Follow my blog with Bloglovin

En onsdagslista

Något som stressar dig?

När man går in någonstans för att beställa mat och knappt hinner titta på menyn innan person bakom disken frågar vad som önskas. Men herregud låt mig titta i två sekunder först CHILLA. En gång blev jag så stressad av detta att jag bara gick.

 

Favoritfärg?

Har börjat älska grönt! Skulle jag måla mitt sovrum idag hade det blivit en dov grön-grå färg istället. Så fint.

 

 

Favoritsak för tillfället?

Min regnjacka. Älskar att jag slipper fundera på om jag ska ta med paraply eller inte. Bara kör regnjackan så är jag safe oavsett. Den andas dock inte vilket gör det hela till ett svettkalas ibland menvaskamangöra.

 

Vad var det senaste du såg tv?

Såg dokumentären Parning igår på svt. Alltså ni måste se! Så naket, genuint och…på riktigt. All credd till huvudpersonerna. Hade aldrig kunnat vara så öppen.

 

Vad drömde du om inatt?

Drömmer att jag går ut/ gå till jobbet/ befinner mig i situationer naken mest hela tiden. Drömmer det minst två gånger i veckan. Enligt drömtydning betyder det att jag är rädd för att blotta mig. Men det tycker jag inte alls stämmer så fattar noll.

 

Vilka hårvårdsprodukter använder du just nu?

Använder schampo och balsam från Lanza. Och deras värmeskydd-serum! Det är nog ett av mina favorit hårvårdsmärken. Sen torrschampo från Batiste såklart. Kan inte överleva utan torrschampo. Har förresten kommit på att det är nice med volym-torrschampo i luggen vilket öppnade en ny värld för mig. Har aldrig använt volym-produkt tidigare : O

 

 

Något som andra älskar, men du inte förstår dig på?

Sockerkaka, Ernst, scones, gröt, Michael Jackson, Harry Potter, frukost i sängen, film-marathon och chokladbollar med pärlsocker.

 

Något du irriterar dig på?

Säljare som använder ens namn. AVSKYR det. Jag känner mig inte mer kompis eller köpbenägen för att du använder mitt namn, snälla bara sluta.

 

Senaste skärmdumpen:

Caroline lade upp bilder på August där han satt inuti en massa saker. Det är det bästa han vet. ”Kanske han var en katt i sitt förra liv”, skrev jag till henne. ”Vadå gör katter det”, frågade hon. Skickade denna skärmdump.

 

94 gillar

Comments (23)

 • Josefine

  |

  Ursäkta men Harry Potter??? KRÄNKT

  Reply

  • Heidi

   |

   Instämmer!

   Reply

 • Hejsan

  |

  Vad är det för modell på nike skorna?

  Reply

 • Mici

  |

  Tips! Har börjat jobba inom hårvårdsbranschen och förstått att Batiste är tydligen sämst. Doftar gott och gör sitt jobb (typ), men kan skada håret såpass att om man bleker/slingar kan håret gå av.
  Om du vill byta skulle jag rekommendera Milkshake (doftar nice!) eller Living Proof, som är dyrt men rengör på riktigt OCH är silikonfria ?
  (Och nej, jobbar inte för de märkena ☺️)

  Reply

 • Ella d.ä

  |

  Åååh, det där med regnjacka… Det började med att jag hade random regnjacka och insåg alla fördelar med det (särskilt som jag cyklar mycket) och det slutade med att jag köpte ett apdyrt funktionsställ som jag “aldrig i hela jävla livet skulle ha på mig”. Men vadå, det var ju rea… OCH jag slapp bli blöt av regnet, SAMTIDIGT som jag inte blev blöt pga brutalsvett heller. Behöver jag säga att jag äääälskar mitt HH-regnställ?!

  Reply

  • Egoina

   |

   Vill också ha ?

   Reply

 • Gill

  |

  Om du får välja vilket underhållningsprogram skulle du vilja vara med i? ? Tänker att bäst i test hade nog passat dig??

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaa hade älskat ? Eller halv 8 hos mig!

   Reply

 • Jag

  |

  Det första jag köpte när jag flyttade till Skåne var en ordentlig regnjacka. Min man (född skåning) varnade mig om att det är höstrusk tio månader om året här nere och det stämmer ju tyvärr.

  Reply

 • Vanessa

  |

  Rekommenderar vind/regnjacka ist, från sportbutik. Inte lika fashion men andas ?

  Reply

 • Mariam

  |

  Hatälskar min regnjacka nu när det ännu är ganska varmt. Blir blöt av mitt eget svett istället för regnet när jag stressar till typ föreläsning (ew) 🙂

  Reply

 • Mila

  |

  Är det många som älskar gröt?! Jag kan iofs tycka det är rätt gott, men inget jag sitter och suktar efter när jag är hungrig eller sugen på något. 😛

  Och ja, Harry Potter… Förstår inte alls besattheten många vuxna (!) har med de böckerna/filmerna. 😮

  Reply

  • Jag

   |

   Älskar både gröt och Harry Potter. Är hyfsat vuxen, dvs asmånga högskolepoäng, gift och 30 fyllda.

   Reply

  • Karolina

   |

   Åh jag älskar gröt så himla mycket. Skulle kunna äta till frukost lunch middag! MEN, den måste ju vara god, absolut inte gjord i mikro tex? blä

   Reply

 • Robert

  |

  Regnjacka som jag borde ha, men aldrig köper, haha. Är inte katter besatta av små utrymmen för att de historiskt har levt så? Känns som jag läst det. 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Måste ha ?

   Reply

 • Sofie

  |

  Apropå naken. Bodde på hotell i somras och precis när jag och maken skulle gå och äta frukost gick brandlarmet. Vi promenerade ut och ställde oss utanför. Såg flera som stod utanför i bara handduk eller morgonrock. Då tänkte jag på dig och att man alltid ska ha kläder när man sover på hotell ??

  Reply

  • Egoina

   |

   ??

   Reply

 • Frida

  |

  Funderar vilken slags restaurang du menar på den första ? Sitter man till bords brukar de, här i alla fall, ta vad man vill ha att dricka och kommer senare tillbaka igen för att fråga om maten. Men är det nåt ställe man beställer över disk så går man väl inte i kön eller ställer sig vid disken om man inte vet vad man ska ha? Blev så fundersam över detta svar, fattar noll ? eller är jag helt tappad? Jag har precis vaknat upp efter att somnat på soffan dagtid så kan vara orsaken ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Menar typ snabbmat/sallad iaf där man går in för att beställa och ta med sig ☺️

   Reply

 • I

  |

  Det där med att säljare osv använder ens namn stör jag mig också på. Jag har extrajobbat lite på ett företag där man ringde till privatpersoner och jag vägrade använda säga ”hej namn”, det kändes inte rätt. Störde mig varje gång jag hörde någon kollega köra på det. Tycker det låter så tillgjort och för personligt.

  Reply

 • Sandra

  |

  Alltså jaaaaaaaa – frukost i sängen = risk för smulor osv = HEMSKT. Och chockladbollar med pärlsocker = för sött! Det ska vara kokos ?

  Reply

Leave a comment

Arkiv