Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tisdagshej

 

Hej från lunchen! Eller selfien är faktiskt tagen vid 10.00-kaffet. Men hej från mig idag.

Idag bjuder Skåne på 30 grader igen. Har på mig kjol vilket kändes helknäppt nu när jag vant mig vid tanken på höst. Gick ut ur dörren och tänkte att det är såhär det känns att gå till jobbet i typ Italien.

I lördags var det exakt 4 år sedan jag träffade Frédéric första gången. Vi hade bestämt dejt på Espresso house och jag köpte en latte och en hasselnötscheesecake och satte mig ner och väntade vid ett bord längst in. Sen kom han och hade köpt exakt samma fika! Jag tänkte då att det här måste vara meant to be, när vi köpt samma fika oberoende av varandra och allt. Nu fyra år senare vet jag att han egentligen inte ens tycker om att fika och aldrig skulle gå till ett café självmant. Haha.

 

156 gillar

Kommentarer (8)

 • Sandra

  |

  Har en likadan kopp! 🙂

  Svara

 • Ellen

  |

  Grattis på 4-årsdagen???

  Svara

  • Egoina

   |

   Inte riktigt 4-års dagen. Men tack ?

   Svara

 • Robert

  |

  Hej! Snygga naglar dessutom dagen till ära. Kanske att de matchar koppen på nåt sätt. 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Förlåt om du fått frågan 10000 gånger tidigare men vart kommer dina fina svarta skor ifrån på första bilden? :O Är de sköna? Vackraste mitt öga skådat i skoväg på år och dar.

  kramiz

  Svara

  • Anna

   |

   Gud förlåt, kommentaren måste hamnat fel, skulle vara till senaste inlägget med samarbetet med Ellos.. Ifall du fattar vad jag menar så är jag evigt tacksam för svar :)))) / mvh trött

   Svara

  • Egoina

   |

   Vagabond! De är jättesköna ??

   Svara

 • M

  |

  Så gulligt med Frédéric! Haha 😀 (Ni kan vara meant to be fast du kommit på att han inte ens gillar att gå och fika!)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv