Follow my blog with Bloglovin

Fredag till söndag

Helgen började här! Jag ville fira mitt nya jobb med take out och bubbel.

 

På tal om att fira har jag faktiskt inte formellt signat jobbet än. När det är gjort ska jag fira ännu en gång. Man kan ju faktiskt inte fira för mycket.

Sen såg vi Idol, lyssnade på 90-tals hits och kröp ner i sängen.

 

Sen blev det lördag morgon och här sitter en nyduschad mycket trött tjej med knäcke i högsta hugg. Godmorgon folket!

 

Låt mig presentera min absoluta favoritfrukost just nu: knäckebröd med ost. Behöver inget mer. Man kan inte påstå att jag är svår i alla fall.

Vi har fått en hang up på lemonad förresten! Ja, vi kom ju på att det smakar (nästan) lika gott utan alkohol i. Haha. Tror min lever tackar för den insikten. Så nu dricker vi egengjord lemonad mest hela tiden. Till frukost är det nice att ha mindre socker i och göra den riktigt sur. Och såklart massa fruktkött i. Mmmm.

 

Jag sminkade mig, plattade håret och kammade lugg över vageln och sen åkte vi till Ikea.

 

Vi skulle lämna tillbaka några saker vi köpt till garderoben som blev fel och som bara har stått i förrådet i några månader.

Visste ni att Ikea har 365 dagars öppet köp? Blev så chockad. Dessutom fick jag tillgodokvitto trots att jag slarvat bort mitt kvitto. Sjukaste servicen. Jag förväntade mig inte att få någonting, tänkte bara lämna tillbaka sakerna för att vara snäll.

 

Sen åt vi middag hos F’s mamma och hans syskonbarn som också var där ville leka frisör. Läs: borsta mitt hår i två timmar. Bästa leken någonsin. Måtte hon aldrig växa upp.

 

Sen blev det söndag. Vaknade och var irriterad eftersom jag vaknat av och till hela natten på grund av dumma fartyg som tutat, tutat och tutaaaat. Sen tittade jag ut genom fönstret och såg hela staden täckas av en dimma. Tyckte synd om fartygen då. De kunde ju inte sett någonting.

 

F drog och meckade och jag åkte till Ikea. Igen. Vi köpte nämligen nya kuddar som blev fel, så jag åkte tillbaka och bytte.

 

Och åt firre.

 

Sen åkte jag hem, såg ett klipp på Youtube med Therese Lindgren när hon prickade av saker på sin to do-lista och jag blev så inspirerad att jag började rensa hemma och skaffa bättre system på saker.

Insåg att jag har en hel låda full med doftljus. Dessutom har jag en massa obrända som står framme. Förstår inte varför jag har ett sånt samlarbeteende när det kommer till doftljus. Jag får skärpa mig. Tur att det är höst nu så att jag kan ta tag i det. Sätter officiellt köpstopp för mig själv vad gäller doftljus 2020.

 

86 gillar

Comments (19)

 • Anna

  |

  Vart kommer kappan som du har på dig på Ikea ifrån? ?

  Reply

 • Robert

  |

  Godmorgon! Såg smarrigt ut det där som F mumsade på. 😉 Mvh /Är det morgon eller kväll? Måste fundera.

  Reply

 • Sara

  |

  Hej! Vad är det för blus från när du var på Ikea, bilden från bilen? Jättefin!

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är en lång skjorta från Lindex ?

   Reply

 • Mikaela

  |

  Jag är så nyfiken på din uppväxt. Jag vill beta mer om vem du är och hur du hade det. Du har berättat mycket om att ni inte hade mycket pengar och den där killen du var kär i. Vad mer gjorde du, vad gillade du? Något du sörjer.

  Reply

 • Malin

  |

  Hej! Är du och F sambo eller särbo nu? Jag och min sambo ska bli särbo. Känns inte alls roligt. Rädd att vi ska glida ifrån varandra och förstår inte var vi ska få tiden till att ses då vi båda har barn samt att han jobbar skift. Hur gick tankarna för er (för visst var ni sambo tidigare iaf)? Liksom, hur gör man?

  Reply

 • Emma

  |

  Hej finaste Regina!
  Jag tror inte att jag har kommenterat förut, kanske någon gång, men jag känner att det är dags att uttrycka hur mycket jag tycker om dig! Jag blir så glad varje gång jag går in på din blogg (förutom när du mår dåligt förstås) och känner igen mig så mycket i dig. Jag följer många influencers till och från, mest för att det är en vana sen många år tillbaka, men du är den enda som jag verkligen kan relatera till. Vi lever ganska lika liv och är i samma ålder. Önskar ibland att vi bodde i samma stad så vi kunde ses på en fika!
  Hur som helst, du är grym och jag är glad att det finns bloggare som dig som inte förställer sig eller fejkar livet för sina följare. Heja dig och grattis till nya jobbet!
  Kram?

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh tack snälla för din fina kommentar. Blir så glad! <3 Önskar också att vi bodde i samma stad, då skulle vi garanterat fikat! Tack för att du följer mig! KRAM! 🙂

   Reply

 • Annie

  |

  Det säger så mycket (positivt) om dig att du lämnar tillbaka en hylla till Ikea bara för att vara snäll ? Själv hade jag försökt sälja den på Tradera, #snål

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Tar gärna åt mig den komplimangen. Men det handlade nog mer om att jag inte orkade ha grejerna ståendes längre och att jag är för lat för att sälja saker. Men vi säger att det bara är för att jag är snäll 😉

   Reply

 • Madelen

  |

  Jag är likadan när det kommer till doftljus. Försökte med köpstopp på det men det fungerade inte, fick någon omvänd effekt och det dök bara fler upp som jag inte kunde motstå (svag karaktär kanske, hehe). Så jag insåg helt enkelt att man inte kan ha för många, punkt! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ja why fight it egentligen 😉

   Reply

 • Claire

  |

  Håller med gällande doftljusen, men har blivit bättre ? var på Mio och såg en sååå fin ljuslykta och var på vippen att köpa den, sen bah ”men jag har ju sååå många som jag inte har plats för, nej Claire!” Och lämnade tillbaka dem ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Bra jobbat ??☺️

   Reply

 • Anna

  |

  Åh herregud, lemonadglasen är mina drömglas!!!!! Finns dessa att köpa någonstans?

  Reply

Leave a comment

Arkiv