Hittade mins drömboots från Ecco för några år sedan, både bästa kompisen och min mamma har försökt knycka dem ?.

  Måste bara tillägga att jag gillar dina samarbeten, de känns genuina och inte som ”alla andra som är som en mall” villket gör dem lockande även om jag inte behöver fler saker/kläder/skor ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh älskar när man hittar något perfekt! ?

   Tack vad glad jag blir! ? Det finns inte alltid tid/möjlighet att göra det så bra som jag skulle vilja, men försöker verkligen. Sen väljer jag såklart saker jag på riktigt gillar ☺️

   Svara

 • Josefine

  |

  MEN vad snygga boots! Hade liknande för ett par år sedan och använde tills de trillade sönder, har sedan dess sökt med ljus och lykta efter liknande. Gissa hur besviken jag blev när jag såg att dessa från Ellos bara görs till storlek 41 och jag är en långfotad person som behöver storlek 42 🙁 *gråter*

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej vad synd!! Dåligt ju ?

   Svara

 • Natalie

  |

  Hej! Skorna ser jättesnygga ut! Mina sånna liknande boots från vagabond håller på att falla sönder snart så letar efter nya. Dock hade dessa skor en recension på Ellos hemsida att de knarrar. Stämmer det?

  Svara

  • Egoina

   |

   Mina knarrar inte! Inte märkt det än iaf 🙂

   Svara

 • Susanne

  |

  Koden funkar inte? Det står att man inte uppfyller kraven ?

  Svara

 • Ulrika

  |

  Haha det faktum att jag scrollade förbi för att komma till mitt senast lästa inlägg och tyckte i farten att det stod ”de perfekta boobsen” ???

  Svara

 • Malin

  |

  Bilderna vid trappan gör att det ser ut som att du är i London, härligt ställe att fota på! 😉 Jag gillar verkligen bootsen och fick nu en påminnelse att jag måste börja leta efter ett par nya då mitt senaste Tamaris köp för 3 år sedan börjar bli lite slitna då jag använder dom så himla mycket. Skulle vara kul att kunna byta och även använda ett annat par så att jag inte sliter sönder mina nuvarande! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv