Måndagssnack

Ska erkänna att det var ganska kämpigt att komma upp imorse. Trodde att väckarklockan tillhörde min dröm och det krävdes fyra omgångar innan jag förstod. Kul att sova bredvid mig : ))

Kunde gärna haft en semestervecka till. Eller tio. Men nu ska vi vara positiva. Ser fram emot:

👉🏼 Att träffa mina kollegor. Att få betalt för att träffa kompisar varje dag måste vara den yttersta formen av lyx.

👉🏼 Att komma in i rutiner. Känner mig 100 år gammal som skriver det, men är ju sant att man mår bättre.

👉🏼 Att laga mat. Har ätit ute varje dag senaste veckan och det är ju lyxigt. Men inser också att jag lagar väldigt god mat själv? Och mindre kött.

👉🏼 Fredagskänsla. När ett glas bubbel inte känns kul längre och bara vanligt vet man att man måste börja jobba igen.

 

Tror jag lyckades peppa mig själv lite ändå. HAPPY MÅNDAG ALLA!

 

Jag och F om några år 🙊

 

88 gillar

Comments (4)

 • Ewe

  |

  “När ett glas bubbel inte känns kul längre”, så bra beskrivning! Jag börjar också jobba idag, kämpa på 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Härligt när ens kollegor är ens kompisar. 😉

  Reply

 • Elin

  |

  Du har nåt att se fram till, F är ju snyggare som äldre än nu!

  Reply

 • Malin

  |

  Så härlig känsla ändå att komma tillbaka med jobbet till😃
  Apropå kollegor har en relationsfråga som jag hoppas få hjälp med. Har en kollega som jag är sjukt intresserad av. Vet att han iaf har känt likadant då vi hörts en hel del och även träffats utanför jobbet. Vi bor dock i olika städer och är egentligen i helt olika faser i livet. Jag var sjukt avvaktande och till och med lite dissig i början. Vi sågs en del utanför jobbet i höstas men jag håll det hela tiden ganska ytligt på grund av rädd att släppa in någon. Sedan mot vintern träffade han en tjej och allt rann ut i sanden. Jag blev ledsen då och förstå nog också där och då att jag verkligen kände något för honom. Men livet är ju som det är och fanns inte mycket att göra, det har hela tiden varit viktigt för oss båda att detta inte får gå ut över jobbet så vi har ändå haft em naturlig arbetsrelation. I våras kände jag att något ändrades och han hörde av sig mer, fick även då höra att det aldrig blev något med tjejen. Känner en så stor attraktion till honom och för ett tag sedan var vi ute och käkade några från jobbet där han bjudit in mig och det blev verkligen tydligt att jag har känslor.
  Men nu till min fråga är så galet rädd att bli sårad och osäker på vad han egentligen vill och känner. Hjärtat säger kör men huvudet stopp. Vad ska man egentligen göra, kasta sig ut eller gå vidare?
  Hälsningar sjukt förvirrad.

  Reply

Leave a comment

Arkiv